یی...
در همین حین از آسانسور که پشت در اتاق دکتر بود یه خانمی اومد و مستقیم رفت توی اتاق دکتر.من کامل ندیدمش اما فقط دیدم که دکتر از اتاق معاینه اش اومد بیرون و از توی سالن دستشو گرفت و بردش تو...خیلی خوشم اومد از دکتر انقد مهربون.
دختره هنوز تعادل کامل نداشت و برای همین متوجه شدم که عملی امروز دکتر بوده.اما درکل حالش خوب و خوشحال بود.بعد ازینکه رفت توی گروه واتساپ هم عکس اتاق عملشو گذاشت که بنظرم خیلی خوب شده بود.دکتر عکسارو براش فرستاده بود.باز هم از مدل نوکش مشخص بود که کار دست رجایی هست اما نوک تیز نبود.کلا اونجور که من فهمیدم سبک کار دکتر کاملا مشخص هست و من توی همین دوسه ساعت که اونجا بودم دیگه میتونستم تشخیص بدیم کی با دکتر رجایی عمل کرده.منشی دکتر خیلی بینیش خرابه که دکتر عملش نکرده اما دستیارشو خودش عمل کرده که مشخصه ...
بلاخره نوبتم شد و رفتم تو و قبل ازینکه برم گوشیمو روی ضبط صدا گذاشتم.سوالام هم از قبل نوشته بود.دکتر خیلی مهربون و با حوصله.همش میگه دختر نازنینم و عزیزم و اینا.اولش بینیم رو کامل معاینه کرد و ازین دستگاها که اسمشو یادم رفته داخل بینیم کرد و روی مانیتور با حوصله داخل بینیم رو نشون داد و برام توضیح داد انحراف بینیم کجا هست و چی میشه انحراف میشه بینی و برای چی.جالبه با وجود انحراف هشتاد درصدی سمت راستم من تاحالا متوجه همچین چیزی نشده بودم و مشکل تنفسی نداشتم که دکتر بهم گفت خیلی پوست کلفتی.بعد منو برد یه اتاق دیگه و با گوشیش از همه زوایا ازم عکس گرفت و روی عکس بهم گفت که یه طرف صورتت رشد بیشتری نسبت به طرف دیگه داشته و این فشار و انحراف باعث شده بینیت مثل موز کج بشه و همه رو برام کامل توضیح داد.گفت کجی زیاد نیست اما کامل هم شاید رفع نشه و یه قوس ملایم بهم میده و پره هامو جمع میکنه تا حدی .البته من پروجکشنم زیاد نیست و برای همین با عمل با دکتر رجایی مشکلی ندارم که پروجکشنمو کم نکنه و بینی گوشتی دارم با یه قوز کوچولو.ولی بهم چیزی راجع به اینکه خیلی خوب میشه و بیا حتما پیش خودم و خیلی تغییر میکنی و اینا اصلا اصلا نگفت.....بعد هم که خواستم بیام بیرون جلوی پام بلند شد و پرسید از یزد اومدی جایی دارین برین امشب که بنظر منکه روی رفتار و آداب معاشرت حساسم خیلی با ادب بود.
بازم اگه چیزی یادم اومد میگم براتون