2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
منم حس کردم ایشون بدترین حالت رو میگن که انتظار رو پایین بیارن یه چیزی هم به من گفتن که دکترهای دیگ ...

تینای عزیز

دقیقا به منم گفتن پره ها باز میشه ولی اصلا جای نگرانی نیست،برای رد بخیه .گفتن من جوری بخیه میکنم که معلوم نباشه.

در مورد پروتز چانه دقیقا به منم همین رو گفتن که لازم نیست همزمان انجام بشه،بذارید بعد از ۳ ماه ببینیم  بینی چی میشه.

وقتی هم دیدن لب بالامو ژل زدم و تایید کردن که کار خوبی کردی و حتی گفت ماتیکت رو هم کمی بالاتر از لبت زدی کار خوبی کردی😄😄😄😄

گفت بعد عمل بینیت کمی چونت رو با فیلر خوش فرم تر کن و دیگه نیازی به پروتز نیست.

در صورتی که با یه خانمی در ارتباط بودم بهش گفته بود حتما عمل بینی و پروتز با هم انجام بده و واقعا هم چونه کوچک و عقبی داشت.

با تمام این تفاسیر خود منم هنوز به عنوان جراح انتخابشون نکردم.

یکی هزینه که برای من خیلی بیشتر میشه با رفت و آمد و اقامت تهران...

و اینکه من هیچ نمونه عمل شده در مطب ندیدم که بشه تصمیم گرفت

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
عزیزم شیراز برای بینی که سرش گوشتیه و سوراخ ها بزرگن کدوم دکتر خوبه؟

سلام عزیزم، اگر فانتزی کار میخاید دکتر پیام حق پناه ،اگر یکم طبیعی تر دکتر دستغیب، دکتر من دکتر ده بزرکی هستن خیلی گوشتیارو کوچیک نمیکنه

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تینای عزیز دقیقا به منم گفتن پره ها باز میشه ولی اصلا جای نگرانی نیست،برای رد بخیه .گفتن من جوری بخ ...

عزیزم مرسی بابت جوابت

حالا از بین افرادی که رفتی مشاوره، کدوم رو ترجیح میدی برای عمل؟

سلام عزیزم، اگر فانتزی کار میخاید دکتر پیام حق پناه ،اگر یکم طبیعی تر دکتر دستغیب، دکتر من دکتر ده ب ...

ممنون از پاسخگوییتون

طبیعی مد نظرمه.دستغیب نوک بینیها رو تیز و یه فرم خاصی درمیاره

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
عزیزم مرسی بابت جوابت حالا از بین افرادی که رفتی مشاوره، کدوم رو ترجیح میدی برای عمل؟

واقعا هنوز نتونستم تصمیم بگیریم

ولی خوب احمدی حس خوبی بهم داد.

ابیانه و سامی و نادریان هم برای من خوبن

واقعا هنوز نتونستم تصمیم بگیریم ولی خوب احمدی حس خوبی بهم داد. ابیانه و سامی و نادریان هم برای من ...

منم پیش احمدی رفتم اونم تقریبا حرف سامی رو بهم زد

اینهمه تفاوت قیمتا برا چیه واقعا؟؟ احمدی نزدیک ۹ سامی نزدیک۲۰

منم پیش احمدی رفتم اونم تقریبا حرف سامی رو بهم زد اینهمه تفاوت قیمتا برا چیه واقعا؟؟ احمدی نزدیک ۹ ...

یکی از علت هاش کلینیک عمله من یه جراحی  داشتم تو یه کلینیک دکترم انجام داد ۳۰۰ بعد کلینیکشو عوض کرد یه جا دیگه رفت با اینکه دو سال بعدش رفتم قیمت شده بود ۱۸۰  ولی خوب نهایت من میگم ۵ تومن اختلاف کلینیک ها باشه بقیه ش دستمزدشونه که قانون نداره مثلا سامی چون عملاش طولانیه یا رجایی هم همین طور بالاست قیمتشون 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
منم پیش احمدی رفتم اونم تقریبا حرف سامی رو بهم زد اینهمه تفاوت قیمتا برا چیه واقعا؟؟ احمدی نزدیک ۹ ...

دقیقا منم میگم تجربه خیلی مهمه که هر دو دارن

فقط باید ببینی سبک کدوم دکتر  رو بپسندید و کدوم اطمینان خاطر رو بهتون دادن

سلام به دوستای نازنین و مهربونم.من ۴ ماه و ۲۰ روزه که بینیمو عمل کردم ولی همچنان تنفسم افتضاحه.کلا شبا با دهان نفس میکشم روزا باز کمتر اونم تازه اگه شستشو داده باشم .اونایی که جراحی کردن تنفسشون کی خوب شده؟نکنه تا اخره عمر اینجوری بمونم ؟

سلام به دوستای نازنین و مهربونم.من ۴ ماه و ۲۰ روزه که بینیمو عمل کردم ولی همچنان تنفسم افتضاحه.کلا ش ...

من سه ماه گذشته تقریبا..... میتونم نفس بکشم اما کمی صدا دار.. البته بدون شست و شو 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها صفحات خیلی قبل (مثلا مربوط به سال ۹۴) خیلی از سامی بد گفتن. شما اون صفحاتم خوندید؟ 

منم خوندم خیلی ناراضی داشته عکس های سایتشم قدیمی هاش اصلا خوب نیست ولی خودم باید برم ببینم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810