2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
شما چند وقته عمل کردی خانومی ایا جواب سئوالای منو میدونی؟؟

من تقریبا بیست روزه .دکتر من بعد از دراوردن گچ ودفعه بعدش که برای تعویض چسب رفتم هر دوبارش ماساژ داد دیگه نرفتم ولی فکر کنم هر بار برا تعویض چسب ماساژ میده .اطلاع دقیق ندارم در مورد صحبتتون ولی احتمالا برای جلوگیری از همین موارد ماساژ میدن

شایلین جان وبقیه دوستان اطلاعاتشون بیشتر 

من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغ ...

عزیزم منم همینطوره نگران نباش... مامانمم همینطوره بعد از 18 سال عمل دست ک بکشی رو استخوان بینیش میفهمی ولی ظاهرش اصلا مشخص نیس..... راشتش من دکترم ماساژنداد البته من خودم چسپ عوض میکنم دوبار ک رفتم فقط معاینه کرد 

من خودم یه شب دست گذاشتم روش و فشار دادم میدونم کار خوبی نیس   اما نتونستم جلوی خودمو بگیرم   یه صدایی داد  و همون شب فقط سمتی ک این برآمدگی بود درد میکرداز اون شب تا حالا کوچیکتر شده   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من ی چیزی ک ذهنمو مشغول کرده اینه ک طرف چپ تیغه بینیم میشه استخون حس کرد اما طرف راست نمیشه  انگار اصلا اونجا استخوان نیس   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

سلام

خواهش میکنم کسی میدونه بگه

من 5 ماهه عمل کردم،بینی استخوانی با نوک گوشتی،انحراف خیلی زیااد دو تا قوز بزرگ.. الان ورم دارم خیلی زیاد مخصوصا تمام رخ مخصوصا از وقتی دیگ چسب نمیزنم..

میخوام بدونم دیگ بینی من همینه یا واقعا تغییر قابل ملاحظه ای میکنه؟ ورم یکطرفه دارم..  فرم بینیم خیلی طبیعی و خوبه.. اما با ورم دیگ خ پهن شده.. 

کسی میتونه کمکم کنه بگه چقدر بهتر میشم..

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
سلام خواهش میکنم کسی میدونه بگه من 5 ماهه عمل کردم،بینی استخوانی با نوک گوشتی،انحراف خیلی زیااد دو ...

بعد یکسال ودوماه ورم میره ک بعد یک سال و نیم هم کامل جامیفته‌.نگران نباش چسب نمیزنی رعایت غذایی کن .دوتا بالشت بزار زیر سرت شبا.بابونه هم بخور

درکل نباید نگران باشی طبیعیه اینا

من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغ ...

تورم لبت بعد سه ماه کم میشه و میره

اون برجستگی بالای بینیت هم ممکنه تا یک سال و نیم بمونه با ماساژ برطرف میشه البته توسط دکتر

بعد شش ماه که هشتاددرصد ورمت بخوابه اون قوز بینی بیشتر از نیمرخ نشون میده خودشو

نگران نباش پینه یا زخم استخوانیه.بعد یه سال رفع میشه

بچه ها من ی چیزی ک ذهنمو مشغول کرده اینه ک طرف چپ تیغه بینیم میشه استخون حس کرد اما طرف راست نمیشه & ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟چسب میزنی هنوز؟؟من ۲روزه چسب و گرفتم 

حس میکنم دماغم شبیه قبل عملمه خیلی حالم گرفتس اوایل ک تازه گچ و گرفته بودم یکم سربالاتر و نوکش جمع تر بود اما الان مثل قبل گرده تنها فرقش اینکه با قبل عملم سوراخاش جمع شده ک هنوز بعد ۲ماه و ۱۵روز سوراخاش فرق میکنه تغیری نکرده نمیدونم چرا اینطوری شده اوایل جمع تر بود اخه اگ اینطوری بمونه اصلا راضی نیستم حیف ۵تومن پولی ک دادم دماغ قبلیم هم همین بود دیگ چرا عمل کردم فقط میرفتم پره هارو جمع میکردم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

سلام, دوستان تا چند روز بعد عمل هنوز بینی کیپ میشه؟ من تقریبا هر دو ساعت با سرم شستشو میشورم ولی بعد یه ساعت و نیم دیگه قشنگ کیپ میشه دوباره, 5 روزه عمل کردم,  قبلش انحراف داشتم,

از شنبه باید برم سر کار , خوب میشه تا اون موقع؟

بعد یکسال ودوماه ورم میره ک بعد یک سال و نیم هم کامل جامیفته‌.نگران نباش چسب نمیزنی رعایت غذایی کن . ...

مرسی از توجه همیشگی شما

وقتی گچ رو برداشت استخوان تیغم قلمی بود.. فقط پایینش ورم داشت الان از بالا تا پایین بنیم شده ورم.. ح حساس شدم

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
سلام, دوستان تا چند روز بعد عمل هنوز بینی کیپ میشه؟ من تقریبا هر دو ساعت با سرم شستشو میشورم ولی بعد ...

من بعد ۲ماه نیم هنوزم کیپ میشه اما از اولم زیاد شستشو نمیدادم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام, دوستان تا چند روز بعد عمل هنوز بینی کیپ میشه؟ من تقریبا هر دو ساعت با سرم شستشو میشورم ولی بعد ...

تاده روز اول کیپی بینی خیلیییه مخصوصا افرادی که انحراف داشتند کیپی بینی خیلی بیشتره.نگران نباش گچ بینی برداره وبخیه ها بکشه بینی انگار سبک میشه کیپی خیلییی کم میشه.التهاب بینیت زیاده جنتکس حتمااا داخل بینیت بزن هرروز

مرسی از توجه همیشگی شما وقتی گچ رو برداشت استخوان تیغم قلمی بود.. فقط پایینش ورم داشت الان از بالا ...

نگران نباش فقط از شوری و چربی زیاد پرهیزکن.اون قوز هم به مرور میره فقط فشارش نده خودت

من بعد ۲ماه نیم هنوزم کیپ میشه اما از اولم زیاد شستشو نمیدادم

من روز سوم خسته شدم گفتم ولش کن دیگه بزار کیپ بمونه, فرداش ک باسرم شستم اصلا ک باز نشد, با قطره بینی نفازولین باز شد ک بوی موندگی و خون و عفونت ترکوند منو, الان تا قطره نزنم باز نمیشه!

شما میتونستی تحمل کنی وقتی بینی کیپ بود؟ میگن اگه زیاد کیپ بمونه خونابه ها عفونی میشن و التهاب بینیو زیادتر میکنن!

2810