در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنون خیلی کامل و جامع گفتی, اینکه تو دفترچه دکتر گفته گوش پاک کن و اینا نزنید تو بینی الکیه ...
وا پس توی بینی چطور بیمار باید تمیزکنه.گوش پاک کن استاندارد و سایز کوووچک بخر.توی بینی همه بخیه میزنن حالا بعضی ها بیرون بینی و پره ها هم بخیه داره.کلا دست که تو مماغ تا یک سال نمیره😁اگه با گوش پاک کن خونابه ها خارج نشه که🤢والا مشکلی پیش نمیاد بخیه های داخل بینی هم باید هرروز با گوش پاک کن جنتکس زده شه.بازم ببین دکترت چی گفته😎
سلام بچه ها در مورد دکتر عامری کسی اطلاعات نداره؟ مطب گردی کرده باشه یا آشنایانتون باهاش عمل ...
من رفتم مطب عامری شرحشم قبلا نوشتم ولی صفحه ش یادم نیست راستش دکتر با حوصله ایه توضیح میده تنها دکتری که سریع به من گفت از گوش غضروف لازمه و اینکا از داخل انحراف نداری ولی رجایی و تقوی گفتن داری ! ( من اصلا کیپی و گرفتگی بینی ندارم تنفسم هم اوکی هست )سبک کارش طبیعیه ولی قشنگ بودن بینی ها. بهتر از مدلای تقوی و رجایی بودن بنظر من ولی طراحی کرد واسم خوشم نیومد بین طبیعی کارهایی که من رفتم عامری نمره بالاتری داشت. صفحه اینستاش که مدلاش خیلی قدیمی و اصلا آپدیت نمیکنه کارای مطبش بهتر بودن البته نمونه بزرگ هم داشت کلا خیلی بینی رو دست نمیزنه مثلا وقتی واسم طراحی کرد بینی من خیلیییی دراز شد چون اصلا با قوس حتی ملایم هم موافق نبود واسم
قیمت هم بین ۱۳ تا ۱۵ میداد تابستون به لحاظ سن و سال هم حدود ۶۰ ۵۰ ساله و با تجربه بنظر میرسه هر روز ساعت ۴ تا ۶ مطبه و زود وقت میده قیمتم تلفنی میگه
پیشنهاد میکنم حتمد مطبش برید چون چند تا آلبوم داره که میتونید ببینید
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
بینیم سرش گوشتیه عزیزم،ولی خوب قوز هم داره البته دکتر سامی گفتن گوشتی هستی چندتا دیگه گفتن تقریبا ...
شماعمل کردی یا هنوز دنبال دکتری ؟
کاربر شایلینم گوشتی بود با کی عمل کرد بالاخره ؟
مامان کمیل چی ؟