2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرشش ساعت  داخل بینی پماد جنتکس بزن.و با یه گوش پاک کن اروم تمام داخل بینیتو باهاش چرب کن.هر دو ...

ممنون خیلی کامل و جامع گفتی, 

اینکه تو دفترچه دکتر گفته گوش پاک کن و اینا نزنید تو بینی الکیه یا بستگی به بخیه ها و سوراخای بینی داره؟ 

ممنون خیلی کامل و جامع گفتی,  اینکه تو دفترچه دکتر گفته گوش پاک کن و اینا نزنید تو بینی الکیه ...

وا پس توی بینی چطور بیمار باید تمیزکنه.گوش پاک کن استاندارد و سایز کوووچک بخر.توی بینی همه بخیه میزنن حالا بعضی ها بیرون بینی و پره ها هم بخیه داره.کلا دست که تو مماغ تا یک سال نمیره😁اگه با گوش پاک کن خونابه ها خارج نشه که🤢والا مشکلی پیش نمیاد بخیه های داخل بینی هم باید هرروز با گوش پاک کن جنتکس زده شه.بازم ببین دکترت چی گفته😎

سلام مبارکت باشه نوک بینیت تا شش ماه ورم داره برا همین تمامرخ جالب نیس😜

آره شبیه ۵شده   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام بچه ها  در مورد دکتر عامری کسی اطلاعات نداره؟ مطب گردی کرده باشه یا آشنایانتون باهاش عمل ...

من رفتم مطب عامری شرحشم قبلا نوشتم ولی صفحه ش یادم نیست راستش دکتر با حوصله ایه توضیح میده تنها دکتری که سریع به من گفت از گوش غضروف لازمه و اینکا از داخل انحراف نداری ولی رجایی و تقوی گفتن داری ! ( من اصلا کیپی و گرفتگی بینی ندارم تنفسم هم اوکی هست )سبک کارش طبیعیه ولی قشنگ بودن بینی ها. بهتر از مدلای تقوی و رجایی بودن بنظر من ولی طراحی کرد واسم خوشم نیومد بین طبیعی کارهایی که من رفتم عامری نمره بالاتری داشت.  صفحه اینستاش که مدلاش خیلی قدیمی و اصلا آپدیت نمیکنه کارای مطبش بهتر بودن البته نمونه بزرگ هم داشت کلا خیلی بینی رو دست نمیزنه مثلا وقتی واسم طراحی کرد بینی من خیلیییی دراز شد چون اصلا با قوس حتی ملایم هم موافق نبود واسم 

قیمت هم بین ۱۳ تا ۱۵ میداد تابستون  به لحاظ سن و سال هم  حدود ۶۰ ۵۰  ساله و با تجربه بنظر میرسه هر روز ساعت ۴ تا ۶ مطبه و زود وقت میده قیمتم تلفنی میگه  

پیشنهاد میکنم حتمد مطبش برید چون چند تا آلبوم داره که میتونید ببینید 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من رفتم مطب عامری شرحشم قبلا نوشتم ولی صفحه ش یادم نیست راستش دکتر با حوصله ایه توضیح میده تنها دکتر ...

ممنونم گلاب عزیز

خیلی خوب و جامع توضیح دادی.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

کاربر شایلین با کی عمل کرد بالاخره  ؟ 

مامان کمیل که با برادران بود راضیه ؟ 

دکتر حسین رسول پناهو من کاراشو دیدم خوبن 

کسی باهاش عمل کرده ؟ 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ممنونم گلاب عزیز خیلی خوب و جامع توضیح دادی.

عزیرم شما بینیت گوشتی ؟ 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
عزیرم شما بینیت گوشتی ؟ 

بینیم سرش گوشتیه عزیزم،ولی خوب قوز هم داره

البته دکتر سامی گفتن گوشتی هستی

چندتا دیگه گفتن تقریبا میشه گفت گوشتی ...

غضروفهات خوبه،و اینکه پوستم خیلی ضخیم نیست 

در مورد هزینه  دکتر سامی،۱۴ تومن دستمزد و ۴ تا ۵ بیمارستان

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
بینیم سرش گوشتیه عزیزم،ولی خوب قوز هم داره البته دکتر سامی گفتن گوشتی هستی چندتا دیگه گفتن تقریبا ...

شماعمل کردی یا هنوز دنبال دکتری ؟ 

کاربر شایلینم گوشتی بود با کی عمل کرد بالاخره ؟ 

مامان کمیل چی ؟

من دوستم با عامری عمل کرده خوب شده اما دکتری نیست که بینیو کوچیک کنه واسه کم کارا خوبه گویا  ش ...

عزیزم من اگه فرصت بشه بیام تهران،مطب عامری رو میرم و دکتر احمدی و ابیانه و سامی رو هم دوباره برم بیمار ببینم.

مطب گردی اگه شرایطشو داشته باشید خیییلی تو انتخاب باب سلیقه خودتون بهتون کمک میکنه.

2810