2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
شما گوشتی بودی دیگه  خوب جمع کرده واست  بینیت کوچیک شده ؟ مامان کمیل هم نمیاد .اونم راض ...

دکتر گفتن بینی ت نیمه گوشتیه بله خوب جمع شده کوچیک هم شده ومن اصلا راکوتان نخوردم تا الان کورتون هم‌نزدم خدا روشکر البته بعد از عمل فقط دو بار رفتم مطبشون باید حتما روزهای آینده برای چکاپ برم ببینم دکتر نظرشون چیه 

وبغل پره های بینی م هم برش داده وجمع کرده اگه سوراخهای بینی بزرگ باشه هر دکتری باشه جمع میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفتن بینی ت نیمه گوشتیه بله خوب جمع شده کوچیک هم شده ومن اصلا راکوتان نخوردم تا الان کورتون هم‌ ...

چه خوب که نخوردی راکوتان 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
پره های منم دست نمی زنن چون سوراخام کوچیکن  شاید لازم نداری خب  البته ادم نمی دونه پره د ...

منم سوراخ های بینیم کوچیکه سامی گفت چون پروجکشن بینی زیاده و باید کوتاه بشه باید بخیه بخوره ربطی به سوراخ نداره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
منم سوراخ های بینیم کوچیکه سامی گفت چون پروجکشن بینی زیاده و باید کوتاه بشه باید بخیه بخوره ربطی به ...

من پروجکشنم کم 

ارتفاع بینی میشه پروجکشن دیگه ؟؟؟؟

فک کنم پس دماغ من خوب بشه وقتی قرار نیست پره دست بخوره !!!!!!!غوزم که ندارم فقط یک نوک گوشتی باید اونو جمع کنه 

دکترم راحت تره زیاد مشکل نبود تقارن پیدا نمی کنم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من پروجکشنم کم  ارتفاع بینی میشه پروجکشن دیگه ؟؟؟؟ فک کنم پس دماغ من خوب بشه وقتی قرار نیست پ ...

بله ارتفاع بینی تا صورت اگه اینطوره که میگی و با هزینه مشکلی نداری یه سر پیش رجایی برو 

من خیلی به  سامی امید داشتم اما هم نتونستم ازش نمونه ببینم هم اینکه خیلی اینجا نظرات منفی راجع بهش خوندم اونم خط زدم ولی معاینه ش یجوری اعتماد آدمو جلب میکنه 

بله ارتفاع بینی تا صورت اگه اینطوره که میگی و با هزینه مشکلی نداری یه سر پیش رجایی برو  من خیل ...

رجایی گرون تر از برادران می گیره و میگن خیلی طبیعی کار دوست ندارم 

من تازه 14 به برادرانم دلم نمیاد بدم 😂😂

دنبال دکتر ارزون ترم 

امروز برسم میرم مطب کوچک زاده 

شب می نویسم مطب گردیمو 

[QUOTE=116041565]رجایی گرون تر از برادران می گیره و میگن خیلی طبیعی کار دوست ندارم  من تازه 14 به برادرانم دلم ...[/QUO

احمدی چطور رفتی ؟ بیشتر کاراش نیمه ست طبیعی هاشم به نظرم خیلی طبیعی نیست 

[QUOTE=116046550][QUOTE=116041565]رجایی گرون تر از برادران می گیره و میگن خیلی طبیعی کار دوست ندارم  من تازه 14 ...[/QUOTE

غلام رضا ؟ 

نه نرفتم 

خیلی از بچه ها گفتن طبیعی کار و فلان نرفتم 

من کل با واژه طبیعی کار مشکل دارم !!!!!

سجادیانم که رفتم مطب و حامد عباسی پسند نکردم فقط الکی وفت گذاشتم و پول مشاوره دادم طبیعی کارن

ابیانه هم نمیرم چون تو اشناها ازش کار دیدم و طبیعی بودن اما باز بهتر از کارای سجادیان به نظرم 

حسنانی هم چون گوشتیاشو دیدم نپسندیدم نمیرم مطب 

این کوچک زاده هم اینستا نداره که ببینم چه جوری وگرنه نمی رفتم تو این سرما و الودگی این همه راه مطبای اینارو😩

طبیعی کارارو دیگه حتا مطبشونم نمیرم 

اول اینستاهاشونو می بینم بعد تو سایت سرچشون می کنم بعد اگه پسندیدم میرم مشاوره 😲

گزینه های غیر طبیعی کار از نظر من 

برادران 

نادریان 

اسلامی جو که البته من نمونه هاشو خیلی دوست نداشتم 

سلطانی فر 

بچه ها یوسفی و خالقی هم میگن خوبه ولی من هیچ آشنایی ندارم چون دنبال طبیعی شیک بودم 

من می خواستم از تجربه خودم در خصوص جراحی بینی بگم که برام دکتر شیرازی انجام دادن. خیلیا ایشون رو میش ...

تبلیغغغ نکن 😡 حدااقل این تاپیک جای تبلیغ نیست من هر دکتری تبلیغ کنه رو سریع حذف میکنم 

سلام عزیزان.من پیش دکتر کلانتر هرمزی عمل کردم دو ماه و نیمه.راضی نیستم😣

سلام من قراره با کلانتر عمل کنم می شه بگین عملتون چطوره راضی هستین یا نه؟

و اگه می شه عکستون رو ببینم ممنون

خب اومدم با یه عالمه سورپرایز !!!!

امروزرفتم مطب کوچک زاده تو خیابون مطهری 

ساعت چهار و نیم رسیدم 

بیشتر کارا به نظرم پروجکشن زیاد بود هم نوک گرد داشت و هم تیز .رو پره ها خط داشت .بخیه ها تمیز بودن 

یه کج دیدم که گفت از اول یه ذره کج بودم 

یه مدل دیدم قوس زیاد و خیلی سربالا و نوک تیز و یذره کج که دو سال بود عمل کرده بود اما راضی بود و خواهرشو اورده بود نوبت عمل بزنه  

چند تا پر ورم بودن که دکتر بینیشونو امپول زد 

یه گوشتی دیدم که کج بود و بد فرم شده بود یک سال بود عمل کرده بود با دکتر و می گفت می خواد بیاد ترمیم سرشو بده بالا 

یه دونه خیلی خوبم دیدم که می گفت قوز داشتم و بینیش خیلی شیک بود 

هم طبیعی و هم نیم فانتزی دیدم تو کاراش 

مشاوره هزینش 20 تمن بود و اواین دکتری بود که به من گفت بینیتو عمل نمی کنم چون تغییر نمی کنی و هم خودت پولت میره هم دکتر خستگی تو تنش می مونه  😁

2810