2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
خوشبحالت عمل کردی تموم شد تا چند روز کبوده صورتم؟

اره واقعا ینی بهترین روزام بود چون من خیلی حرفا شنیدم خیلی مسخره م کردن خیلی ناراحت میشدم ولی الان بهترین روزا رو دارم

کبود روز دوم خیلی زیاد میشه اصن نگران نباش زود میره

کشیدن فیلترا درد نداشت من خودم شب قبل از  کشیدن فیلترا خواب نداشتم استرس داشتم ولی وقتی فیلترامو کشیدن درد نفهمیدم اخه از خیلیا شنیدم که فیلترا درد داره یا درد ش لحظه ایه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من نمیدونم چرا حس خیلی بدی نسبت به تزریق آمپول بعد . از عمل مثل همون کورتون دارم 

حس میکنم باید نسبت بهش مقاومت کنم و بهش بگم نزنه آخه خیلیا رو. دیدم که بعد از تزریق آمپول مشکل براشون پیش اومده از فرو رفتگی و کج شدن و.... 

چه کنم   میترسم خیلی 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
اونایی که میگن بد عمل میکنه اینم عکس قبل و بعد عملم 

خرابکار ترین دکترها هم همه عملهاشون بد نمیشه و کار خوب هم دارن مهم اینه ببینیم مدل شبیه بینی خود ما رو عمل کردن؟ و نتیجه چی بوده؟ 

اونایی که میگن بد عمل میکنه اینم عکس قبل و بعد عملم  

حالاچه اصراری به ثابت کردن دارید🙃میدونی از وقتی مردم اگاهی به فضای مجازی پیدا کردن و چندنفر هم پیج تو اینستا ساختن و خرابکاری های دکترای بی شرافتی مثل  محبوبی راد .خشایاراحمدی و...گذاشتن دیگه خیلیااا متوجه اصل ماجرا شدن!!!😊😊😊

من کاملا مطلعم و میدونم دکتر علامه چقدر  پرونده شکایت پزشکی داره کافیه یکی تو این مکان ها داشته باشی شاغل باشه تا بهت بگه

حداقل در این تایپیک نمیتووووووونم در مقابل حرفای شما سکوت کنم بهتره جای دیگه ای بری

جدیدا هم مد شده کلینیک های زیبایی منشی هاشون چندتا اسم کاربری در کلیه فضاهای مجازی دارن و به خاطر بیکارنشدن و پول دراوردن هرکاری میکنن!!عکسا فتوشاپ میکنن و در دایرکت و...کلی از دکتر تبلیغ میکنن اونم از روی خیرخواهی😁

خدا عاقبت هممون بخیرکنه

2810