2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تزریق کلاژن ساز ؟

نمیدونم

احتمالا شما دیدین کسی و که تزریق کرده باشه به بینیش؟

میگن خوب نیست چون به بافتای داخلی بینی میچسبه و امکان عمل ترمیمی دیگه وجود نداره

نگرانم چون ۲ ماه تازه عمل کردم از طرفی اینجوری نمیتونم برم بیرون از اون ورم تا یک سال نمیشه بهش دست زد🤕

نمیدونم احتمالا شما دیدین کسی و که تزریق کرده باشه به بینیش؟ میگن خوب نیست چون به بافتای داخلی بین ...

عزیزم من شنیدم تو گروه واتساپ هم یه نفر که با دکتر برادران عمل کرده بود انجام داده بود 

با کی عمل کردی ؟

اگر بتونی از بقیه اونایی که با دکترت عمل کردن بپرسی و اینکه اطلاعات کامل چیزی که دکترت میخواد تزریق کنه رو بپرسی بهتر میتونی انتخاب کنی 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
دکتر رجب شیروانی هم دیدم بیمار بغلی من که از استرالیا اومده بودن عمل کرده بود.چقد بیشخصیت هست⁦☹️⁩⁦☹️ ...

مبارک باشه عزیزم

چرا بی شخصیت؟   

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
من ۲۲ آذر با سامی هم وقت مشاوره دارم اگر برسم قبلش به احمدی و برادرانم سر میزنم و درآخر دیگه تصمیم م ...

سلام گلاب عزیز،امیدوارم از مطب گردی هات به نتیجه خوبی برسی و تصمیم خوبی بگیری.

فقط در مورد دکتر سامی یه جوری برنامه ریزی کن که یه روز دوشنبه هم بتونی بری نمونه ببینی 

من که یکشنبه رفتم هیچ نمونه ای ندیدم و فقط با دکتر مشاوره داشتم

منشی گفتن اگه میخواید نمونه ببینید الان اسمتون رو یادداشت کنید فردا بیایید.

اینکه هیچ نمونه ای نمیبینی اصلا خوب نیست،نمیتونی تصمیم بگیری😐😐😐🤔🤔

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

سلام دوستان

چه مدت پس از عمل بینی میشه موها رو رنگ کرد؟ کلا ضرری نداره؟ کسی تجربه شو داره؟

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

سلام دوستان

من می خوام از بین دکتر کلانتر و نراقی و محبی یکی رو برای عمل دماغم انتخاب کنم مطب کلانتر رفتم مطب اون دوتای دیگه هم همین روزها می رم،کاملا طبیعی می خوام،دماغم یه کم قوز داره و سرش پایینه 

لطفا اگه خودتون یا اطرافیانتون با اینها عمل داشتین نظرتون رو بگین

سلام.

من دو روز پیش رفتم مطب حمیدرضا ابراهیمی

بیشتر از ۱۰ تا نمونه دیدم،اکثرن ورم داشتن،۲ تاشون عالی بودن ۵۰ روز از عملشون گذشته بود.

تنها دکتری که با توجه به بودجه م مد نظرم بود این بود 

ولی....

رفتم داخل واسه مشاوره اصلن نگفت کاسه چی میخوای عمل کنی یا حتی نگفت مشکلت چیه سریع رفت سر اصل مطلب گفت خب بینیت که انحراف داره حالا چه مدلی میخوای؟

یه نمونه ش هم دیدم که خیلی کوچیک و طبیعی و خوش فرم بود ولی ی ذره نمیدونم استخون اضافه بود غضروف بود یا چی بالاتر از نوک بینی بغل بینیش بود.به دکتر گفتم که جریان اون خانوم چیه که بینیش اینجوری شده ؟گفت نمیدونم والاا ولی پیش میاد دیگه،بعد دوباره حرف و عوض کرد و گفت چند وقت از عملش گذشته اون خانوم گفتم یه سال گفت نه همچین موردی نیومده اینجا تا حالا در جایی که قبل من رفت تو اتاق از دورغش  باعث شده دودل بشم.

بعد به من گفت تو با این چیزا کاری نداشته باش 😐

در کل همسرم خوشش نیومد از صحبت کردنش و میگه عوض اینکه بگه لازم نداری عمل وقت عملم داره میده.

راستی یادم رفت بگم تخفیف گذاشته تا ۱۰ آذر 

راهنمایی میخوام ازتون🙏

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

دکتر بنیادی  شهریور سال۹۹ وقت مشاوره داده شاید  تا اون موقع بمیرم والااا این چه وعضشه لیلااااا😂

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد
سلام گلاب عزیز،امیدوارم از مطب گردی هات به نتیجه خوبی برسی و تصمیم خوبی بگیری. فقط در مورد دکتر سام ...

از منشیش پرسیدم گفت یکشنبه ویزیت میشی بعد میتونی نمونه رو فرداش بیای ببینی و اینکه یه تاریخ هم بهت میگم نمونه های قدیمی تر رو بیا ببین 

سلام گلاب عزیز،امیدوارم از مطب گردی هات به نتیجه خوبی برسی و تصمیم خوبی بگیری. فقط در مورد دکتر سام ...

راستی شما کی رفتید مطب تقوی ؟ چرا اینقدر قیمت رو به من بالا گفت ؟ منشیش هم تعجب کرد گفتم بابد باهاش حرف بزنم چونه بزنم آخه دکتر شماره خودشم بهم داد واسم سیتی و عکس و آزمایشم نوشت کلا انگار از بینیم خوشش اومد 😂بر عکس نادریان که اشکمو درآورد 

بله من یه نمونه گوشتی  دیدم ازش خوب بوده دو ماه پیش یکی از بچه ها رفته بود مطبش کامل توضیح داد ...

ممنون عزیزم

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
راستی شما کی رفتید مطب تقوی ؟ چرا اینقدر قیمت رو به من بالا گفت ؟ منشیش هم تعجب کرد گفتم بابد باهاش ...

من تیرماه با تقوی مشاوره شدم و اون موقع ۱۱ و نیم به من گفتن،کلا سبک دکتر تقوی اینطوریه،نظرش نسبت به عمل منم خیلی مثبت بود و با گوشیش ازم عکس گرفت و اسمم رو با عکسم و شمارم سیو کرد و گفت حتما بیا عمل کن و...

و کلی هم وقت برای مشاوره گذاشت

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
من تیرماه با تقوی مشاوره شدم و اون موقع ۱۱ و نیم به من گفتن،کلا سبک دکتر تقوی اینطوریه،نظرش نسبت به ...

دقیقا همین طوریه

بعضی از مدل هاش از نیم رخ دو تا شیب داشت بینی شون ولی تمام رخ خوب بودن نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی کارش شبیه پیجشه  اکثرا خوب بودن 

2810