2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
نونوش جان با امروز چند روزه كه عمل كردي؟ ورمو كبودي داري ؟ بعد از عمل به دكتر احمدي دسترسي راحته؟

ديروز عمل كردم 

دكتر خودشون شماره مبايلشونو ميذن 

من سوالامو ميپرسم جواب ميدن 

واسه دكتر سامي فقط بايد با منشي در تماس ميبوديم

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فكر نكنم بيني رو ميداد دست همكاراش فقط بهش گفت بادم بيار بالاي بيني رو درست كنم

ممنونم نوشین جان🌹

بله بنظر منم فک نکنم این دکتر عملشو بده دست کس دیگه ...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها بعضيا خرفاي منو بد برداشت كردن. من گفتم چند نفر توي اتاق عمل بودن ولي دكتر روي صحبتش با يك نفر بود داشت ميگفت به نظرم بايد پروجكشن رو كم كنم و اينا 

فقط اخرش به اون اقا گفت يادم بنداز بالاي بيني رو درست كنم. 

از اونجا كه توي هيچكدوم از نمونه هاي دكتر رد بخيه نديدم و بعضيا ميگفتن دكتر دستش ميلرزه (كه يه ذره لرزش رو من ديدم) ميگم شايد بخيه به اون تميزي رو خودش نميزنه. ولي با يك نفر در تماس بودم ايشون گفتن نه خود دكتر بخيه ميزنن. من اصلا و ابدا نميدونم كي بخيه ميزنه ولي مطمينم دكتر احمدي خودشون عمل ميكنن

منم ميخوام با احمدي عمل كنم. فاصله مشاوره تا روز عمل چقدر طول كشيد؟ ورمو كبودي داري؟

من دوشنبه هفته پيش رفتم پيششون جون فقط ٤ هفته ديكه ايرانم وقتمو گذلشتن شنبه (چهارشنبه تعطيل بود)

نه شایلین جان هیچ کس تو گروه واتساپ همچین حرفی نزد 🤔 اصلا راجع به بینی شما حرفی نزدن کی اینو گفته ...

عزیزم میشه لینک گروه واتساپ رو به منم بدید خیلی وقتع اینجا میخونم 

2810