2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر که مبگفت فضای مجازی نداره اصلا

نه یکی براش فن پیج زده ۵ ۶ تا عکس هم براش فرستادن دیگران 

اسم پیج هم dr.gh.ahmadi هست.

اون خانومی هم که چندتا پیام گذاشتن ک بینیشون قوز دراورده من بهشون پیام دادم الان جوابمو دادن و بدون هیچ توضیح و حرف دیگه ای فقط گفتن 

سلام من ی فرد مذهبی هستم ک حتی تو پیج خودمم عکس نمیذارم و نمیتونم بهتون عکس بدم برید تو مطب دکتر خودتون ببینید!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
نه یکی براش فن پیج زده ۵ ۶ تا عکس هم براش فرستادن دیگران  اسم پیج هم dr.gh.ahmadi هست. اون خا ...

البته قوز که مشکل جدی نیست دو سال قبل دوستم با صوفی زاده عمل کرد یکسال تمام بدون رد کردن مرخصی دانشگاه نرفت به هیچکس هم عکس نشون نمیداد عروسی و تولد اصلااا نمبومد روحیشو باخته بود .بنظرم خیلی سخته جای ادما خودمون بزاریم از نظر خیلی ها کاردوستم مسخره بود اما اگه منطقی نگاه کنیم طبیعیه کسی که خواسته زیبا بشه و بینیش ایرادپیدا کرده کمی افسرده میشه و از همه دوری میکنه دیگه عکس که بماند🙃

البته قوز که مشکل جدی نیست دو سال قبل دوستم با صوفی زاده عمل کرد یکسال تمام بدون رد کردن مرخصی دانشگ ...

دیگه وقتی کسی ۶ ۷ پیام میذاره ک همه یکسال گذشته قوز دراوردن و هدفش اطلاع رسانیه

عکس ی دماغ تنها فک نمیکنم خیلی ب روحیه اش صدمه بزنه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
قوز بیخیال شین تمرکزتون رو تنفسسس باشه فقط و فقط!

اخه نمیشه بیخیال شد کاملا، اگر خیلی شایع باشه نمیشه گذشت،مگر اینکه واقعا تو دوسه مورد معدود باشه...

الان من بینیم قوز داره و یکی از مهمترین دلایلی ک میخوام عمل کنم همین نیمرخ قوزدارمه،اگه این بخواد بمونه چرا عمل کنم

من حتی از سر تپلی بینیمم خوشم میاد چون بهم میاد،قوزمه ک رو مخمه،

تنفسمم الان خوبه پس بخاطر اینکه راحت نفس بکشمم نمیخوام عمل کنم.

سلام بچه ها . خوبین؟ من دغدغه بالا بودن نوک بینی داشتم اگه یادتون باشه 😂 خب اون حل شد اومد پایین خد ...

سلام عزیزم خوبی؟ عزیز منم یه هفتس عمل کردم نوک بینیم سربالاست میخواستم بدونم کاری کردی اومد پایین ؟ منم خیلی نگرانم

اخه نمیشه بیخیال شد کاملا، اگر خیلی شایع باشه نمیشه گذشت،مگر اینکه واقعا تو دوسه مورد معدود باشه... ...

من فکرکردم باحسنانی جراحی کردی و تموم شده.نگران نباش اینستاگرام برات ملاک نباشه اگه شاغلی یروز مرخصی بگیر و مطب برو

سلام عزیزم خوبی؟ عزیز منم یه هفتس عمل کردم نوک بینیم سربالاست میخواستم بدونم کاری کردی اومد پایین ؟ ...

خب وقتی گچ بینی بردارن بخیه ها کشیده شن کم کم که بینی جابیفته میادپایین.اون بالا که نمیمونه😀

من فکرکردم باحسنانی جراحی کردی و تموم شده.نگران نباش اینستاگرام برات ملاک نباشه اگه شاغلی یروز مرخصی ...

نه عزیزم عمل نکردم

یبارم مطب احمدی رفتم و فقط ی نمونه دوماهه دیدم ک ی ذررررره برامدگی داشت رو قسمت قوز

اما بازم میرم مطبش با دقت بیشتری نگاه میکنم

ممنونم از اطلاع رسانیت🙏🏻🌹

بچه ها من این قوز بغل بینی ک میگین  .... من پرسیدم از دکتر.. گفت ک این خود بدن می‌سازه حالا نمیدونم اینکه دکتر با چه فشاری استخوان بینی رو تراش میده این تاثیر داره یا ن........ منم اینو دارم البته معلوم نیست اما دست ک میزنی هست.... بینی مامانم هم همینطوره اما اصلا معلوم نیست... حالا من چسپ زدم روش  کمتر شده 

ولی فکرش رو نمیکنم تا 6 ماه فکر بینی ممنوعه   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
2810