2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رامینا جون داداش من هفته پیش تو بیمارستان مسیح دانشوریجراحی بینی پیش دکتر جهانگیر قربانی انجام داد خیلی هم راضی و هیچ مشکل تنفسی براش ایجاد نشده

اخه دکتر قربانی متخصص گوش و حلق و بینی و خیلی هم تا حالا جراحی داشته

اینم شماره مطبش

۰۲۱۸۸۶۷۳۱۸۱

آفرین زهرا جان که اومدی ما رو باخبر کردی منم دکتر برادران از گزینه هام بود که دیگه حذفش کردم خیلی ها ...

دنبال تقارن 100 درصد نباش 

همین که اون ایراد بدون دقت مشخص نباشه کافی

الان خیلیا سوراخ نامتقارن دارن اما جزیی 

دو طرف بینی یکسان نیست اما تابلو نیست 

بینی همه بازیگرارو با دقت نگاه کن تو همشون میتونی ایراد دربیاری 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلامم دوستای عزیزممم من اومدم الان دوماه و دوازده روزه ک عمل کردم فعلا از نظر بویایی و تنفس مشکلی ...

اخ گفتی 

منم دیروز دماغم جوری پف کرده بود که انگار نه انگار عمل شده 

بعضی روزا هم خیییلی کوچیک میشه 

سوراخای من تازه دارن اندازه میشن 

یه طرف بینیم صاف شده یک طرفش ورمش نخوابیده 

من تازه یه ماه ده روز تقریبن 

کورتون زدی شما چند بار ؟ 

من یه بار 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
اخ گفتی  منم دیروز دماغم جوری پف کرده بود که انگار نه انگار عمل شده  بعضی روزا هم خیییلی ...

شما کورتون زدی؟ نزنین زوده هنوز من از دکترم پرسیدم گفت کورتون رو به ورمای مقاوم میزنیم که بعد ازطولانی مدت نمیرن، تازه اونم زیاد جالب نیست زده شه، آکوتان هم بعد ۲،۳ ماه که از عمل میگذره چون پوست رو خشک میکنه جای بخیه اسکار میندازه و دلایل دیگه

شما کورتون زدی؟ نزنین زوده هنوز من از دکترم پرسیدم گفت کورتون رو به ورمای مقاوم میزنیم که بعد ازطولا ...

من بهد از هفت روز یعنی روزی که گچو ورداشتم دکتر واسم کورتون زد 

روآکوتان هم دارم میخورم هفته ای سه تا اونم از یه هفته بعد از عمل داد 

جای بخیه هام داره میره پماد سیکالیفت اون میزنم 

چند وقته عمل کردی شما؟

یه ماهو ده روز 

2810