2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بابت حسن اعتمادی که بمن دارید. پیشنهاد مشخصی ندارم. اما توی مطبگردیام مشاهداتم کامل رو نوشتم ...

سلام شایلیین جان خوبی؟

😘😘

چند تا سوال داشتم عزیزم

شما وقتی مطب دکتر ابیانه برای مطب گردی رفته بودین به نظرتون سایز بینی ها چطور بود؟

به نظرتون میتونه بینی بزرگ رو جمع کنه یا فقط ایراد رفع میکنه

چند روزه نوبت میده؟

دوم اینکه هزینه عمل چقده ؟

اگه شماره مطبشونو داری میشه برام بفرستی؟

ببخشید زیاد شد😁♥️

سلام دوستان من بيش از ده ساله بينيمو عمل كردم ولي هنوز نميتونم عينك بزنم و الان ضرورت پيدا كرده كه عينك طبي بزنم ولي اصلا نميتونم ميخواستم ببينم همه افرادي كه عمل ميكنند اين مشكلو دارن يا عمل من مشكل داره از دوستاني كه تجربه دارن و يا عينيك طبي ميزند راهنمايي كنن منو ممنون ميشم

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

سلام عزیزان راجع به چندتا دکتر که اطرافیان باهاش عمل کردن اطلاعات میدم بهتون دکتر یزدانفر که دستمزدش بالاس ولی به شدت طبیعی کار میکنه و خیلی رک میگه چقدر تغییر میکنی. ولی دوره بعد نقاهتش و چسب و اینا خیلی خوبه.دکتر حامد عباسی که بینی ها گوشتی رو بنظرم خوب جمع میکنه و حسابی تغییر میده بینی دوستم به صورتش میومد اما نمیتونم بگم کارش پرفکت بوده . دکتر خالقی که اگه بهش بگی تغییر نمیخوام همون دماغ خودتو تحویل میده 😂 ولی اگه بگی خوب صاف و صوف میکنش. من خودمم قصد عمل دارم . اگه گرون نبود یزدانفر انتخاب اولم بود اما الان بین بصام و سلطانی فر و علیخانی و نمیرانیان و کوچک زاده موندم! کسی میتونه کمک کنه؟

دوستان من ۲ ماهه عمل کردم، هنوز با سرم میشورم، حس میکنم خشک شده داخل بینیم، یکم میسوزه، یک مقدارم یکی از سوراخ بینی هام خون اومد، بنظرتون واسه خشکیه؟ چیکار کنم؟ میترسم برم پیش دکترم  

دوستان من ۲ ماهه عمل کردم، هنوز با سرم میشورم، حس میکنم خشک شده داخل بینیم، یکم میسوزه، یک مقدارم یک ...

بینی منم توش میسوزه زیاد نمی دونم فک کنم بخیه هاس  

من می خواستم دیگه قطره نریزم اما خب گویا تا ابد باید روزی یه بار چند قطره سرم بریزیم توش!!!!!! 

و اینکه هر یه روز درمیون با ویتامین آچشمی چربش کنیم 

خوشگلی درد سر داره !!!!!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بینی منم توش میسوزه زیاد نمی دونم فک کنم بخیه هاس   من می خواستم دیگه قطره نریزم اما خب گویا ت ...

اا من چربش نمیکردم، فکر کنم زیاد شستن باعث شده اینجوری خشک شه داخل بینی نباید زیاد بشوریم من صبح و شب با سرم میشورم ، زیاده روی کردم، پس منم چربش کنم مرسی که گفتی

اا من چربش نمیکردم، فکر کنم زیاد شستن باعث شده اینجوری خشک شه داخل بینی نباید زیاد بشوریم من صبح و ش ...

اره باید چرب بشه

خشک میشه دیگه اونم هی بشوری 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام عزیزان راجع به چندتا دکتر که اطرافیان باهاش عمل کردن اطلاعات میدم بهتون دکتر یزدانفر که دستمزدش ...

بصام من یه کار خیلی خوب ازش دیدم ولی طبیعی کاره و کم ریسک ، یکی از انتخابای خودم هم هست ، پروجکشن و معمولا دست نمیزنه

سلطانی فر هم قبلا خرابکاری اشته ولی الان خیلی بهتر شده ، این دکترم یکی از انتخابامه ولی هنوز خیلی خوب تحقیق نکردم ، کار خوب زیاد داره ولی شنیدم خیلیا  تنفسشون صدا میده یا از روبه رو خوب نشده ، نکته ی بعدی اینه کامنتاشو بسته و این باعث میشه ادم به شک بیوفته

کوچک زاده تقریبا کم ریسک محسوب میشه ولی برا استخونی خوبه ، 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810