2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیر وقت میده طاهریان چنتا اشنا عمل کردن راضی بودن نمیشناسی شما

نه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بینیه من گوشتیه دو دلم بین کامیابی و سجادیان میشه از تجربیاتتون در اختیارم بزارین راهنماییم کنین

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو

نميدونم چرا بعد يه روز من ورم بيش از حد داشتم كه اونم دكتر موقع در اوردن تامپون هام گفت چون رنگ پوستت روشنه ورمت اينقدر زياده.ولي الان چند روزه گذشته بهترم.٣ شنبه اين هفته هم ميرم گچ رو بردارم .كلي هم استرس دارم🙃🙃🙃

بینیه من گوشتیه دو دلم بین کامیابی و سجادیان میشه از تجربیاتتون در اختیارم بزارین راهنماییم کنین

اگه گوشتی هستی که سحادیان هررررررگز .خوب نیست بزرگن کاراش 

کامیابیم نمیدونم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
تو خیابون صانعی مطب دکتر باستانی نژاد و دکتر آمالی هست

يه سر بهشون ميزنم

البته اگه اجازه بدن بدون نوبت مطبشون بمونم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

من چهارشنبه ميخوام برم مطب سجاديان نمونه ببينم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام،وقت همگي بخير.اقا... من ٢ دي با دكت ميلاني وقت جراحي داشتم، بيام يكم تجربه ها ي فعلاً بعد ...

شايلين جان اطلاعات خوبي در اين زمينه تو تاپيك گذاشته ،تو امضاش ميتوني صفحشو پيدا كني

امروز رفته بودم مطب دکتر نراقی نمونه ببینم و ویزیت بشم

اولا با اینکه از ساعت ۳ اونجا بودم یه نفر هم ندیدم که عمل کرده باشه

بعدشم اینکه یه دختره اومد بیرون و گفت از منشی پرسیدم گفت هزینه عمل ۶۰😲میلیونه و اگه تیمش عمل کنه ۸ تومن

خلاص نوبتم شد و بهم گفت دماغت کوچیکه فقط باید یکم قوزش برداشته و یکم نوکش بره بالا،بعد هم وقتی پرسیدم هزینه عمل چقدر می شه گفت برو دولتی تیمم عمل کنه پول زیاد نده هر چی گفتم من اگه بخوام عمل کنم می خوام که خودتون عمل کنین همش گفت نه برین جای دولتی چرا پول زیاد بدین

مونده بودم منظورش چیه اینکه هزینه رو پرسیدم بهش برخورد یا دماغم کارش سخت بود نمی خواست زیر بار بره

ولی هر کدوم بود اصلا ازش خوشم نیومد زیاد شنیده بودم که پولکیه یا شخصیت خوبی نداره ولی تا ندیده بودم باور نکردم

فردا هم می خوام برم مطب محبی

دیروز هم مطب کلانتر بودم که خیلی انسان و با خداست 

خالقیم خودم می خواستم اخر برم  چون اینستا پستاش کمن و چیز زیادیم ازش نشنیدم  ببین همین ر ...

منم شنیده بودم کامنت منفی رو دکترا پاک میکنن از کار بنیادی ایراد گرفتم الان بلاکم کرده به اینجوردکترا نمیشه اعتماد کرد.

2810