2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست
17 روز که زود  اگه تا عید نخوابید میتونی بگی دکتر کورتون بزنه  با کی عمل کردی ؟

من ارومیه م عزیزم با سیدجلالی.اخه ازطرفی هم  تاچندماه دیگه باید اقدام بارداری داشته باشم کورتون و این چیزا ضرر نداره؟

من ارومیه م عزیزم با سیدجلالی.اخه ازطرفی هم  تاچندماه دیگه باید اقدام بارداری داشته باشم کورتون ...

چرا داره 

حالا یه سال باردار نشو 

چون راکوتان بخوری تا یک سال نباید باردار بشی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر somi با کی عمل کرد درنهایت ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
آتنا جان مطب احمدی رفتی؟ نظرا چی بود؟

یه مشکلی برام پیش اومدبود مجبور شدم از تهران خارج بشم

دیگه این هفته حتما باید برم  

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
یکی از دوستای من پیش رسول پناه عمل کرده و واقعا میتونم بگم بینی گوشتی و بزرگی داشت الحق که عالی شده ...

وای مررررسی که جواب دادی من باهاش نوبت دارم خیلی از کاراش خوشم میاد خودشم خیلی اروم و مهربونههه یکم استرس دارم

😛
من ارومیه م عزیزم با سیدجلالی.اخه ازطرفی هم  تاچندماه دیگه باید اقدام بارداری داشته باشم کورتون ...

اگه باردار بشی فرم بینیت عوض میشه من مشاوره رفتم دکترا بهم میگفتن تا دو سه سال که قصد بارداری نداری

😛

سلام دوستان

من سوال داشتم درباره بینیم‌و خیلی نگرانم

من یک‌ماهه بینیم‌ و عمل کردم و احساس میکنم اونجوری که باید مواظب بینیم‌ نبودم

من یک‌هفته بعد از عمل رفتم سرکار و اینکه توی خندیدن نتونستم رعایت کنم

همینطور از هفته ی دوم ساندویچ‌میخوردم البته سعی میکردم‌دهنمو زیاد باز نکنم

الان میگم چرا مواظب نبودم بیشتر 

خواهرم میگه تغییری نکرده ولی میترسم توی نتیجه تاثیر بزاره

آیا ساندویچ خوردن و خندیدن تاثیر میزاره توی فرم‌بینی؟

سلام دوستان من سوال داشتم درباره بینیم‌و خیلی نگرانم من یک‌ماهه بینیم‌ و عمل کردم و احساس میکنم او ...

عزیزم فکر نکنم  مراقبت های بعد عمل نهایت تا یک هفته باید خیلی مواظب بود نتیجه عدم مراقبت فقط ورمه و اینکه نباید ضربه شدید بخوره اگر مشکل خاصی پیش نیومده تاثیری هم روی نتیجه نداره پس 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام من گیج شدم . چندین ساله دارم با خودم کلنجار میرم ولی الان که دیگه قطعی تصمیم به عمل گرفتم. نمی تونم بین دکترها کسی رو انتخاب کنم . هرکس رو ازش تعریف میشنوم سریعا بعدش یه نفر میگه نه اصلا خوب نیست. نمی دونم چه کار کنم؟موندم.

تو رو خدا اگه کسی( بدون تبلیغ برای دکتری) می تونه کمکم کنه بگه.

من بینیم کوتاه و گوشتیه قوز نداره. ولی از روبرو پهنه. همه کسی نمی تونه خوب در بیارش. چههههههه ککککااااااارررررر کننننننننننننننننننننننم؟

دکنر رجایی خیلی خوبه  

رجایی مگه طبیعی کار نیست ؟خب یهو میری ابیانه کمترم میدی 

دکتر برادران هم میگن غضروف اشعه دیده استفاده میکنه که بعدن باعث میشه بینی بدفرم بشه و اینکه به همه هم راکوتان میده که بقیه دکترا نمیدن و میگن ضرر داره 

منم موندم به خدا دست رو هر کی میزاری گندش درمیاد 

اگه ایلخانی و رسول پناهم برم خوشم نیاد کلن بیخیال عمل میشم😢

سلام من گیج شدم . چندین ساله دارم با خودم کلنجار میرم ولی الان که دیگه قطعی تصمیم به عمل گرفتم. نمی ...

منم نمی توم

دکتر کم ریسکم نداریم 

یا خراب کارن یا پر ریسک 

اونایی که کم ریسکن خیلی رو بینی کاری اانجام نمیدن الکی پول میدی 😢

دوستان یه سوال

یه لیستی تو تاپیک جراحی بینی بود که دکترهای زیبایی ودسته بندی کرده بود به نظرتون چند درصد درست و قابل اعتماده ؟

مثلا دکترغلامرضا احمدی اصلا و لیستشون نبود در صورتی که من کل تاپیکارو خوندم اصلا یه مورد خرابکاری ازشون ندیدم ، درسته از نظر خیلیا معمولیه ولی من ندیدم کسی بگه خرابکاری ازشون دیده

یا دکتر تقوی جز رضایت بالای 80 درصد بود در صورتی که من جز دکترای خرابکار اسمشونو شنیدم

یا دکتر اشتری که هم جز دکتر بالای 80 در صد بود و من از ایشون مشکل تنفسی دیدم و ناراضی هم داشتن

نظرتون چیه دوستان؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

منظورم این عکسه

سلام دوستان

من دیروز با دکتر غلامرضا احمدی عمل کردم

بینیم پرهاش گوشتی بود نوکشم غضروفی بود قوز نداشتم فقط ی طرف بینیم برآمدگی داشت

دکتر گفته بود توقع ی بینی قلمی نداشته باش

روز عملم اومد بالاسرم بهش گفتم هرچی صلاحه فقط پره هام تا اونجا ک میشه جمع شه گفت تا جایی که ب تنفست لطمه ای وارد نکنه جمع میکنم

اخرم گفتم هوامو داشته باشین گفت اینجام ک هواتو داشته باشم دیگه

بیهوش شدم خداروشکر راحتم بهوش اومدم

امیدوارم گچ اینارو ورمیدارم راضی باشم❤

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
2810