2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
خواهش میکنم عزیزم، زردچوبه هم بعد عمل زیاد بزن به غذاهات

رامینا جون شما الان بینیت متقارنه؟سوراخ هاش یکیه؟دکتر قبل از عمل دوباره بامریض چک میکنه همه چیز رو؟

دکتر سجادیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رامینا جون شما الان بینیت متقارنه؟سوراخ هاش یکیه؟دکتر قبل از عمل دوباره بامریض چک میکنه همه چیز رو؟

آره عزیزم با اینکه پره هام بخیه خورده متقارن هست، آره قبل بیهوشی میاد صحبت میکنه من ۱۰ دقیقه ای حرف زدم باهاش فکر کنم همه چیو توضیح میدی و اونم میگه میتونه یا نه و یه نگاه به بینیت باز میندازه و میره و بعدش دکتر بیهوشی میاد، تو مسیج نمیشه عکس فرستاد وگرنه میفرستادم ببینی

راستی نمک هم ۱ ماه نخوردم اصلا اگه هم داروی خاصی مصرف میکنی تو مشاوره بگو به دکترت

سلام عزیزم شما با دکتر سجادیان عمل کردین؟!راضی بودین؟بینی من گوشتی 

برادران و سجادیان کدوم بهتره؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام عزیزم شما با دکتر سجادیان عمل کردین؟!راضی بودین؟بینی من گوشتی  برادران و سجادیان کدوم بهت ...

سلام بله عزیزم ، بینی منم گوشتی بود، راستش من قبل عمل از کارای دکتر برادران هم خوشم اومده بود اما چون اطرافیانم با سجادیان عمل کرده بودن و نتیجه رو دیده بودم و اینکه برادران بنظرم سابقه کمتری داره و زیاد نمونه گوشتی نداشت تو پیجش، سجادیان رو انتخاب کردم، اینا نظرات منه و قطعا ممکنه درست نباشه واسه همین بنظرم وقتی بین دو نفر شک دارین بهتره حضوری مطبشون برین

سلام بله عزیزم ، بینی منم گوشتی بود، راستش من قبل عمل از کارای دکتر برادران هم خوشم اومده بود اما چو ...

بله وقت گرفتم برم 

مرسی ک جواب دادین عزیزم 

شما راضی هستین نتیجه ای ک میخواستین گرفتین !؟من نیمه فانتزی دوست دارم شما چیطبیعی بودین یا نیمه فانتزی؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بله وقت گرفتم برم  مرسی ک جواب دادین عزیزم  شما راضی هستین نتیجه ای ک میخواستین گرفتین ! ...

خواهش میکنم عزیزم، بله راضی ام تا الان، برای من طبیعیه تقریبا، سجادیان نیمه فانتزی فکر نکنم عمل کنه اگه هم بکنه برای استخوانی شاید، حالا باز از خودشون بپرسید

خواهش میکنم عزیزم، بله راضی ام تا الان، برای من طبیعیه تقریبا، سجادیان نیمه فانتزی فکر نکنم عمل کنه ...

مرسی عزیزمم 

واقعا لطف کردی 😘😘موفق باشی

وقت همگی بخیر

من هفته‌ قبل رفتم تهران و یه مطبگردی داشتم گفتم ممکنه هر چند کم ولی شاید واستون مفید باشه. البته من این شرحو نمیخواستم اینجا بنویسم چون چیز خاصی از مطبگردیم عایدم نشد ولی از اونجاییه که خودم تو کاندید کردن دکتر از خیلی از توضیحات  اینجا حتی اونایی که‌ خیلی جزئی بود استفاده کردم و به کارم اومد این بود لازم دیدم اگه یه درصدم این تجربم به کار کسی بیاد اینجا نوشته باشم.

با توجه به اینکه از قبل چند تا کار دیگه هم تو تهران داشتم که فقط همون یه روزو وقت داشتم و مرخصی گرفته بودم این بود که فقط یه دکترو میتونستم برم مطبش که من دکتر سامان رو انتخاب کردم.

دلیل انتخاب ایشون فقط تعریفایی که اول ازشون شنیده بودم و مطابقت دادن اون تعریفا با عکسای پیج اینستاشون بود. البته از یکی از دوستانم که با دکترای زیبایی آشنایی داشتند یکم اطلاعات مخصوصا راجع به ایشون  گرفتم.

من زمانیکه برا اولین بار تو این تاپیک شرکت کردم  از دوستان اینجا خواستم یه دکتریو معرفی کنند که واسه بینی گوشتیو و بزرگ و پرکار کارش درست باشه. در واقع گفتم آسارو معرفی کنند که یکی از کاربرای عزیز اسم دکتر سامان، سامی و خالقی مطرح کردند که من از کارای دکتر سامان که‌‌ تو پیجشون دیدم خیلی خوشم اومده بود. من اولویتم قبلا جراحی تو محل زندگیم تو شمال بود که نتونستم او دکتری که باب طبع من  باشه پیدا کنم. نه اینکه دکترای خوبی نباشن بیشتر به این دلیل که بینیای پر کار مثه منو تقریبا ۷۰ به ۳۰ با موفقیت انجام میدن یعنی به شکلی که بیمار میخواد درمیاره ولی اون ۳۰ درصدم احتمال بالاییه. البته این‌‌ نظر منه و ممکنه اشتباه باشه.

دکتر سامان که شنیده بودم دستمزدش خیلی بالاس و خودمم حداکثر ۱۵ واسه عمل در نظر گرفته بودم ولی از زمانیکه تاپیک ترمیمیارم در کنار این‌تاپیک  خوندم یخرده راستیتش ترسیدم و گفتم فعلا بدون در نظر گرفتن محدودیت بودجم تحقیق کنم تا اگه لازم شد یخرده بودجمو بیشتر کنم که البته کار خیلی سختیه و اصلنم عجله نکنم  تا یه دکتر خوب انتخاب کنم.

بهر حال خلاصه کنم‌ من از یه هفته قبلش وقت گرفتم و یه روز قبل از ویزیتم منشیشون تماس گرفتند شماره کارت دادند منم ۵۰ زدم بحسابشون که فردا ویزیت شم. ساعت ۶ به من وقت دادند که منم کارای دیگمم انجام دادم و حدود نیم ساعت قبل اونجا بودم. من زمانی که رسیدم‌ مطب ، دو سه تا خانم نشسته بودند و یه نفرم داخل بود که البته تا نوبتم بشه همینطور مطب شلوغتر میشد. ۳ نفر بودند که کارای ویزیت دکترو هماهنگ میکردند حالا نمیدونم هر سه نفر منشی بودند یا نه. مطبم ظاهرا تازه بازسازی شده بود.

همه اونایی که وقت ویزیت داشتند خانم بودند این بود که یخرده سخت بود سر صحبتو راجع به دکتر باز کنم و از طرفیم  همه از جمله خودم ماسک داشتند این بود که من فقط تونستم بینی اون دو تا خانمی  که بعد از من اومدند و زمان ورودشون از در اونارو برانداز کنم که از نوع بینی هر دو نفرشون که عملی بودند خوشم نیومده بود.

خلاصه نوبتمون شد رفتیم داخل دکتر گفت خواستت چیه منم گفتم خب از ظاهر بینیم مشخصه دکتر گفت نیمرخ شو که منم نیمرخ شدم گفتند اگه عمل کنی خیلی خوب میشی. البته من کلا از دکترای زیبایی حالا هر دکتری باشه انتظار ندارم بگه عمل نکن. گفت یه سانت کوتاه میکنم نوکشو از حالت مربع درمیارم و باریک میکنم ارتفاعشو کم میکنم. منم گفتم چون ورزش میکنم مشکل تنفسیم‌ پیش نمیاد غضروف بر میدارین؟. گفت تا اونجایی که مشکل تنفسی ایجاد نشه کوتاه میکنم.

به دکتر گفتم جسارت نباشه دو نفر از کسایی که الان تو مطب نشسته بودن بینیشون خیلی تو رفتگی داشت و نوک بینیشون خیلی بالا بود که من اصلا از این شکل بینی خوشم نمیاد. ایشونم گفتند اینایی که امروز اینجان هیچکدوم بیمارای من نیستن و همه واسه مشاوره اومدن. اگه میخوای نمونه از نزدیک ببینی یه روز دیگه که مریضای من میان واسه چسب زدنو اینا بیا باهاشون صحبت کن. احتمالا یه روز دیگه هم برم مطبش واسه دیدن‌ نمونه ها.

پرسیدم چون کارمندم چقدر زمان میبره برگردم سرکار که دکترم‌ گفتند نهایت ۵ روز. روال کارو اینجوری گفتند که حتما چهار روز اول بایستی  اینجا  بمونی حالا هتل میری یا خونه دوست و آشنا. بعد از دو روز تامپونو برمیداریم و روز چهارمم گچو. بعد همون روزی که گچو برداشتیم یه گچ جدید میزارم و میتونی برگردی شمال و با گچ بری سرکار و دوباره چهار روز دیگه واسه برداشتن گچ بیا.

شنیده بودم واسه کم کردن ورم از لیزر استفاده میکنن اونم پرسیدم‌ چند جلسه نیازه گفتند چون پوستت نازکه  شاید لازم نباشه. من تازه اونجا متوجه شدم برخلاف چیزی که فکر میکردم بینیم گوشتیه با پوستای ضخیم ، برعکس دکتر گفتند بینیت غضروفیه با پوستای نازک و ورمتم زود میخوابه که اینم نمیدونستم نوع بینیم چجوریه در نوع خودش جالب بود 😃

واسه چسب زدنم منشیاش قبلا گفته بودند خود دکتر انجام میده و یه روز در میون بایستی مطب باشی که من اینم از دکتر پرسیدم که اومدن و رفتن به این شکل واسم‌ سخته که دکترم گفتند یه چند جلسه بیا بعدش چسب زدنو یادت‌ میدم و خودت انجام بده. خلاصه این‌ بود شرح مطبگردی اون روز من. دفعه بعدی که میخوام برم حتما در کنار ایشون یه دکتر دیگرم کاندید میکنم که از نزدیک نمونه ببینم.

البته ممکنه این شرح مطبگردیم و نحوه نگارشم به خوبی خیلی از کاربرای اینجا که تقریبا همه خانم هستند نباشه ولی سعی کردم نوشتن شرحو از دوستان همین تاپیک الگوبرداری کنم.

اون چیزی که تو این‌ مدت متوجه شدم اینه که‌ تو نظراتی که دوستان راجع به یه دکتر مطرح میکنند با اون‌چیزی که تو سایت یا پیجاشون میدیدم از نظر من فرق داشت که کم کم متوجه شدم این تفاوت بیشتر برمیگرده به جو تاپیک ، سلایق و انتظارات اون عزیزان و چند تا عامل دیگه.... . واسه همین پیشنهاد میکنم برا اونایی که مثه من امکان مطبگردی پایینه چند تا دکترو از روی نظرات کاربرا و دیدن نمونه تو پیجاشون کاندید کنن و حتما از نزدیک نمونه ببینن چون سلایق و خواسته ها خیلی فرق داره. 

موفق باشید

سلام دوستان یعنی هیچکس تا حالا حتی مطب امیرحسین محمدی مفرد نرفته که نظری بده؟ عکسای پیجشون که خوب بود،تازه عکس هم‌نیست کامل فیلم گرفتن،نه نظر مثبتی حایی ازشون خوندم نه منفی خیلی عجیبه کسی رو نمیشناسبد که عمل کرده باشن؟واقعا برای بینی گوشتی چنتا دکتر انتخاب شده که نظر بدن ولی برای استخوانی خیلی زیاده نمیشهدفهمید کدومشون خوبن

سلام دوستان یعنی هیچکس تا حالا حتی مطب امیرحسین محمدی مفرد نرفته که نظری بده؟ عکسای پیجشون که خوب بو ...

سلام دوست عزیز پزشکانی که اینجا مطرح میشن اکثرا متخصص گوش و حلق و بینی هستند و غیر از این  تخصص هم فکر نکنم کسی آشنایی زیادی داشته باشه 

امضای شایلیین جان رو بخونید توضیحات کامل مطب گردی شون هست و شماره صفحات رو گذاشتن خیلی کمکتون میکنه ...

چجوری باید بخونم.؟من تازه ولردم اسلا با فضای اینجا آشنا نیستم.شماره صفحه خاصی اگه هست نظرشون این کارو میتونم کنم اگه لطف کنی بهم بگی♥️

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام دوست عزیز اولا معرفی کردن یک دکتر بار مسئولیت داره. خوشبختانه بجز موارد معدود ؛ در این تاپیک ت ...

سلام شایلین جان.ما عاشق عکسا و لایوهای بعد از عمل دکتر نوری شدم.و تصمیم گرفته بودم که پیش ایشون عمل کنم اما چون هیچ نمونه ای ندیده بودم ب خاطر شرایط کرونا مطبشون باز نیست لطفا کمکم کنید و بگید چی شد که متوجه شدید ناراضی زیاد داره؟؟مطبش رفتید؟؟چون خیلی خلاصه نوشته بودید من متوجه نشدم ک چی شد یهو.بعد لایو رو‌ک دیگه نمیشه ادیت کرد.چطوریه که لایوا انقدر خوبن بینی ها؟

و اینکه شما در نهایت با کی عمل کردین؟؟چون احساس میکنم سلیقمون نزدیکه.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

سلام دوستان

من تمروز رفتم مطب دکتر سجادیان

امروز خیلی سرحال وخوش اخلاق بودن😁

من قرارعملمو باهاشون فیکس کردم دکتری هست که من میتونم بهش اعتماد کنم.

خلاصه که تونستن همسر منو متقاعد کنن😂

دکتر سجادیان
2810