2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان

من گچ بينيمو هفته پيش برداشتم. بيني خيلي طبيعي بدون بخيه بيروني. ارتفاع بينيم كمتر شده. استخون بالاي بينيم كه نازك بوده رو دكتر پهنتر كرده ولي نميدونم چه جوري. نوك بينيم رو جمعتر كرده. پهناي بيني رو نميتونم بگم چقدر كم شذه چون ورم داره از بغل.

اصلا كبودي نداشتم ورمم هم كمتر از دفعه پيش هست. 

الان بينيم ورم داره و نميشه گفت بينيم بعد از اينكه ورمش بخوابه چي ميشه. 

از دكترم راضي بودم تا اينجا ولي خوب نسبت به سامي دكتر احمدي يه ذره كم حوصله تر هستن و وقت كمتري واسه بيمار ميذارن ولي من خيلي قبولش دارم و خيلي احترام براش قايل هستم. 

پوست بينيم پر شده از جوش و خيلي ناراحتم چون عروسي دعوتم نميخوام چسب بزنم.  كسي پيشنهادي داره واسه اين جوشها.؟

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام دوستان من گچ بينيمو هفته پيش برداشتم. بيني خيلي طبيعي بدون بخيه بيروني. ارتفاع بينيم كمتر شده. ...

سلام 

نوشین عزیز محلول کلیندامایسین بگیر و روزی سه چهار بار اگر چسب نزدی روی بینی بزن اگرم چسب داری هر بار که تعویض می کنی بزن بعد از چند ثانیه روش چسب بزن اگر پوستت چرب و آکنه ای هست به کل صورتت هم می تونی بزنی و اگر پوستت خشکه فقط روی بینیت بزن.خدا شکر که از کار دکتر راضی هستی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من گچ بينيمو هفته پيش برداشتم. بيني خيلي طبيعي بدون بخيه بيروني. ارتفاع بينيم كمتر شده. ...

سلام مبارکتون باشه 🙃

اگه همین ماه عروسی دعوتی چندتا کارانجام بده تا سریع بهترشه جوشات

اول همون کلیندامایسین بخر البته زیادم نزن چون پوست بینی بعدعمل حساسه زود پوسته پوسته میشه

اگر حوصله داری صبح ها ناشتا خاکشیر باآب ولرمممم بخور و با اب یخ اصلانخور

چون بعدعمل امپول بتامتازون زدی جوش بینی و براقی بینی میاره .گیاه بابونه ده دقیقه دم کن هر روزززززز با انگشتت هی بزن به بینیت و هربار که خشک شد آبش.مجدد بزن.ده دقیقه اینکارو انجام بده وبعد نیم ساعت بینیتو بااب خنک بشور و بعدچسب بزن.اینکار باعث میشه التهابا و پوست پوستای بینیت و جوشا و براقی بینیت به سرعتتت کم شه چون بابونه خاصیت کورتونی داره.اگرم قبل خواب بابونه بخوری که ورمت کاملا نصف میشه و جوشات کاملا میرهههه تمام کار کورتون و همون امپول برات انجام میده و خیلی زود شکل اصلی بینیت معلوم میشه

سلام مبارکتون باشه 🙃 اگه همین ماه عروسی دعوتی چندتا کارانجام بده تا سریع بهترشه جوشات اول همون کل ...

واقعا ممنونم ازت كلي اطلاعات خوب دادي بهم. 

سلام  نوشین عزیز محلول کلیندامایسین بگیر و روزی سه چهار بار اگر چسب نزدی روی بینی بزن اگرم چسب ...

امين جان ممنونم ازت حتما همين امروز اين كارو ميكنم

سعی کنید سردی نخوردیدمثل ماهی و ...پرتقال و ویتامین سی قبل عمل نخورید  و سیر و زنجبیل خونریزی ز ...

ممنون چه نکات خوبی، من تا حالا فک میکردم باید ویتامین سی زیاد بخورم  

ممنونم  

مطب گردی ** دکتر تقوی **

هفته پیش رفتم مطب تقوی چون بارون میومد به نسبت مطب خلوت بود ۳ ۴ نفر تازه عمل کرده بودند بدون کبودی و ورم کم اومده بودن چسب عوض کنن جو مطب خیلی خوب بود و همه از هم سوال می پرسیدن یکی دو نفرم بودن که ترمیمی بودن بعد دو تا ۳ ماه در کل با دقت به همه نگاه کردم و سوالاتمو پرسیدم منشی دکتر هم کار خود دکتره که بینیش خوبه طبیعی و قشنگ 

ولی بقیه همه در ناحیه اتصال بینی به پیشانی یه مشکلی داشتن نمیدونم چطور بگم انگار پهن بودن در کل سبک دکتر طبیعی و شبیه نمونه های اینستا هستش قیمت هم ۱۶ تا ۱۸

معاینه خود دکترم دو مرحله است اول یه متخصص بیهوشی یه سری سوال می پرسه بعدم که خود دکتر معاینه کرد بهم گفت یه مقدار انحراف داری و باید اونم از داخل بررسی بشه به احتمال ۳۰ درصد هم غضروف گوش نیاز میشه یا حتی ۱۰ درصد دنده و احتمال ۱۰ درصد هم ترمیم خواهی داشت یک سال بعد عمل اول بخاطر اینکه انحراف بینی از بیرون زیاده ولی بهم گفت خیلی بینیت خوب خواهد شد چون استخوانی با پوست مناسبه

من ولی خیلی خوشم نیومد از نمونه های مطب 

هر دکتری یه نظری میده واقعا 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

من ۲۲ آذر با سامی هم وقت مشاوره دارم اگر برسم قبلش به احمدی و برادرانم سر میزنم و درآخر دیگه تصمیم میگیرم فعلا که از هر دکتری هم نمونه خوب دیدم هم نمونه بد 

سلام کسی دکتر کوچک زاده رو میشناسه

بله من یه نمونه گوشتی  دیدم ازش خوب بوده دو ماه پیش یکی از بچه ها رفته بود مطبش کامل توضیح داد چطوریه پیداش کن بخون 

ممنون چه نکات خوبی، من تا حالا فک میکردم باید ویتامین سی زیاد بخورم     ممنونم   &nb ...

خواهش میکنم

ویتامین سی یک هفته قبل عمل و بعد عمل هرگز نباید خورده شه خونریزی هنگام عمل زیادمیکنه و هفته اول چون بخیه  دارید خون رقیق میکنه و خونریزی تشدید میکنه و به شدت باید پرهیزبشه

بچه ها من سه شنبه با دکتر رجایی عمل کردم تامپون برام نذاشتن فقط اسپلینت که باید این هفته برم بردارم 

عملم خیلی از اون چیزی که فکر میکردم راحت تر بود اصن کبودی نداشتم فقط خیلی ورم دارم همچنان 

2810