دکتر رجایی
خلاصه تو اون سفر دکترهایی که گفتم رو دیدم و برگشتم...
و با دکتر رجایی برای مطب شیراز هماهنگ کردم چون به محل زندگی من نزدیک تر بود.
از بیمارهای پیجش تعریفشو شنیده بودم و البته چند مورد که برام عکس فرستادن و از سبک کارش خوشم اومده بود و اینکه از لحاظ تنفسی راضی بودن.
دکتر جوان تر از عکس بودن که بعد توی فرم سن منو دیدن گفتن حدود ۵ سالی بزرگتر از شما هستم.
دکتر صمیمی،بسییییار دقیق،خوش حوصله و به قول خودشون وسواسی مثله من😐😉بودن.
فرم رو که دید و دکترهایی که رفتم و انتظارات و عیوب...گفتن: ای داد که چه کار سختی دارم !فقط این خوبی رو داره که خودت کاملا با صورتت آشنایی...
و بازم ایشون نکته هایی گفتن که بقیه نگفتن سر حوصله و دقیق...
از اونجا که شنیده بودم پروجکشن رو کم نمیکنه توی فرم اولین مورد نوشته بودم :پروجکشن کاهش یابد!
اونم که آدم باهوشیه کاملا متوجه کار من شد، بلند خوندش و خندید گفت نمیشود🤣🤣🤣
بهم گفت ارتفاع بینیت برای پیشونیت خوبه ولی برای چونه نه!
چون چونه کوچکی داری و ژینوپلاستی خوبه انجام
بدی.جالبه با یه کاغذ چونه رو پوشوند و یه عکس نیم رخ گرفت
و بار بعد بدون کاغذ عکس نیم رخ گرفت.
کاملا درست بود اگه چونه من کمی بزرگتر و جلوتر بود اصلا بیرون زدگی بینی به چشم نمیومد 😋😋
خلاصه اینکه کلی حرف زدیم با دکتر و خییییلی کیف کردم ازین مشاوره
گفتن اون ایراد بینی منو شاید برسونن به ۱۸ ولی بیست نمیشه و گفتن با شناختی که از شما پیدا کردم و الان بعد عملتو میبینم و میدونم راضیت نمیکنه و خودم هم از دست خودم عصبانی میشم که چرا برطرف نشده...بهتر عمل نکنی!
و اینکه الانم عجوزه نیستی که نتونی به این بینی کنار بیای،باهاش دانشگاه رفتی،به موقعیت اجتماعی رسیدی
ازداواج کردی😉😆
پس چه کاریه؟باید با همسرت صحبت کنم ببینم چیکار کرده تو این فکرها اومده تو کله ت🤔😎
و نهایتا همگفت این این فرم با خط خوشت یادگاری برمی دارم تو هم برو سراغ زندگیت😄😄
ولی من واقعا عزمم رو جزم کردم بعد از ۵-۳۴سال یه تغییری ایجاد کنم که حالمو خوب کنه.
نمونه هم سه تا دیدم که حدود یکی دو ماهه بودن
و همون پروجکشن داشتن و با چسب بودن و نمیشد نظر داد.
خلاصه وقتی از مطبش اومدم بیرون دلم میخواست همش به حرفهاش فکر کنم،با اینکه توصیه کرد عمل نکنم ولی حس خوبی داشتم ...
شاید برای من گزینه خوبی نیستن
با اینکه تیغه رو خوب تراش میده و باریک میکنه و...