سلام خانم شایلین
خیلی خوشحالم که بالاخره در زمان حضور من تو این تاپیک شما هم دوباره برگشتین.
من بعد از جراحی یک بار که در مورد ورم غیرقرینه بینی سرچ میکردم به این تاپیک رسیدم و تا چند ماه خاموش فقط نظرات دوستان رو خوندم. شرح مطب گردی ها واقعن جالب بود.
ولی راستش چیزی که به نظرم دلسرد کننده اس، برخورد دوستان با افراد جدید الوروده.
من به محض اینکه اینجا پست گذاشتم یکی از اعضا اومدن و با لحن خیلی بدی منو به بی شرفی متهم کردن و گفتن دارم برای دکترم تبلیغ میکنم و به اینم بسنده نکردن، در ادامه خیلی مصرانه نوشتن که دکتری که من دارم براش تبلیغ!! میکنم گفتم بسییییاااااار پر ریسکه!! و اصلن بلد نیست جراحی کنه و نوک تمام بینی هایی که عمل کرده آویزونه!
واقعن نمیدونم چی باعث میشه یه عده فکر بکنن چون قدیمی ترن حق دارن هر طور که میخان با بقیه حرف بزنن و همه رو متهم به فیک بودن و بازاریاب بودن کنن.
جالب اینجاست که من اصلن اسم دکترمو نه در لیستی که شما به عنوان پر ریسک ها نوشته بودین دیدم نه اصلن اینجا کسی معرفی کرده بودشون. من صرفن در مورد جراحی بینی خودم نوشتم و بعد از اینکه دوستان پرسیدن اسم دکترمو گفتم.
در حالی که یکی از دکترهایی که اینجا خیلی ازشون اسم میبرن و خیلی ها به عنوان گزینه های انتخابی نهایی مینویسنش، من ۵ نفر رو از نزدیک میشناسم که باهاش عمل کردن و ۳ نفرشون سر یک سال برای ترمیم مراجعه کردن. ولی من هیچ وقت نیومدم برای اون آدمهایی که انتخابشون این دکتره ریپلای بزنم که وای فلان دکتر کارش افتضاحه یا فلان کس من رفته پیشش عمل کرده و مشکل تنفسی داره.
چون اولن اون جراحی ها مربوط به ۱۰ سال پیشه و من معتقدم تو این مدت تکنیک های جراحی پیشرفت کرده و عوارض بعد عمل کمتر شده و ثانیاً بینی با بینی متفاوته.
واقعن نمیشه نتیجه یک جراحی برای یه بینی که هم خیلی بزرگه هم پهنه هم قوز داره هم انحراف داره هم خود فرد پوستش حساسه و ریسک جای بخیه داره رو به تمام کارهای یک دکتر بسط داد و گفت نه چون تو این مورد نتیجه خوب نشده کلن این دکتر بدرد بخور نیست!
من خودم بار اول که مطب دکترم رفتم یه آقا پسری رو دیدم که بینی فووووق العاده سربالا و مصنوعی داشتن و اصلن همبن نمونه باعث شد من پشیمون بشم و پی گیر جراحی نشم.
ولی چندماه بعد تو پیج دکترم یه پست مربوط به همون آقا دیدم که متوجه شدم کلن ارتفاع بینیش قبل از عمل هم کم بوده و این مدل خیلی فانتزی هم درخاست خودش بوده تازه دلش میخاسته از اینم سربالاتر و فانتزی تر باشه!
کلن به نظر من انتخاب دکتر خیلی خیلی خیلی سلیقه ایه و تنها کمکی که این تاپیک میتونه به بقیه بکنه معرفی دکتر به صورت کلیه. نه این که جایی باشه برای تصمیم و انتخاب.