2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
چرا استخونیاش قشنگ بود دفعه اول که رفتم مشاوره دوتا نمونه دیدم که خیلی ناز بود بینیاشون یع مشکلی ام ...

آره دقیقا منم بخاطر سنش که میگم بالاس با تجربس یکی از انتخاب هام طاهریان شده، بگردم ببینم باز دکتر خوبی که به روش باز عمل کنه پیدا میکنم وگرنه یحیوی هم خوب بود مرسی عزیزم ایشالله بینیت زود زود خوب میشه و ورم‌ش میخوابه😍

من رفتم مشاوره پیش یه دکتری گفتن چون انحرافم زیاده نمیتونن اصلاح کنن، الان نظرم رو برادرانه ولی نمیدونم چرا انقد کسایی که ازش تعریف کردن مرموزن، مثلا امروز عضو شدن بعد نوشتن من امروز عمل کردم دکتر عالیه😑میشه مگه اخه؟ واقعا نمیتونم به نظرهایی که راجبش هس اعتماد کنم حس میکنم تبلیغه😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

کسی مطب دکترای زیر که نام میبرم رفته یا نمونه کاراشو ازنزدیک دیده یا اینکه خودش عمل کرده؟

دکتر سلطانی فر

دکتر محسن زارعی

دکتر پوریا افلاکی

دکتر عبدالله عباسی 

دکتر علیرضا عالیان

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش
سلام قبل از عمل که باید آزمایش خون بدین بعضی دکترا سی تی اسکن بینی هم میخوان. از چن روز قبل از عمل ...

وای سلام عزیزم خوبی😍مماخت خوبه؟ من عاشق بینی تو شدم  خیلی وقته نمیای سایت عکس جدید بینی تو نداری؟

آره دقیقا منم بخاطر سنش که میگم بالاس با تجربس یکی از انتخاب هام طاهریان شده، بگردم ببینم باز دکتر خ ...

فدات❤

ایشالا توام زودتر دکترتو پیداکنی ی بینی خوشگل تحویلت بده

من رفتم مشاوره پیش یه دکتری گفتن چون انحرافم زیاده نمیتونن اصلاح کنن، الان نظرم رو برادرانه ولی نمید ...

سلام عزیزم شما  رفتین مطبشون معاینه شدین!؟

دقیقا منم نظرهمینه مرموزن 

من رفتم معاینه شدم بینیم گوشتیه گفت شصت الی هفتاد درصد تغییر میکنه کلی معاینه کردو فلان نمیدونم چکارکنم 

ی روزم رفتم مطب سجادیان اصلا خوشم نیومد گفت بینیت تغیییر انچنانی نمیکنه نهایت بیست درصد !!!من از این حرفش ناراحت نشدم ازین ناراحت شدم ک اصلا معاینه نکردهمین از دور گفت نظرشو 

و لی برادران گفت تیغه رو تراش میدم پهناشو کم میکنم پیشنهاد میکنم عمل کنی کلا 

ولی سجادیان گفت تیغت صافه خوبه دیگه نوکشم ک گوشتیه کاری نمیشه کرد براش 

احساس کردم سجادیان بینی های غوز دارو بیشتر قبول میکنه ک آسونه ونتیجه بهتری هم هست 

ی دختره هم اومده بود بعد ده روز بینیش ب نظرم بزرگ بود نسبت ب صورتش نه قوسی نه کوچیک شده بود 

موندم چکار کنم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام عزیزم شما  رفتین مطبشون معاینه شدین!؟ دقیقا منم نظرهمینه مرموزن  من رفتم معاینه شدم ...

ببین سایهدجان دکتر سجادیان خیلی کوچیک.نمیکنه بینی رو لی همیشه تو جلسه اول خیلی میزنه تو.سر دماغ☹️منم بار تل ک رفتم گفت من جات بودم عمل نمیکردم بینیت خیلی گندس و خیلی داغونی من اگه عمل کنم بینی تو ابرو بره😥ولی روزی ک رفتم قطعی وقت بگیرم  گفت خوب میشی حتما و کلی امیدواری داد

دکتر سجادیان
ببین سایهدجان دکتر سجادیان خیلی کوچیک.نمیکنه بینی رو لی همیشه تو جلسه اول خیلی میزنه تو.سر دماغ☹️منم ...

اتفاقا خیلی ب فکر شما افتادم گفتم امیدوارم خوب بشه بینیتون 

نمیدونمم خیلی تو دلمو خالی کرد اصلا نمیدونم چکارکنم  همسرمم بود باهام  گفت دکتر یعنی کلا بینی همسرمن نیمه فانتزی نمیشه !؟گفت فانتزی یعنی چی شما بگو همسرمم گفت همینا ک خانوما میگن دیگه گفت ولش ب خانوما خیلی اهمیت نده زیاد ازین چیزا میگن 

یکی هم اومده بود داشت ب دکتر نمیدونم چی میگفت بهش گفت اینهمه غر نزن خوبه پاشو برو ولی منم بینیشو دیدم ب نظرم بزرگ بود ولی صافو صوف وطبیعی طبیعی بزرگ بود نه طبیعی کوچیک 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ببین سایهدجان دکتر سجادیان خیلی کوچیک.نمیکنه بینی رو لی همیشه تو جلسه اول خیلی میزنه تو.سر دماغ☹️منم ...

بینی شما غوز هم داشت؟!

بینی شما غوز هم داشت؟!

من بینیم بزرگه اتفاقا تیغه پهن 

اصلا تو فکر نیمه فانتزی و ایناپیش سجادیان نباش 

من خودم نمیخاستم حجمش کم بشه ولی بهم گفت میشه...

من یه بینی طبیعی طبیعی ولی صاف وصوف میخوام بخاطر همینم سحایان و انتخاب کردم 

من توقع ندارم بینیمو قلمیو باربی کنه کلا خودم نمیخام 

با اون چیزایی که من میخاسدم بنظرم برای من بهترین انتخابه 

ولی حتما برای شما نیست چون شاید کلا ده درصد حجم بینی رو.کم کنه

دکتر سجادیان
من بینیم بزرگه اتفاقا تیغه پهن  اصلا تو فکر نیمه فانتزی و ایناپیش سجادیان نباش  من خودم ...

اره کلا طبیعیه ولی اصلا از من نپرسید منم نگفتم ک چی میخوام من تیغه بینیم خیلی پهن نیست فکنم ب همین خاطر گفت تغییری نمیکنی چون تیغه رو ک پست نمیزنه نوکشم چون گوشتی بود گفت خیلی کم تغییر میکنه  

حالا فعلا تا ببینم خدا چی میخواد عزیزم 

امیدوارم براسثی شماجزو بهترین عملهاش باشه 😍

اره کلا طبیعیه ولی اصلا از من نپرسید منم نگفتم ک چی میخوام من تیغه بینیم خیلی پهن نیست فکنم ب همین خ ...

ممنون عزیزم با این انرژی خوب ان شاالله شماهم یه دکتر عالیپیدا کنی 🤩🤩🤩

دکتر سجادیان
ممنون عزیزم با این انرژی خوب ان شاالله شماهم یه دکتر عالیپیدا کنی 🤩🤩🤩

مرسی فدات شمم😘

سلام قبل از عمل که باید آزمایش خون بدین بعضی دکترا سی تی اسکن بینی هم میخوان. از چن روز قبل از عمل ...

سلام

ربکا حان شما پیش دکتر ابیانه عمل کردی ؟من عکساتونو دیدم عالی شدی.میشه ی عکس هم از الانتون بزاری؟؟

پره های بینیتونو باز کرد؟یا جراحیتون بسته بود؟؟

من از سبک دکتر نوری خوشم میومد که با خوندن نظرهای شایلین جون نظرم برگشت.الان دکتر ابیانه رو زیر نظر دارم.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

من نمیدونم واقعا چرا نظرا راجب برادران انقد مشکوکه؟ واقعا کی پیشش عمل کرده یا راجبش میدونه؟ به‌خدا میدونستم انقد دکتر پیدا کردن سخته دو سال پیش شروع میکردم😫😫😫😫

2810