2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
به نظر من این بینی که برای بار چهارم ترمیم شده خیلی عالیه . این عکسا جدیده.

توي اين عكسا بينيش خيلي خوبه منم تا وقتي دوستمون توي صفحه قبل عكسارو نذاشته بودن فكر ميكردم بينيش پرفكت شده اما تو عكساي صغحه قبل عيبهاي بينيش معلومه (در صورتي كه توي فيلمايي كه من ازش ديدم اين مشكلات به چشمم نيومد) در كل بينيش پرفكت نيست ولي واقعا نسبت به قبل عملش خيلي چهره اش بهتر شده. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
تجربه من در مورد بینی های کج : اینی بینی ها 3 حالت داره یا اینکه تیغه بینی خیلی خیلی جمع میشه اما ...

دکتر رجایی گفت از دنده باید غضروف برداریم البته من عمل اولمه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توي اين عكسا بينيش خيلي خوبه منم تا وقتي دوستمون توي صفحه قبل عكسارو نذاشته بودن فكر ميكردم بينيش پر ...

خوب اولین بار سهرابی عملش کرده همون موقع هم خوبتر از قبلش بود 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام دوستان وقتتون بخیر من رو کاربرای قدیمی میشناسن البته نه با این اکانت بلکه با یه اکانت دیگه که خ ...

سلام

من شما رو شناختم. اگه اشتباه نکنم شما یکی از قدیمی‌ترین آدمهای سایت بودید و باز اگه اشتباه نکنم یادمه یک دوره‌ای بعضی کاربرها خیلی اذیتتون کردند. متاسف شدم دیگه نیومدید😔. خیلی خوشحالم که برگشتید. نمیدونم شاید صلاح ندونید نام کاربری قبلیتون رو بفرمایید اما کاش میگفتید که دوستان مطالبتون رو در سایت پیدا کنند. راستش من مطالب شما رو اون زمان خیلی میخوندم و همیشه هم خیلی دعاتون کردم و ممنون تجربیات خوبتون هستم. خواستم به این وسیله از سهم خودم ازتون تشکر کنم. امیدوارم هرکجا هستید موفق و سلامت باشید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
البته من بینیم رو جراحی کردم پیش دکتری که دوست ندارم هیچ وقت اسمشو بیارم چون میترسم شاید نتونه بینی ...

اینو کامل درک میکنم و موافقش هستم. درود بر این همه پختگی و درک بالا تون.

منم موافقم که بیان تجربیات کلی شما اهمیت داره و نه صرفا شخصی که شما باهاش عمل نموده اید. چون شرایط تصمیم‌گیری افراد متفاوت هست.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
این اطلاعات خنده دار رو از کجا میارید ؟ 4 بار ؟

ممنون بابت در اختیار گذاشتن اطلاعات و‌تحلیل درست و‌منطقیتون از دکتر برادران 

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
سلام ممنون ایشالا همیشه سلامت و تندرست باشید ایشون متاسفانه مراجعه آقا قبول نمیکنند و علی رغم تماس ...

سلام دوست عزیز.چقدر خدب و دقیق و موشکافانه بررسی کردید.

میخواستم بدونم در بررسی هاتون پزشکی که در زمینه قرینه کردن پره ها برای عمل اولیه حاذق باشه رو می شناسید؟

پره های ناهم سطح و ناقرینه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

سلام دوستان گلم.

من قصد عمل با دكتر كامران كامروا رو دارم چون دوستم باهاشون عمل كرده و عالي شده.

ميشه لطفا اگه كسي از ايشون اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه.

ممنونم

سلام دوستان وقتتون بخیر من رو کاربرای قدیمی میشناسن البته نه با این اکانت بلکه با یه اکانت دیگه که خ ...

سلام دوست عزیز
جالبه بگم منم شمارو شناختم و از قدیم خواننده خاموش اینجا بودم  و جالب تر اینکه زمانیکه هنوز بینی مو عمل نکرده بودم و توی نت سرچ میکردم با مطلب شما رو به رو شدم که از دکترتون شاکی بودین و میخاسین شکایت کنید ،همون موقع کلی ناراحت شدمو از خدا خواستم هیشکی به  گرفتاری شما دچار نشه!

زدو من چند سال بعد بینی مو جراحی کردم و دقیقا مثل بینی شما بسیار کوچیک با قوس زینی شد...
بعد جراحیم دوباره توی نت درحال خودن و اطلاعات جمع کردن بودم که باز با مطلب های قبلی  شما تو نی نی سایت برخورد کردم و یادم اومد من قبلا یه بار این مطالب رو خونده بودم ولی اون موقع دماغم سرجاش بود  دلم میخواست یه بار دیگه بیاید و از تجربه هاتون استفاده کنم چون الان شما هم دقیقا وضعیت منو پشت سر گذاشتین و میتونستید کمکم کنید
امروز که پست شما رو خوندم اول از همه خوشحال شدم که جراحی کردین  و بسیار راضی هستین و خوشحال شدم که دوباره برگشتین و ممکن  ازتون خواهش کنم و بهم کمک کنید

سلام دوستان من الان 22 روز از عمل بینیم میگذره خیلی حس بدی دارم هر روز یه استرس اضافه میشه و یه استرس کم مثلا من از اول

سوراخام تا به تاس نه جوری که فقط کوچیک و بزرگ نیست انگار یکی کوچیک تر برش خورده یکی دراز یکی کوتاه از روبه روهم که یه نمای فاجعه دارم تیغه وسط بینی کج  یه دکتر میگم میگه ورمه

کلا هرچی میگم میگه ورمه

که البته خودم خیلی میترسم و میگم شاید 1 درصد همین طوری بمونه اون موقع من چه غلطی بکنم؟

بغل بینیمم کنار چشمم تقریبا به اندازه یه عدس برامدس

اوایل تنفسم بد بود و صدا دار بدون اینکه از دهن نفس بکشم کم میاوردم ولی الان شکر خدا بهترم و کلا با بینی نفس میکشم

الان یه نگرانی کم شد ولی یه نگرانی جدید اضافه شد و اونم تیغه بینیم هست که حس میکنم کجه

اینارو همه میگم که بگم واقعا من الان ترجیحم به سکوت در رابطه با دکترم

تو برزخم

نه از کارش راضی ام نه ناراضی

الان حس بچه هایی که اسم دکترشونو نمیگن درک میکنم نه میشه ازش تعریف کرد نه تخریب ترجیح میدم کمی بگذره و نتیجه کارشو ببینم و اون موقع بیام و نظرمو بگم

فقط یه نصیحت برای دوستانی که هنوز عمل نکردن دارن

واقعا اگه بینیتون مشکل خاصی نداره عمل نکنید چون واقعا به استرسش نمی ارزه 

من اگر به گذشته برگردم هیچ وقت حاضر نیستم این همه استرس که ایا خوب بشه یا نه و درد و تحمل کنم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
سلام دوستان من الان 22 روز از عمل بینیم میگذره خیلی حس بدی دارم هر روز یه استرس اضافه میشه و یه استر ...

درود بر شما❤

اولا : تورو خدا نگران نباشید و روح و جسمتون رو بیخودی اذیت نکنید. دوتا دلیل هست: یک؛ شما تا یکسال کاری نمیتونید بکنید جز صبر و مثبت اندیشی. دو؛ اکثر ایرادها با گذشت زمان حل میشه. کافیه از خودتون بصورت منظم و از یک زاویه مشخص هفته به هفته عکس‌های متوالی بگیرید و متوجه تغییرات بشید. همونطور که خداروشکر تنفستون خوب شده انشالله بقیه هم یکی یکی بهتر خواهد شد. منم سوراخهای بینیم تا به تا بود. الان داره یکسان میشه.

دوما : تجربه چندروز گذشته همین تاپیک عرایض بنده رو تا حد زیادی اثبات کرد. وقتی بینی تازه عمل میشه همه ذوق دارن بدونن چه شکلیه. دوست دارن راجب بهش حرف بزنن و نوعی هیجان کاذب در درون افراد هست. ولی واقعیت این هست که نه زیباییهای بینی تازه عمل شده جایی برای تعریف میذاره و نه زشتیهاش جایی برای نقد و قضاوت. 

من هردو حالتش رو توی سایت زیاد میبینم و جوابم فقط این هست که نظر دادن در مورد بینی کمتر از ۶ ماه خیلی مبهم و دارای خطا خواهد بود.

خوشحالم که شما هم به این نتیجه رسیدید.❤

2810