2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بدون شستشو؟!     من از اولش هم مشكلي توي نفس ندارم... اما فكر ميكنم درصد زيادي از مشكلات ...

شایلین عزیز 

من خیلی تنفس برام مهمه ازاونا که فوبیا هم دارم میخواستم بدونم میشه بگید با کی عمل کردید 

اگه بگید واقعا لطف کردید

سجادیان من مشاوره شدم گوشتی که نباید بره اصلا چون عوض نمیشی واقعا و بینی پر ورم و بزرگ مونده حتا بعد ...

کوچکزاده کلا بینی گوشتی عمل نمیکنه اگه عمل کنه خراب میکنههه منم رفتم پیشش بهم گف ۱۰درصدم تغییر نمیکنی

خدایی خیلی ناامیدم کرد اون موقع

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی درباره ی عامری اطلاعاتی داره ؟

هزینش 13 تومنه الان

من فقط اسمشونو شیدم ولی میگن کارش بد نیست

راستی بهم گفتن قسطی هم میشه هزینشو پرداخت کرد . مگه میشه ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
کوچکزاده کلا بینی گوشتی عمل نمیکنه اگه عمل کنه خراب میکنههه منم رفتم پیشش بهم گف ۱۰درصدم تغییر نمیکن ...

باز خوبه این دکتر می دونه نمی تونه گوشتی عمل کنه میگه عمل نکن یا خوب نمیشی و طرفو رد میکنه 

بعضیا میگن عمل کن خوب میشی گند میزنن 

با کی تصمیم داری عمل کنی ؟

در نورد امین آمالی و شهرجردی و ایلخانی کسی چیزی نمی دونه ؟؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها کسی درباره ی عامری اطلاعاتی داره ؟ هزینش 13 تومنه الان من فقط اسمشونو شیدم ولی میگن کارش بد ...

عامری طبیعی کار یه مورد تو اشناها دیدم استخونی بود و خوب شده سه سال پیش عمل کرده شیک بینیش 

استخونی هستی خوبه دکتر کم ریسکی 

گوشتی طبیعیم دوست داری  

قیمتشم فک کنم 13 ایناس 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چی شد که من با دکتر غلامرضا احمدی عمل کردم🤭

من یکم‌درگیر بودن نشد بیام شرح مطب گردیامو کامل بنویسم.

من دفعه اولی که رفتم مطب دکتر احمدی بنظرم دکتر مهربون و معقولی بود

واسه من سی تی اسکن نوشت و از اونجایی که من با ی دکتر دیگه ام وقت داشتم رفتم سی تی اسکن گرفتم و رفتم پیش دکتر صفوی 

هفته بعد گفتم عکس سی تی اسکنمو ببرم دکتر ببینه دیر رسیدن مطب ولی نمونه زیاد بود

چندتا نمونه استخوانی ۳ و ۶ماهه دیدم خیلی تمیز و متناسب با صورتشون بود

یک نمونه گوشتی دیدم وقتی عکس قبلشو دیدم با این که ورم داشت بنظرم خوب جمع شده بود ولی برای قضاوت زود بود

ی دختر خانمی بودن که میگفتن ۶ ماهه عمل کردن تمام خانوادشون با احمدی عمل کردن راضین ولی ایشون میگف بغل بینیم برامدگی دکتر گفته ورمه تا یسال صبر کن اگه اوکی نشد درستش میکنم واست

رفت داخل دکتر بازم بهش گفته بود ورمه چسب زد 

گف ماساژش داد.

خودم رفتم داخل دکتر عکس سی تی امو دید گف مشکل نداری ولی بازم میگم توقع ی بینی خیلی قلمی اگه داری عمل نکن

منم که مثل همیشه گفتم دلم میخواد بینیم به صورتم بیاد بینی الانم برای صورتم بزرگه😥

گفت عکس اتلیه نگرفتی امروز میگیرم چهارشنبه دوباره میام ویزیت.

چهارشنبه رفتم ویزیت اولا که دوتا نمونه یساله دیدن راضی بودن یکشون استخوانی بود خیلی به صورت ظریفش میومد

اون یکی غضروفی بود هردو راضی بودن مشکل تنفسی نداشتن اومده بودن برای چکاپ سالانه

چندتا نمونه تو گچ دیدم 

یک دختر خانمی اومده بودن بینیشون قشنگ بود 

با یکم پرس و جو فهمیدم ۹سال پیش با دکتر عمل کردن عمل خیلی سختی داشتن چون بینیشون مشکل داشته چند تا دکتر گفته بودن که با یک عمل برطرف نمیشه ولی اقای دکتر عملش کرده بودن بینیشون‌قشنگ بود به صورتشون‌میومد

اومده بودن که دوستشون با اقای دکتر عمل کنه دوستشونم بینی گوشتی داشتش .دختر خانم میگف کار دکتر حدف نداره بعد من خیلیا پیششون عمل کردن

فقط خالم ک بینیش فوق گوشتی بود قبول نکرده

پدر دخترخانم خیلی راجب دکتر بمن قوت قلب دادن از اینکه دکتر خوب و کار متبحری هستن.

خلاصه نوبت ویزیت من شد رفتم داخل عکسا رسیده بود دست دکتر 

بمن نشون دادن

گفتن داخل عکس ی انحراف ریز داری برطرف میشه بغل تیغه بینیت برامدگی داری رفع میشه

سعی میکنم تا اونجا که بشه پرهات جمع کنم

در ضمن گوشت کلوملا من یجورای موقع معاینه میگفتن جدا هست از غضروفش گفتن اینم با غضروف خود بینیت درستش میکنم ک بعدا افتادگی پیش نیاد.

برای وقت عمل بمن گفتن بینیت کار زیاد داره ی وقتی بذارم سر فرصت عملت کنم گفتم هرجور شما صلاح بدونید

۳۰ آذر بمن وقت دادن😍

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
باز خوبه این دکتر می دونه نمی تونه گوشتی عمل کنه میگه عمل نکن یا خوب نمیشی و طرفو رد میکنه  بع ...

من با دکتر احمدی عمل کردم‌ عزیزم ۴روز پیش

عامری طبیعی کار یه مورد تو اشناها دیدم استخونی بود و خوب شده سه سال پیش عمل کرده شیک بینیش  اس ...

من کلا طبیعی پسندم با یکم قوس که هر دکتری به بینی من این قوس و میده

پس یه سر به مطبش بزنم حتما

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
من با دکتر احمدی عمل کردم‌ عزیزم ۴روز پیش

به سلامتی 

گوشتی بودی ؟

من کلا طبیعی پسندم با یکم قوس که هر دکتری به بینی من این قوس و میده پس یه سر به مطبش بزنم حتما

عامری قوس میده 

پس برو حتما چون شنیدم کارای مطب از اینستا بهتر 

روز عمل دکتر فقط منو عمل کردن 🤭اخه کی شب یلدا عمل میکنه 😂😂😂من من من

ساعت ۶.۳۰کلینیک مبین بودم ساعت ۷.۴۵ رفتم اتاق عمل دکتر نشسته بود من که اومدم داخل اومد بالاسرم نکات بهم گفتن و من هم گفتم فقط نوک بینییم گرد باشه و پره هام جمع شه تا اونجا که میشه

در اخر گفتم هوامو داشته باشید دکتر گفت اینجام که هواتو داشته باشم.

خیلی راحت بهوش اومدم بدون هیچ گونه کبودی و ورم

بیمارای دکتر راستکاری هم تختیای من بودن مامان قبل اینکه من بیام‌اونارو دیده بود ترسیده بود خیلی...

ساعت۱۰.۳۰اوردنم‌ تو اتاق ساعت ۱.۳۰ترخیص شدم

دست و دلم به وصیت نوشتن نرفت قبل عمل😂میخواستم کلی وصیت بنویسم 🤭🤭

مامان و بابام‌کلی استرس داشتن من اصلا و اینکه من بهشون دلداری میدادم

اتاق عمل دکتر بیهوشی با شوخی خنده شروع کرد حرف زدن وقتی پرسید چند کیلوی گفتم ۴۹ کلی خندید گف مواظب باش بعد عمل محو نشی😍سرم که زدن ی  پرستار بودن بهم گفتن بعد عمل با دهان باز نفس بکش

دیگه چیزی یادم‌نمیاد تا اینکه یک نفر صدام کرد گفت پاشو چقدر میخوابیی

بیدار شدم یادم‌نمیومد کجام دختر اسممو پرسید یکم ک اطراف نگاه کردم گفتم عهه عمل کردم تموم شد؟؟ گف ارهه دست نزنی به بینیتا🤭😂 ی چند تا سوال پرسید اسم‌دکتر کیه دید حالم سرجاشه فرستادنم بخش پیش مامانم

به سلامتی  گوشتی بودی ؟

بعله عزیزم گوشتی بودم بیشتر پره هام ضخیم بودن 

پهنای بینیم قسمت پایین زیاد بود

بچه ها کسی درباره ی عامری اطلاعاتی داره ؟ هزینش 13 تومنه الان من فقط اسمشونو شیدم ولی میگن کارش بد ...

من پیش عامری مشاوره رفتم به من اون موقع گفت میتونی ۵ تومنشو چک بدی یک ماه بعد فکر کنم 

نمونه خراب و بد ازش ندیدم مطب گردی هم نوشتم هر روزم مطب هست نمونه هم هست به مطبش سر بزنید من بدون نوبتم رفتم قبول کرد 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
عامری قوس میده  پس برو حتما چون شنیدم کارای مطب از اینستا بهتر

بله نمونه هاش خیلی بهترن و با سبکی که از احمدی دیدم خیلی شبیه مدلای احمدی بودن بنظرم برای آقایونم خوبه بنظرم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من پیش عامری مشاوره رفتم به من اون موقع گفت میتونی ۵ تومنشو چک بدی یک ماه بعد فکر کنم  نمونه خ ...

ااا چه خوب که جوابمو دادید

هزینش برام اوکیه ، فقط میخوام خرابکاری بدی نداشته باشه 

حتما یه سر میزنم ، 

2810