2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بچه ها من بين دكتر فرزام و نادريان موندم كدوم بهتره ؟؟؟؟

دكتر فرزام و كلا بيخيال شو

خيلي خيلي خرابكاري دارن

كلا به خرابكاري معروفه تا به كار خوب

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
بچه ها ....شايلين با غلامرضا احمدي عمل كرده؟

دكترشون و اعلام نكردن اصلا

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط با دهان نفس کشیدن برام عذابه ... فقط از این میترسم...تاکی باید از راه دهان نفس بکشید؟؟ البته ...

عزیزم فکر کنم وقتی تامپونا رو دربیارن و شستشوی بینی شروع بشه کم کم بتونین از بینی تنفس کنین‌‌. خیلی ممنون❤❤❤

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بچه ها من بين دكتر فرزام و نادريان موندم كدوم بهتره ؟؟؟؟

چي؟ 

فرزااااااااااااااااااااااااااام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلاسمتش نرو!!!!

يادم بود شايلين جان اون موقع كه تحقيق ميكرد چندتا عكس از خرابكاري فرزام گذاشت صفحه هاي قبل تر. در حد افتضااااااح!

راستي خيلي وقته از ش خبري نيست. اخرين بار گفت مشكلي براش رخ داده، اميدوارم حل شده باشه. 

كسي ازش خبر داره؟

خدایا به امید تو...
حالاچه اصراری به ثابت کردن دارید🙃میدونی از وقتی مردم اگاهی به فضای مجازی پیدا کردن و چندنفر هم پیج ...

يكي از همكاراي ما با علامه عمل كرده حدود ده سال قبل

پره دماغش از يه طرف يه فرو رفتگي فاحش داره. كج ديده ميشه

منم از علامه خطا زياد شنيدم

خدایا به امید تو...
واه😳😳😳چه لوس😒😒بعداز اين همه مدت نيومد بگه با كي عمل كرده؟؟واقعا نميفهممش👎👎👎👎

ببین شایلین هم مثل خیلیا که عمل میکن و نمگن

جه اصراریه عزیزم

خودت دکتراتو انتخاب کن

منم موافقم. پشت سر دیگران حرف زشت زدن و قضاوت کردن خیلی بده . دوست ماست و عوضش دعا کنیم مشکلش حل بشه و برگرده. باید بدونه دوستاش نگرانش هستند نه اینکه حرف زشت بزنیم. 

من نمیفهمم شما چرا اینقد گیر دادی بهش، خودت بگرد دکترت رو انتخاب کن. شایلین هم یکی مثل بقیه. چرا اینقدر برات مهمه؟

خدایا به امید تو...
عزیزم فکر کنم وقتی تامپونا رو دربیارن و شستشوی بینی شروع بشه کم کم بتونین از بینی تنفس کنین‌‌. خیلی ...

شما که الان تو دوران نقاهت هستین میشه بگین دقیقا چند روز بعد عمل تونستین از بینی نفس بکشید؟

2810