2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ممنونم عزیزم. من کلی استرس دارم. 😭😭😭

ببین اینجا خیلی ها با احمدی عمل کردند و راضی هستن هر دو رو برو حتی چند بار شده برو مطبشون تا دستت بیاد کدوم بهتره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

دوستان ی سوال داشتم نوک بینی که خیلی سربالا شده بطوری که قوس پل بینی  با چشم و لمس مشخص باشه ممکنه نوک بینی بعد از ۶ ماه پایین تر بیاد و کمتر خودشو نشون بده چون واسه من اینطوریه .ی رخ بینیم جای قوزی که بر اثر شکستگی بوده صافه ی طرفش تیز شده و معلومه.بنظرتون سوهان بکشم بهتره ؟الان از نیم رخ خیلی بد شده .س شنبه میشه ۶ ماه که ای کاش هیچ وقت عمل نمیکردم.

شبا موقع خواب خیلی بینیم کیپه طوری که اگه اتاقم گرم باشه از دهنم سخت نفس میکشم خیلی کلافه میشم و بیدار میشم.چکار کنم؟اخه ۶ ماه که گذشته تنفسم داغونه.نکنه تا اخره عمرم اینجوری باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوک بینی تا یک سال شکلش درحال تغییره و حالت گوشتی داره اندکی صبر😊

یعنی ممکنه ورم باشه 

خیلی نگرانم کرده 

همش جلو اینه هم 

پشیمون شدم عمل کردم

همش فک میکنم پایینه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  

ای خدا که ماها چقدر موجودات عجیب غریبی هستیم.

تا وقتی که عمل نکردیم میگیم وااای عمل کنم، ال میشم بل میشم، بهترین میشم،حالا هم که عمل کردیم سخخخخخت پشیمونیم و میگیم کاشکی برگردیم عقب و اصلا عمل نمیکردیم.

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
اسم پزشکتون؟ براثر جاذبه زمین به مرور بینی افت میکنه و سرپایین میشه

همدان دکتر بهنود

گفته بعد از ۶ ماه بیا برات درستش میکنم ولی خودم نظرم اینه بازم صبر کنم .از این طرف تنفسم خیلی اذیتم میکنه.برام سواله اگه بخواد قوس بینی پر کنه دوباره استخونو میشکونن چون شنیدم غضروفم که پیوند بزنن بعد از ی مدت جذب میشه.از اول گفتم قوس دوست ندارم الان همون چیز بده شده .بالای سوراخ بینیمم که خط داشت بیشتر خودشو نشون میده اگار ۴ تا سوراخ داره .اونو میخواد پکار کنه.سشنبه برم ببینم دکتر چی میگه.

ی دکتر دیگه هم برم مشاوره نظره اونم بدونم 

همدان دکتر بهنود گفته بعد از ۶ ماه بیا برات درستش میکنم ولی خودم نظرم اینه بازم صبر کنم .از این طرف ...

عزیزم بینی تا یکسال هشتاددرصد شکل میگیره

بعد یه سال و نیم جامیفته.میفهمم خیلی سخته مشکل تنفسی واقعا شرایط سختیه....

به دکترت اعتماد نکن سر شش ماه کاری انجام نده

البته وقتی دکترت برای اولین عملت این همه خطای پزشکی داشته عاقلانه نیست مجدد بری پیشش برای ترمیم!!

خیلی محترمانه برو شکایت کن .پول عملو بهت پس میدن

تا کارای شکایتتو کنی پولتو بگیری شده یه سال

خوووب تحقیق کن و دکتر ترمیمی پیدا کن

به هییچ وجه به پزشکی که مشکل تنفسی بعد از عمل برات بوجود اورده مجدد اعتمااد نکننننن

همدان دکتر بهنود گفته بعد از ۶ ماه بیا برات درستش میکنم ولی خودم نظرم اینه بازم صبر کنم .از این طرف ...

غضروف جسد انسان بعد از مدتی جذب میشه!!مبادا غضروف مصنوعی یا غضروف جسد برات بزاره

قبول نکنیا.از بدن خودت میتونن پیوند بزنن قوس بینیتو پر کنن.نگران نباش دکتر درست حسابی پیدا کن

بااین چیزایی که تو نوشتی انگار هیچی حالیش نیست فقط پول براش مهمه نه سلامتی مریض!!

اون خطای بالای پره ها هم به خاطر بد چسب زدنه

بچه ها من امروز رفتم تامپون رو ورداشتن واسم. تازه فهميدم من كلا به روش بسته عمل شدم و اصلا بخيه براي ...

سلام عزیزم. بینی نو مبارک 😁😁😁

میشه الان ک چند ماه گذشته از عملتون بفرمایید راضی هستید یا ن؟!

ر

بچه ها توروخدا راهنماییم کنید من واقعا گیج دارم میشم 

به نظر شما از بین این دکترا کار کدوم دکتر بهتره ریسکش کمتره دردش کمتره و گوشتی خوب میتونه در بیاره .واقعا گیج شدم

جهانیان.جهان دیده.بنیادی.نادریان.حمیدرضا ابراهیمیو جاودانی.

2810