2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من با سرنگ شستشو میدم. یه وسیله ای هست به نام اسگالش میگن خیلی راحت میشه باهاش بینی رو شستشو داد

منظورم ماده ای هست که باهاش شستشو میدی من به سرم حساسیت دارم گویا 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
منظورم ماده ای هست که باهاش شستشو میدی من به سرم حساسیت دارم گویا 

آهان من با سرم شستشو میدم. عجیبه نشنیدم تا حالا کسی به سرم حساسیت داشته باشه چون سرم آب و نمکه فقط. شاید سرتون رو زیادی خم میکنید برای همین سردرد میگیرید

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان من با سرم شستشو میدم. عجیبه نشنیدم تا حالا کسی به سرم حساسیت داشته باشه چون سرم آب و نمکه فقط. ...

نه من میگرن دارم 

فک کنم سرم تحریکش میکنه شایدم زیاد میریزم من یه سرنگ پنج سی سیو پر می کردم واسه هر سوراخ و سه بار تو روز استفاده می کردم 

دکترم بهم گفتم قطره بخر 

حالا اینو که بخرم هر دفعه بیشتر از دو قطره نمی ریزم یا خیلی عمقی نمی ریزم که از حلقم بیاد بیرون 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دیروز تو مترو یه دخترو دیدم که دماغش داغون بود ازش پرسیدم با کی عمل کردی گفت نجفی  خدایی این د ...

بخاطر اینکه دکترا میتونن پول بدن و اگه شکایتی باشه به نفع خودشون تموم کنن 😑

خانوما من روز سه شنبه عمل بینی دارم ولی حدود سه هفته هست پشت حلقم یه مقدار ترشحات دارم مخصوصا دراز میکشم اذیت میشم هر چند ساعت یکبار هم یکم سرفه میکنم اگه این هفته عمل کنم اذیت میشم خطری نداره 

خانوما من روز سه شنبه عمل بینی دارم ولی حدود سه هفته هست پشت حلقم یه مقدار ترشحات دارم مخصوصا دراز م ...

خب شما گلوتون چرک داره...بادکترت صحبت کن

آب عسل ولرم باآبلیمو بخور هرروز دوتا لیوان

درکل باید به پزشکت بگی

کیا بهشون راکوتان هم داده دکترشون ؟؟؟؟

من بیست تا باید بخورم یه روز درمیون 

بیشتر جا گفتن یک ماه بعد از عمل بخورید 

من ده روزم نشده هنوز عمل کردم 

نسرین راستا یکی از جراحای خیلی قدیمیه انقدر کارش خوبه از امریکا هم براش بیمار میاد. اتفاقا فیلم و عکساشونم تو پیجش میذاره. من خودم فتوشاپ بلدم به نظر من که نمونه کاراش هیچ ادیتی نمیخوره برخلاف دکترای دروغگوی دیگه http://instagram.com/dr.rasta1

من هفته قبل مطب چند تا دکتر رفتم ولی از نمونه کارای دکتر نسرین راستا خیلی خوشم اومده. چند تا مریضم داشت که از آمریکا پیشش اومده بودن. نمونه کاراش طبیعی و قشنگ بود. توی اینستاگرام  حتما برید ببینید

من هفته قبل مطب چند تا دکتر رفتم ولی از نمونه کارای دکتر نسرین راستا خیلی خوشم اومده. چند تا مریضم د ...

منم اون روز داشتم تلویزیون میدیدم دکتر نسرین راستا رو آورده بودن.. خیلی خوب داشتن در مورد جراحی های زیبایی بینی و اینکه چه کسانی کاندید مناسب جراحی بینی هستن رو توضیح میداد خیلی مطالب خوب دادن و مثل اینکه رفته باشی مطب و حضورا باهاشون مشاوره کرده باشی 

به نظر من خیلی اطلاعات شون بالاس و جراح حاذقی تو حوزه جراحی های زیبایی بینی هستن

دکتر نسرین راستا خیلی کارش خوبه . مریضاش از آمریکا میان ایران که پیشش عمل کنن. دوستم پیشش عمل کرد و بینیش خیلی خوب شده و می گه تو مطبش کاراشو می دیدم همه خوب شده بودن و کلا از سبک عملش خوشم میاد . دکتر با تجربه ایه از این پولکیا که تا اسم درمی کنن نجومی پول می گیرن نیست. 

بابا بخدا ديگه همه ي ما خبره شديم...تو هم سعي كن چند تا پست پشت هم تبليغ نزاري كه خيلي تابلو ميشي...بيشتر تلاش كن و صبور باش تا موفق باشي در تبليغاتت شارلاتان😂😂😂😂😂😂😁

2810