2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام خدمت شایلین جان و بقیه دوستان عزیز بچه ها من دیروز برای مشاوره رفتم پیش دکتر رجایی. بینیم بزرگ ...

سلام عزیزم

دکتر رجایی راجع بینی منم همینو گفت.

دو طرف یه جور رشد نداشته و دو طرف صورت کاملا ناقرینه هست.

و حتی پره های من در یک سطح نیستن

و در نهایت هم به من گفتن نمی ارزه عمل کنی

ولی همینجوری نگاش میکنی بینی داغونی نیست ها...

تو مطب دکتر قارونی یکی ازم پرسید چند وقته عمل کردید،،!🤣😉

دکتر سامی هم که خیلی مثله دکتر رجایی نکته سنجه

گفت یا عمل نکن،یا بده دست یه دکتر خییییلی خوب...

چون ایراداتی داره که هرکسی نمیتونه برطرف کنه

و یه دکتر معمولی که خیلی از بینی ها رو خوب درمیاره،راحت میتونه بینی شما رو بزنه داغون کنه...که بگی کاش عمل نمی کردم...

وبنیادی هم ردم کرد

و یحیوی هم گفت عمل نکن

ولی خوب دکتر ابیانه و احمدی و تقوی و قارونی و برزنجی گفتن اگه خیلی دقیق و وسواسی نباشی،بینیت خییییلی بهتر میشه و تاثیر خیلی خوبی روی چهرت میذاره!

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
ابيانه احتمالا بيني گوشتي رو قبول نميكنه. اكثرا بينيهاي استخوني رو ميگيره. برادران گوشتي عمل ميكنه، ...

شایلین جون سلام امیدوارم خودت و بینیت خوب باشید

دکتر ابیانه وقتی با اطمینان به من‌گفته بینیت خوب میشه و حتی نمونه عکس از بیمارهای خودش نشونش دادن و بهم گفت برای شما هم تقریبا همین شکلی میشه

چند درصد خیالم راحت باشه و اطمینان کنم؟

بنظرتون سایز بینی رو هم کوچک میکنه؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیان و رسول پناه و میلانی  میگن خوب گوشتیو درمیارن

از نمونه های رسول پناه خوشم نیومد

با احمدی عمل میکنم بی حرف بیش🥰

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
از نمونه های رسول پناه خوشم نیومد  با احمدی عمل میکنم بی حرف بیش🥰

بینی منم گوشتیه

یعنی خوشبحال اونایی که بینی استخونی دارن واقعا

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
هزینش چه قد ؟  واسه کی وقت داد ؟  بینی خودت گوشتی یا استخونی  اینستا نداره که دکتر ...

هزینه رو به من گفت ده و نیم ...واسه ۶ بهمن وقت گرفتم نه اینستا نداره ...بینیه منو گفت استخونی غضرونیه و انحراف داخلی و ظاهری داری ...گفت از بالا استخونش پهنه همه رو اصلاح میکنم انحراف ظاهریت ۸۰ درصد حل میشه بعدشم ازش پرسیدم کلا سبکتون چیه جواب درستی نداد ولی بیرون اونایی که عملشون کرده بود میگفتن اصلا به دکتر نگو چه مدلیمسخوام چون گوش نمیده ...بسپر به خودش بهترین بینیو مناسب صورتت درمیاره ...تا حدودی هم حرفشون درست بود البته به نظرم 

در ادامه:کوچک زاده اگه نیاز باشه پره های بینی رو هم باز میکنه و بخیه میزنه ولی من تو اکثر موارد جای بخیه ندیدم از عمل شده هاش ...قراره بیشتر برم مطبش بشینم واسه اطمینان

دکتر اینستا نداره ولی یکیاز پیجای زیبایی یه پست گذاشته بود که نظرتونو راجع به کوچک زاده بگید نود درصد گفته بودن راضین و چند نفر از خونوادشونم بردن ...البته همچین حالتایی و تو مطبشم دیدم ..من تو اینستا بهشون دایرکت دادم راضی بودن ب جز دو مورد 

شایلین جان به نظرم دیگه وقتشه بگیبا کی عملیدی :/ فک نکنم رو بچه ها اونقدیاثر بذاره که برن با همون دکتر عمل کنن چون عمل بینی خیلی پر ریسک تر از این حرفاس البته بازم نظر خودتونه من بهش احترام میدارم :)))

هزینه رو به من گفت ده و نیم ...واسه ۶ بهمن وقت گرفتم نه اینستا نداره ...بینیه منو گفت استخونی غضرونی ...

چه جوری وقت مشاوره گرفتید ؟ چه روزایی مشاوره میده از چه ساعتی ؟ 

شما فقط همینو رفتی و انتخاب کردی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

دکتر ایلخانی اینستاش بد نیست کسی مشاوره رفته پیشش ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها من دهنم صاف شد دست رو هر کی میزارم یه ایرادی از توش در میاد 

پیش کی برم  

در واقع میخواستم برم پیش عبدالمجید خاتمی همین سایت نوشته بودن خوب نیست 

من مطبش رفتم البته چیزی ازش ندیدم

مورد دیگه دکتر سلطانی فر بود که الکی تعریف میکردن سه تا از همکارام باهاش عمل کردن جز یکی اشون که دماغ خودش خیلی کوچولو بودو  فقط غوز داشت اون دوتای دیگه دماغ گنده فقط با سر بالا 😐

یعنی تو اینیستاشم نگاه کنید همه اشون گنده اس گول ارایشا رو نخورید 

تازه سوراخ بینی دوتاشون تابه تا بود

مورد بعدی دکتر کامیابی بود که سالها پیش پیشش رفتم گیر داده بود خیلی کوچیک کنه بینیمو 

اون موقع سبکش طبیعی بود 

الانا دیدم خوب در نمیاره انگار یکیم نوشته بعد دماغشو منحرف کرده 

خلاصه موندم

زیادم نمیتونم خرج کنم فوقش نه تومن

چه جوری وقت مشاوره گرفتید ؟ چه روزایی مشاوره میده از چه ساعتی ؟  شما فقط همینو رفتی و انتخاب ک ...

به موبایلی که توی یک سایت بود ز زدم بهم وقت مشاوره دادن روزای زوج ۴ تا ۷ ...من مطب غلامرضا احمدی رفتم واقعیتش از کارش خوشم نیومد چون خیلی پر ورم و بزرگ بودن و به نظرم دخترونه و شیک نیومد حتی نمونه ۶ ماهه و یک ساله هم دیدم ولی به نظرم جالب نبود  مطب محبیم رفتم پارسال اما حس کردم تیغه ی بین رو خیلی از روبرو پهن و صاف و بی حالت درمیاره دو تا نمونه ام ازش دیدم که مربوط به یک سال پیشه که هیچ کدوم خوب نشدن یکیشون تغییر آنچنانی نکرده یکیشونم کجه به نظرم ...با اینکه خودم یه مرت قصد داشتم با محبی عمل کنم ولی کوچک زاده رو کم ریسک تر و ظریف تر و ارزونتر دیدم تازه محبی فقط شیش ماه طول میکشه بهت وقت ویزیت بدن....قراره شاهین صحرایی ام برم ببینم کسی راجع به شاهین صحرایی چیزی میدونه؟

به موبایلی که توی یک سایت بود ز زدم بهم وقت مشاوره دادن روزای زوج ۴ تا ۷ ...من مطب غلامرضا احمدی رفت ...

اره محبی جوری تیغرو صاف می کنه انگار طرف فقط نوک دماغ داره و استخون نداره بینیش 

شاهین صحرایی نه 

اما سجادیان و حامد عباسی کاراشون بزرگن من مطب رفتم 

برادرانم مشاوره شدم بد نبود اما گفت پره هاتو دست نمی زنم واسه همین دودلم نمی دونم خوب میشه اگه پره دست نزنه یا نه 

سلطانی فرم استخونی کار گوشتی خیلی کم قبول می کنه و من یه استخونی ازش دیدم تازه بزرگم شده بود بینیش و تمام رخاش خوب نیست  

ابیانه هم واسه استخونی خوبه و یه دوستم یه قوز کوچیک کنار بینیش در اومد که باید امپول بزنه یا نمی دونم سوهان بکشه 

یه فامیل باز با ابیانه عمل کرد خیلی طبیعی شده 

دکتر ایخانی و عالیان و جهانیان و رسول پناه اینستاشون خوبن باید مطبای اینام برم 

خیلی سخت دکتر پیدا کردن ادم کم ریسک هم پیدا نمی کنه همه پرریسکن حتا معروفا 

2810