2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015425 بازدید | 66527 پست
اکبری که ممنوع کارشده درمطبش هم پلمپ توکلت به خدا باشه هروقت جراحی کردی بیا اینجا بنویس راضی هستی م ...

توکل بر خدا  انشالله که خیره و با دعای شما دوستان  عمل بعدیم خوب میشه و میام از رضایتم میگم      

دكترت كيه؟؟؟؟برو از نزديك ببينتت.ممكنه غضروف باشه با ماساژ شايد رفع بشه

دکترم شیرازه..من ازش دورم... 

در ظاهر با دقت زیاد مشخص میشه... اخه بینیم هیچ ضربه ای نخورده نمیدونم یدفه چی شده....

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان... اگر جواب منو بدید خیلی ممنون میشم... من 4ماه و.نیمه عمل کردم، از چن رو ز پیش کنار پر ...

دوستان خواهش میکنم همتون نظرتون رو.بگید.. در ظاهر  خیلی نامحسوس مشخص میشه.. من دارم از نگرانی دق میکنم.. دکترم فقط پیام داده نگران نباشید!!!

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
دوستان خواهش میکنم همتون نظرتون رو.بگید.. در ظاهر  خیلی نامحسوس مشخص میشه.. من دارم از نگرانی د ...

عزیزم دوستان این تایپیک خیلی بهم کمک میکنن.اگه جواب منطقی داشتن تاالان جوابتو داده بودن.نگران نباش سعی کن در اولین فرصت بری پیش پزشکت.شاید نخ بخیه جا مونده داخلش.هرچیزی ممکنه.اما نگران نباش حل میشه

سلام شایلین جون

یادمه یه بار گفتی بینی هدیه تهرانی و سوزان روشن  رو می پسندی...

یه خانمی که خیلی سرچ کرده بهم گفت هدیه تهرانی و مهستی و خواننده ها...با دکتر عابدی پور که الان دیگه بازنشته شده عمل کردن.

سرچ کردم آدرس مطب و بیمارستان هم داشت ولی متولد ۱۳۱۰ بود و براش آیین نکوداشت برگزار کرده بودن و...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام شایلین جون یادمه یه بار گفتی بینی هدیه تهرانی و سوزان روشن  رو می پسندی... یه خانمی که خ ...

سلام بانوی مهتاب عزیز

از شرح مطب گردی هاتون و وقتی که گذاشتین خیلی ممنونم❤❤خدا خیرتون بده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
دکتر رجایی خلاصه تو اون سفر دکترهایی که گفتم رو دیدم و برگشتم... و با دکتر رجایی برای مطب شیراز هم ...

سلام بانوی مهتاب شرح مطب گردیت جالب بود ممنون

رجایی مشاوره به همه همینو میگه که عمل کنی تغییر چندانی نمیکنی 

ولی  تغییر میده بینی رو

و به نظرم اونجور که میگن طبیعیه عملاش خیلی هم طبیعی نیست!

کاراش قوصدار و حالتداره !

و یه چیزی که تو مطب اخیرا دیدم با توجه به سن؛ بینی رو متفاوت درمیاره جوونارو بیشتر تغییر میده یعنی رو‌به نیمه فانتزی و سن بالاهارو کمتر تغییر میده😃 منطقشم اینه که اونایی که سنشون بیشتره یه‌عمر با بینی قبلی سر کردن و موقعیت اجتماعی بدست آوردن پس باید طبیعی تر عمل بشن😂😂

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

سلام دوستان من ۲۶ آبان با دکتر فرشته عبدالمطلبی جراحی بینی دارم برام دعا کنید استرس دارم اول استرس انتخاب دکترو اینکه بینیم خوب دربیادو داشتم حالا هرچی به عمل نزدیکتر میشم از خود عمل میترسم😫🤒😧

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 
2810