2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
والا الان نظرم روی دکتر شیرازی و دکتر غلامرضا احمدیه ولی هنوز این وسط گیر کردم ، آخه احمدی که اصلا پ ...

دکتر غلامرضا احمدی پیج نداره باید حضوری برید کارهاشو ببینید البته من نرفتم،ولی در مجموع در مورد ظاهر و شکل بینی به نظرات اکتفا نکنید چون همونطوری که خودتون گفتید اونها به بینی هایی طبیعی می گفتند که از نظر شما فانتزی بود کارهای دکتر سامان هم نسبتا طبیعی هست پیجش رو ببینید البته از نظرهای تنفسی و ...دیگه نمی دونم نظری در موردش نداده بودند قیمتش هم انگار یه کم بالاست بین ۱۵ تا ۱۸ فکر کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هنوز ،هنوز تحقیقاتم کامل نشده😄

الان شما نظرت روی کدوم دکترهاست ؟ 

من جراحی های دکتر حسین رسول پناه رو توی پیجش دیدم و جالبه خیلی هاش کلیپه و ویدیو و مطمین که ادیت نیست و واقعا زیباست حدااقل اینکه باب سلیقه منه 

به چندتا از بیماراشم پیام دادم راضی بودن جز یه نفرشون که اونم میگفت بینیش خوبه و به صورتش میاد ولی دلش یه مدل دیگه میخواسته 

اما اینجا ندیدم زیاد در موردش حرفی بزنن 

شما فعلا به چه نتایجی رسیدی ؟

چيكار كننننم وقت عمل دارم باهاشون آخه عملارو زنده ميذاره تو پيجشا من خيلي دوس داشتم مدلاشو كاش من ...

واسه عمل بینی حتماً باید راجع به دکترت تحقیق کنی

هیچکس نمونه کار بدشو نمیذاره تو پیجش، اصلاااااا به اینستا اعتماد نکن شما حتماً باید بری مطب دکتر مورد نظرت و ببینی کسایی که باهاش عمل میکنن اوکین یا نه

درسته راه شاید دور باشه و سخت ، شده عمل نکن فعلاً ولی دکترتو با تحقیق انتخاب کن که بعداً پشیمون نشی

از اون موقعی که دوستم پیش دکتر شیرازی بینی اش رو عمل کرده ، خواهر شوهرم که عکسشو دیده زده به سرش بره بینی اش رو عمل کنه پیش ایشون. من نمونه کارشو هر روز داروم میبینم . اصلا باورم نمی شد دوستم این قدر تغییر کنه بعد از عمل صورتش تغییر کرده فرمش خیلی خوب شده . چقدر بینی فرمش مهمه واقعا ۸۸۵۵۰۴۶۹

اااا نه بابا؟؟؟!!!😂😂😂

چقدرم برای نوشتن سناریو زحمت میکشن 😁😁😁

ولی از شوخی گذشته من از وقتی این تبلیغات مسخره دکتر شیرازی رو دیدم نسبت به کارش شک کردم و تا الان رفته ته لیستم و احتمالا خط بخوره .

الان شما نظرت روی کدوم دکترهاست ؟  من جراحی های دکتر حسین رسول پناه رو توی پیجش دیدم و جالبه خ ...

من کار خیلی طبیعی می خوام که معلوم نشه عملیه پیج رسول پناه رو که شما گفته بودین دیدم کارشون خوبه ولی به سلیقه من نزدیک نیست 

من تا اینجا کلانتر فقط مد نظرم هست هم از نظر تنفسی مطمئنم ازش و هم طبیعی عمل می کنه البته کار غلامرضا احمدی رو باید از نزدیک ببینم چون پیج نداره شیروانی هم خوبه ولی کارهای فانتزی هم بین کارهاش هست و می گن جای بخیه می مونه که البته یه کم هم جای سوال هست برام چون بسته عمل می کنه چطور می تونه جای بخیه داشته باشه و یه مقدار هم سنش بالاست

دکتر سامان، هم شاگرد و هم خواهرزاده شیروانیه و سبک کارهاش خیلی مثل شیروانیه تقریبا طبیعی هست 

حسنانی هم به نظر خوبه کارهای پیجشون طبیعی هست البته مطبشون نرفتم فعلا،به نظرم حسنانی ناراضی به اون صورت تو تاپیک نداشت

نراقی هم خوبه اگه پولشو دارید(۶۰میلیون)😀منو که قبول نکرد نمی دونم چرا

نکته آخر اینکه من ترجیحم اینه که دکتری که انتخاب می کنم اعتبار و شهرت هم داشته به دکترهای تازه کار و بی نام و نشون نمی تونم اطمینان کنم ممکنه کارشون ظاهرا خوب باشه ولی بعد از چند سال دماغ بیفته یا مشکلات دیگه ای بوجود بیاد

من کار خیلی طبیعی می خوام که معلوم نشه عملیه پیج رسول پناه رو که شما گفته بودین دیدم کارشون خوبه ولی ...

۶۰ میلیون و جدی گفتی؟ منم طبیعی پسندم فعلا هم سجادیان و انتخاب کردم چون خواهرمم پیشش عمل کرد چند سال پیش دوستشم عمل کرد پیشش جفتشون خوب شدن دیگه ببینیم خدا چی میخواد. البته کار برادران هم خوشم اومد اما خیلی جوونه ترسیدم، سامان هم اول خوشم اومد اما دقت کردم همه بینیا شبیه همه انگار کپی شده ازشون و بعضیا با اینکه بینیشون خیلی کوچیک شده اصلا خوشگل نشدن چون اون بینی بهشوون نمیاد، محبی هم کاراشو میپسندم اما حوصله این همه تو نوبت واستادن ندارم ، حسین نژاد هم کاراش خوبه به نظرم اما بی نام و نشونه ریسکشو نمیکنم، دیگه کسیو نپسندیدم  البته بعضیا قیمتاشون نجومیه سمتشون نرفتم

۶۰ میلیون و جدی گفتی؟ منم طبیعی پسندم فعلا هم سجادیان و انتخاب کردم چون خواهرمم پیشش عمل کرد چند سال ...

سجادیان هم قبلا مد نظرم بود کارهای پیجش خوب بود و هم اینکه به نظر دکتر معتبری میاد ولی این اواخر چند تا کار تو اینستا دیدم که خیلی تابلو عملی بود فعلا منصرف شدم ولی کارهای پیجش طبیعی هستند

سجادیان هم قبلا مد نظرم بود کارهای پیجش خوب بود و هم اینکه به نظر دکتر معتبری میاد ولی این اواخر چند ...

یه خوبی که داره و ممکنه خیلی از دکترا داشته باشن این خوبیو اینه که اهل گلچین کردن عکسها نیست، هرچی باشه میزاره، یه بدی هم اینه که اطمینان نمیده به آدم که البته حق داره اما آدم استرس میگیره اینجوری میگه که بعدش غر نزنیم سرش   

2810