2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بعد از اون رفتم مطب مجلسی 

یه مطب خلوت و آروم ... دوتا خانوم نشسته بودن که یکیشون  دو ماه بود عمل کرده بود و بینی طبیعی و خوبی داشت عکس قبلشو هم بهم نشون داد که انحراف شدید داشت ولی الان (لااقل ظاهری که من می‌دیدم) انحرافش بر طرف شده بود. اون خانوم هم دو هفته بود عمل کرده بودن و چیزی مشخص نبود ولی از پروسه‌ی عمل راضی بود پیشونیشم لیف نمی‌دونم چی‌چی :)) کرده بود پیش دکتر ، منشی هم بینی طبیعی داشت ولی نوک بینی یه حالی بود که نمی‌دونم چجوری بگم. یه کم جمع شده بود ! نوبتم شد و مشاوره شدم دکتر با دست یکم بینیمو کشید بالا (درحد برطرف کردن افتادگی) و با انگشت جلوی قوزمو گرفت که صاف شد و گفت بینیت اینجوری میشه (توی آینه) از بینیم عکس گرفت و گفت شب خبر میده که بینی من بعد از عمل مطلوب می‌شه یا نمیشه عملش کرد! خود دکتر هم خیلی متشخص و خوش برخورد بود . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیفت***
و یکسری آزمایش نوشت . شب هم پیام داد که نتیجه خوب میشه ! منم بعد از اینکه آزمایش هارو دادم دوباره رفتم مطب که نمونه‌های بیشتری ببینم ، یه دختر هم سن و سال خودم بود که از امریکا اومده بود حدودا یکماه بود عمل کرده بود و بینیش چسب داشت خودش خیلی راضی بود و گفت دو تا از دوستاش پیش دکتر عمل کردن و خیلی طبیعی شده بینیشون ، عکسشون‌و بهم نشون داد به نظر من‌هم خوب بودن ! رفت چسبشو عوض کرد اومد بیرون (اون تو عکس گرفته بود) عکسشو بهم نشون داد خوب بود . جز این خانوم دیگه مورد دیگه‌ای ندیدم و با دکتر وقت عملو فیکس کردم . البته باید بگم که کلا من آدم حساسی نیستم و خیییلی راحت بگیرم :)) واسه همین وسواس نداشتم همین چند موردی که دیدم تا حدودی کفایت می‌کرد که البته فکر کنم خیییلی هم خدا بهم رحم کرد که الان وضعیت بدی ندارم ! خلاصه که من ۸ دی با مجلسی عمل کردم ! اگه خواستین میتونم عکس هم بذارم .

منم حوصله ندارم هر روز برش دارم اینجوری یعنی سه ماه چسب بزنم !!!!! زیاد نیست سه ماه چسب بزنی ؟

نمیدونم بستگی به ورم بینی داره. من سمت راستم هنوز هم کمی ورم و برآمدگی داره ولی خب دیگه خیلی اهمیت نمیدم بهش.

راستش من تو دوماهی که از جراحیم گذشته بود فقط دوبار رفتم مطب یه بار برای برداشتن گچ و یه بارم هفته بعدش که برای بار دوم چسب زد برام منشی دکتر.

بعد از دوماه که رفتم و گفتم به نظرم هنوز ورم سمت راستم بیشتره دکترم گفت شبا که خاستی چسب بزنی یه تیکه کوچیک پنبه بذار رو قسمتی که ورم داره و چسب بزن. تو اون مدتی که اینکارو میکردم به نظرم خیلی خوب ورمش رفت و شاید اگه زودتر اینکارو میکردم لازم نبود طولانی چسب بزنم و الانم خوب تر بود بینیم.

من حتا ماساژ و اینام اصلن ندادم بینی مو. فقط چسب زدم و به نظرم تا دوماه  نهایتن دوماه و نیم لازم و مفیده. بیشترش نه. مخصوصن برای پوست های چرب. من الان خیلیییییی پوسته میده بینیم و دقیقن همون جاهاییه که چسب روش بوده 🙄

نمیدونم بستگی به ورم بینی داره. من سمت راستم هنوز هم کمی ورم و برآمدگی داره ولی خب دیگه خیلی اهمیت ن ...

منم ماساژ ندادم 

شما دیگه فین میکنی راحت من صبح به صبح فین میکنم 

ضرر نداشته باشه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من فقط تو حمام فین میکنم و صب ها و آخر شب با گوش پاکن تمیز میکنم بینی مو.

والا همه میگن ضرر گوش پاکن بیشتر از فین کردن هست 

دیگه بخیه این قدم الکی نیست پاره بشه با فین کردن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بعد از اون رفتم مطب مجلسی  یه مطب خلوت و آروم ... دوتا خانوم نشسته بودن که یکیشون  دو ماه ...

مبارکت باشه خانومی.خوب کاری کردی پیش افلاکی عمل نکردی من دوست خواهرم پیش افلاکی شهریور امسال جراحی کرده و واقعا افتضاح شده پره های بینیشو دست نزده و حالت پنجی شده و فقط بهش گفته چون بد چسب زدی خراب شده.ممنون میشم عکس بینیتون بذارین .دکتر مجلسی هم من شنیدم خیلی متشخص هستند من سوال داشتم با خودشون تماس گرفتم و خیلی مودبانه جوابمو دادن.فقط ای کاش کار ترمیم ازش میدیدم.درضمن من تو کارای دکتر اینو فهمیدم که طبیعی کاره ولی نوک بینیو خیلی جمع میکنه ولی به صورتاشون میومد 

مرسی عزیزم  از تمام زوایای ممکن گذاشتم :))

سلام عالی شدید و بشدت طبیعی 

منم کار دکتر مجلسی رودیدم در دوستانم و واقعن طبیعی بود و موردی هم نداشت

میشه هزینه شو بفرمایید ، من تماس گرفتم که واقعن زیاد و  عجیب بود ! 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
والا همه میگن ضرر گوش پاکن بیشتر از فین کردن هست  دیگه بخیه این قدم الکی نیست پاره بشه با فین ...

بنظرم فین نکن بزار ۲ ماه که گذشت بعد، دستمال کاغذی رو نازک  کن که از سر گوش پاک کن هم کوچیکتر شه بعد بکن داخل بینیت البته بعد از اینکه خوب شستشو دادیش بینیتو، من الان آرزومه فین کنم، با همین دستمال تا حدی کارم راه میفته، البته قبلش خوب بشور داخلو که نرم شه! حالتون اگه بهم خورد شرمنده  

مرسی عزیزم  از تمام زوایای ممکن گذاشتم :))

من دکتر مجلسی رو خیلی نمیشناسم ولی به نظرم یه بینی طبیعی که کاملا متناسب با چهره تونه براتون درست کرده و واقعا زیباتر شدید مبارکتون باشه البته کاملا مشخصه ورم داره

زمان بگذره ورم بخوابه زیباتر هم میشه

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
2810