2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
تو پیحش خیلی عکس نمیزاره چند بارم بعضی ها رو گذاشته که بنظر اصلا نیاز به عمل نداشتن ولی تو سایتش خیل ...

من تعرفشو شنیده بودم

نوبت مشاوره هم گرفتم و خیلی زود نوبت میده

هزینه هم پرسیده بودم که میگفت اصلا تلفنی نمیشه هزینه و گفت ولی برای یکسال و نیم پیش فک کم گفت زیر ده تومن نیس

الان خیلی بیشتر شده

اگه دوس داری یه سر مطبش یرو

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

سلام به همگي

اول از همه خواستم تشكر كنم از دوستان خوبي كه توي اين مدت جوياي احوالم هستند و منو از دعاي خوب و انرژي مثبتشون محروم نكردند...

دلتنگ همون دوستان بودن باعث شد كه به اين سايت برگردم تا در جواب محبت هاشون فقط بگم : خيلي مخلصم!   

من فرصت نكردم مطالب جديد سايت رو بخونم ولي گذرا كه نگاه ميكردم احساس كردم همانطور كه انتظار مي رفت، متاسفانه رونق تاپيك كم شده و فرصت براي سودجويي و تبليغات عده اي مغتنم! 

لذا عزيزان جديد الورود تاپيك خيلي حواستون باشه، هر تبليغي رو باور نكنيد...   

هميشه باور داشتم و دارم، كه شرط اول موفقيت در اين است كه دوستانه و مثبت فكر كنيم و براي هم انرژي مثبت بفرستيم، جز اين باشد محكوم به زوال و شكست هستيم...

حرف خاصي براي گفتن ندارم.. 

چيزي به ذهنم نمياد كه بگم... انگار براي نوشتن، دلم خسته است! 

هرچند كه گلايه اي نيست، اما راستش گاهي برخي رفتارها از بعضي كاربرها شوق و اشتياق رو براي گفتن و نوشتن كم ميكنه.

يادمون نره كه اينجا همه چي دلي هست، دلگرم كه باشيم ميتونيم كوه رو جابجا كنيم ...

ارادتمند دوستان گلم

شايلين  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تعرفشو شنیده بودم نوبت مشاوره هم گرفتم و خیلی زود نوبت میده هزینه هم پرسیده بودم که میگفت اصلا ...

من الان به برادران و منافی فکر میکنم باید سر بزنم حتما 

شنیدم عمل اولو ۲۰ میگیره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

راستي بچه ها

دو سه تا كار ديدم از دكتر حسين زاده

اونموقع كه تحقيق ميكردم ميخواستم برم مطبش ولي خب فرصت نشد!

ميدونم ويزيتش رايگانه پس ارزش يكبار رفتن رو داره.

به هيچ عنوان تاييدش نميكنم، چون خيلي نميشناسمش! اما بررسي كنيد و توي گزينه هاتون بهش فكر كنيد...

از ريسك كارها و خرابكارياش خبر ندارم و هيچموقع روي كاراش زوم نكردم.

پس بعنوان يك داده اوليه اين پست رو ميذارم، مسئوليت تحقيق و تفحص و قضاوت و انتخاب با دوستان  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام به همگي اول از همه خواستم تشكر كنم از دوستان خوبي كه توي اين مدت جوياي احوالم هستند و منو از د ...

شایلین جان سلام

دل تنگ شما بودیم 

امیوارم روزگار بر وفق مرادت باشه 

همه چی هم خیلی خوب باشه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
من الان به برادران و منافی فکر میکنم باید سر بزنم حتما  شنیدم عمل اولو ۲۰ میگیره

بیست   

خب منزنگ زدم گفتم زیر ده نیس ولی اینقد نه

ولی بیشتر تحقیق کن

چون دیدم سایز بینی اصلا دست نمیزنه فقط ایراد برطرف میکنه

شنیدم البته یه نفر تابستون میگفت حدود ۱۵ 

به نظرت 20 ارزش داره ؟

شما تو گروه هم هستی؟

کسی هست چند ماه از عملش گزشته باشه نتیجه عمل چه طور بود

من با دکترهایی که گفتین جراحی نکردم، ولی ۵ ماه و نیم تقریبن از عملم گذشته و تا حد زیادی از نتیجه راضی ام.

فقط یه مقدار ورم سمت راستم دارم هنوز.

سلام به همگي اول از همه خواستم تشكر كنم از دوستان خوبي كه توي اين مدت جوياي احوالم هستند و منو از د ...

سلام خانم شایلین 

خیلی خوشحالم که بالاخره در زمان حضور من تو این تاپیک شما هم دوباره برگشتین.

من بعد از جراحی یک بار که در مورد ورم غیرقرینه بینی سرچ میکردم به این تاپیک رسیدم و تا چند ماه خاموش فقط نظرات دوستان رو خوندم. شرح مطب گردی ها واقعن جالب بود.

ولی راستش چیزی که به نظرم دلسرد کننده اس، برخورد دوستان با افراد جدید الوروده.

من به محض اینکه اینجا پست گذاشتم یکی از اعضا اومدن و با لحن خیلی بدی منو به بی شرفی متهم کردن و گفتن دارم برای دکترم تبلیغ میکنم و به اینم بسنده نکردن، در ادامه خیلی مصرانه نوشتن که دکتری که من دارم براش تبلیغ!! میکنم گفتم بسییییاااااار پر ریسکه!! و اصلن بلد نیست جراحی کنه و نوک تمام بینی هایی که عمل کرده آویزونه!

واقعن نمیدونم چی باعث میشه یه عده فکر بکنن چون قدیمی ترن حق دارن هر طور که میخان با بقیه حرف بزنن و همه رو متهم به فیک بودن و بازاریاب بودن کنن.

جالب اینجاست که من اصلن اسم دکترمو نه در لیستی که شما به عنوان پر ریسک ها نوشته بودین دیدم نه اصلن اینجا کسی معرفی کرده بودشون. من صرفن در مورد جراحی بینی خودم نوشتم و بعد از اینکه دوستان پرسیدن اسم دکترمو گفتم. 

در حالی که یکی از دکترهایی که اینجا خیلی ازشون اسم میبرن و خیلی ها به عنوان گزینه های انتخابی نهایی مینویسنش، من ۵ نفر رو از نزدیک میشناسم که باهاش عمل کردن و ۳ نفرشون سر یک سال برای ترمیم مراجعه کردن. ولی من هیچ وقت نیومدم برای اون آدمهایی که انتخابشون این دکتره ریپلای بزنم که وای فلان دکتر کارش افتضاحه یا فلان کس من رفته پیشش عمل کرده و مشکل تنفسی داره.

چون اولن اون جراحی ها مربوط به ۱۰ سال پیشه و من معتقدم تو این مدت تکنیک های جراحی پیشرفت کرده و عوارض بعد عمل کمتر شده و ثانیاً بینی با بینی متفاوته. 

واقعن نمیشه نتیجه یک جراحی برای یه بینی که هم خیلی بزرگه هم پهنه هم قوز داره هم انحراف داره هم خود فرد پوستش حساسه و ریسک جای بخیه داره رو به تمام کارهای یک دکتر بسط داد و گفت نه چون تو این مورد نتیجه خوب نشده کلن این دکتر بدرد بخور نیست!

من خودم بار اول که مطب دکترم رفتم یه آقا پسری رو دیدم که بینی فووووق العاده سربالا و مصنوعی داشتن و اصلن همبن نمونه باعث شد من پشیمون بشم و پی گیر جراحی نشم.

ولی چندماه بعد تو پیج دکترم یه پست مربوط به همون آقا دیدم که متوجه شدم کلن ارتفاع بینیش قبل از عمل هم کم بوده و این مدل خیلی فانتزی هم درخاست خودش بوده تازه دلش میخاسته از اینم سربالاتر و فانتزی تر باشه!

کلن به نظر من انتخاب دکتر خیلی خیلی خیلی سلیقه ایه و تنها کمکی که این تاپیک میتونه به بقیه بکنه معرفی دکتر به صورت کلیه. نه این که جایی باشه برای تصمیم و انتخاب.

واقعا اگه بینیتون ایراد تابلویی نداره عمل نکنید منم اینو قبلا شنیده بودم اما قبول نمی کردم !!!!!

اما الان به این حرف رسیدم عمل بینی واسه بینی خیلی کم کار که عالی میشه بعد از عمل .یا بینی که خیلی داغون جوری که اعتماد به نفس شمارو گرفته .بقیه عمل نکنن بهتر چون ریسک حتا با بهترین دکترا اگه عمل کنی 

خیلی صبر می خواد عمل بینی. باید خیلی خیلی صبور باشی مخصوصن اگه بینیت گوشتی باشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بیست     خب منزنگ زدم گفتم زیر ده نیس ولی اینقد نه ولی بیشتر تحقیق کن چون دیدم سایز بی ...

برادران که 14  می گفت من مشاوره رفتم پیشش

20 دیگه زیاد خداییش .چه خبره مگه چیکار میکنن 

همشون روزی سه تا به بالا عمل می کنن وقت نمی زارن که این قد پول می گیرن اخه.

البته برادران می گفت من روزی دو تا بیشتر عمل نمی کنم .منافیو نمی دونم چند تا عمل میکنه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

[QUOTE=124792408]برادران که 14  می گفت من مشاوره رفتم پیشش 20 دیگه زیاد خداییش .چه خبره مگه چیکار میکنن  ...[/QUOT

برادران همون رنج قیمته

من خودم 20 تومن عمرا بتونم هزینه کنم 

سلام خانم شایلین  خیلی خوشحالم که بالاخره در زمان حضور من تو این تاپیک شما هم دوباره برگشتین. ...

دوستان بی مرامی و بی معرفتی نمیکنن مشکل اینه اینقد از این اتفاقا افتاده همه خیلی ترسیدن

شاید بالای ده سال تاپیک های مختلف جراحی باشه و هزاران نفر اومدن و تبلیغ کردن

دکتر شما هم از این مدل تبلیغا داشته ، لحن شما هم باعث شد دوستمون شک کنه

شما خودتون و ناراحت نکنید و به دل نگیرید

2810