2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست
سلام بانوی مهتاب شرح مطب گردیت جالب بود ممنون رجایی مشاوره  به همه همینو میگه که عمل کنی تغییر ...

نسیم عزیز سلام

چه نتایج جالبی به دست آوردی...

من در کل نسبت به دکتر رجایی حس مثبتی دارم😍

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسیم عزیز سلام چه نتایج جالبی به دست آوردی... من در کل نسبت به دکتر رجایی حس مثبتی دارم😍

خواهش میکنم

بانوی مهتاب جان ممنون از راهنماییت برای تزریق ژل دکتر برزنجی😍😍

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
نسیم عزیز سلام چه نتایج جالبی به دست آوردی... من در کل نسبت به دکتر رجایی حس مثبتی دارم😍

منم حسم مثبته.بسیار با سواد.اما بار دوم که رفتم مطب دو تا بینی نوک تیز دیدم.و بینیا فرم داره.من یه چیزی بین دکتر تقوی و دکتر رجایی میخوام.ولی پسدا نمیکنم.

مشکلش چی بود ؟ خیلی مطب گردی کردین ؟

مشکلی نداره...ن من اصلا مطب گردی نکردیم یه نفرو دیدم از بینیش خوشم اومد اون معرفی کرد بهم منم رفتم مطبش اونجام چن نمونه دیدم خوشم اومد و عمل کردم

فقط ميدونم خوب نيست .خيلي ناراضي داره.شما مگه قبلش تحقيق نكرديد؟

چرا؟ آخه من خیلی تحقیق کردم اکثرا راضی بودن شما کسی رو میشناسید که پیش ایشون عمل کرده و خوب از آب در نیومده؟

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 
مشکلی نداره...ن من اصلا مطب گردی نکردیم یه نفرو دیدم از بینیش خوشم اومد اون معرفی کرد بهم منم رفتم م ...

چه خوب 

فقط وقت عمل رو اوکی کردین از ویزیت تا عمل چقدر طول کشید

بعد

بیعانه دادین ؟ چقدر ؟

چرا؟ آخه من خیلی تحقیق کردم اکثرا راضی بودن شما کسی رو میشناسید که پیش ایشون عمل کرده و خوب از آب در ...

من قبلا دربارش تحقيق كردم كه خيلي ناراضي داشت چه از لحاظ تنفس چه زيبايي راضي نبودن.منم سريع حذفش كردم.

بچه ها لطفا در مورد دکتر رجب شیروانی هر کس هر اطلاعاتی داره از نظر سبک کارش, رضایت, نارضایتی, مسائل تنفسی... راهنمایی کنه. من ایشون جز گزینه های اصلی مه. هر تجربه ای ازش دارین مطرح کنین لطفا.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
منم حسم مثبته.بسیار با سواد.اما بار دوم که رفتم مطب دو تا بینی نوک تیز دیدم.و بینیا فرم داره.من یه چ ...

آره عزیزم بعضی بینیاش نوک تیز در میاد نمیدونم داستانش چیه 

من خودمم یکم نوک تیزی رو نسبت به سر گرد دوست دارم به صورت من میاد ولی نه خیلی 

حالا فعلا برای من به اون اندازه س که دوست دارم ولی خدا کنه با رفتن ورم تیزیش زیاد نشه 😑

فعلا فقط باید صبر کنم

فکر کنم به گوش دکتر هم رسیده😅

چون آخرین پست اینستاشو تقریبا گرد و طبیعیتر عمل کرده 😁

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
2810