فرهاد فیروزی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی هست. جالبه که دکترهای قبلی که من رفتم گوش و حلق و بینی بودند ولی هیچکدوم اینقد دقیق و موشکافانه در مورد تنفس صحبت نکردند. دکتر فیروزی یه جایی از سر بینیم رو با دست محکم نگه داشت و گفت حالا با دهن بسته نفس بکش. نفس کشیدم ولی به سختی. گفت به همین دلیل نمیتونم پروجکشن رو خیلی کم کنم. ازم خواست بایستم و با توجه به قدم گفت که نوک بینیم الان هم سربالاست و چون قد متوسطی دارم اگه بیشتر از این بالا بره، سوراخ بینیم برای بقیه قابل رویت میشه. قوز روی بینی رو گفت سوهان میکشم و صاف میکنم و بعد که صاف شد دو میلیمتر هم پروجکشن رو کم میکنم. درواقع گفت بینیم کوچیک نمیشه فقط چند میل از الانش جمع و جورتر میشه و نوکش هم گرد درمیاد. من عینکی هستم و میخواستم بعد از عمل بینی، چشمامم عمل کنم و دیگه عینک نذارم ولی نظر دکتر این بود که یه مدت بعد از عمل بینی لنز بذارم و بعدش عینک. در واقع چون سایز بینی رو خیلی تغییر نمیده عینک رو پیشنهاد کرد تا بینیم زیاد توی چشم نباشه
هزینه عمل ۱۳ میلیون بیمارستان لاله.
راستی اینم بگم ازش پرسیدم که برای بینی های گوشتی بعد از عمل، راکوتان تجویز نمیکنید؟ گفت به هیچ وجه. راکوتان دشمن جراحی پلاستیکه و بعد از عمل تا چندماه که التهاب وجود داره اصلا نباید مصرف بشه و تمام کتب مرجع پزشکی همین نظر رو دارند.