در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
منم امروز رفتم مطب شون انقدر خوب توضیح میدن آدم حس خوبی پیدا میکنه حس اعتماد ولی واقعا موندم چ ...
انشالله یه تصمیم درست میگیرین و نتیجه ی عملتون عالی میشه
مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲) ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه مورد ترمیمی دیدم که یه خانمی که با دکتر شیروانی عمل کردن با سامان ترمیم کردن و اگه اشتباه نکنم مشکل تنفسی داشتن
مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲) ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
به نظر من یکی از بهترین جراح های بینی خانم دکتر نسرین راستا هستش واقعا دکتر خوبیه و من به شخصه همه نمونه کاراشو می پسندم خواهر خودمم پیشش عمل کرد و خوب شد. خودم نیازی به عمل ندارم ولی پولیپ دارم که بعد از دوران کرونا ایشالله باید برم عمل
خیلی شناخت ندارم فقط از یکی از دوستان که خیلی مطبگردی شنیدم که رفتن مطبش و نمونه هایی که دیدن خوب بوده
همه مثل من چند روز قبل عمل استرس دارن یا من خیلی حساسم😭
طبیعیه