2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

دوستان میشه ی نمونه از این فرورفتگی ها ک میگید عکسشو بزارید؟ منم ی فرورفتگی نقطع ای روی پره دارم دقیقا کنار تیغه..نمیدونم ورمه نمیدونم چیه فکرمو خراب کرده.. سه ماهه عمل کردم

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

نونوش جان عزیز چه خوب اشاره کردی که جراحی اولت رو تحت جو گروهی که بودی انتخاب کردی وبعد دو سال پشیمونی دقیقا این اتفاقی بود که من و شهره وبعضی بچه ها متوجه شدیم اینجا هم داره اتفاق میفته بچه ها چنان گرفتار دکتر خاصی شدن که عیب هاش رو نمیبینن واینکه بسیار جوان وتازه کاره و اینکه توی زمان کوتاهی قیمت از 8 به 14 رسونده با این اوصاف حتما دی ماه دم از 16 میزنه یعنی دو برابر جالبه انقدر بچه ها رودروایس هم شدن که عملکرده ها هم نمیان ایراد های کار رو بگن وگرنه من خودم برادران رو به چند نفر توصیه و معرفی کردم اصلا حرف تخریب نیست حرف از واقع بینی هست عزیزم مراقب باش این دفعه هم به خطا دنبال رو بقیه نباشی وپشیمون نشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نونوش جان سلام عزیزم گروه واتس اپ زده شد اولین دلیلش این بود که بچه ها عکس میزاشتن و نمیتونستن عکسش ...

من فكر كنم منظورمو بد برداشت كرديد من اصلا گروه واتزآپي رو زير سوال نبردم همونطور كه گفتم من ترجيحم اين بوده كه توي اين تاپيك باشم چون وقتشم ندارم وارد جزييات گروه بشم. برام عجیب بود اين تنش رو من تا حالا توي اين تاپيك نديده بودم. حتی تا اونجا که من اطلاع داشتم فقط یک نفر با  دكتر برادران عمل کرده (مامان کمیل جان) که خیلی وقته پست نميذارن اينجا و به همين دليل من احساس كردم شايد از اثرات تنش توي گروه واتزآپي باشه که رسیده به اینجا.
من چون با خيليا كه با برادران عمل كردن در تماس هستم به اين نتيجه رسيدم كه خيلي از دوستان اين تزريق در بيني رو اصلا عيب نميدونن و بعد از اينكه من باهاشون در اين رابطه صحبت كردم فهميدم شايد واقعا عيب نيست يا حتي اگر عيب هست اونقدر بنظرش جدی نیست و راضی هست. اتفاقا خوشحالم شدم ديدم خيليا اينقدر ريز نميشن توي جزييات و عيبهاي بزرگ مثل تنفس براشون مهمه نه تزريق توي بيني.

در مورد عكس گذاشتن هم واقعا شما لطف كردي و يادمه اون زمان كه عمل كردي برامون عكس گذاشتي كه واقعا مفيد بود. ولي هرکسی آزاده هرجور صلاح میدونه رفتار کنه. نميشه از همه انتظار داشت عكس بذارن. سوال كردن و كمك خواستن خوبه ولي اگر جواب نگرفتيم يا اونجوري كه دوست داريم جوابمونو ندادن نبايد دلخور شيم و طلبكار.
توي اين تاپيك هيچ كسي موظف نيست كمك كنه و هركسي كه كه تجربه اش رو   درميون ميذاره واقعا داره لطف ميكنه و وقت ميذاره و ارزشمنده اين كارش.
نباید خیلی دچار حاشیه بشیم.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام شایانی جان شما با کدوم دکتر عمل کردید؟ عکس قبل عمل رو میشه بزارید و اینکه چه مدلی خواستید از دک ...

عزیزم من بینی استخونی غضروفی داشتم با یک افت مختصر در نوک بینی و انحراف خفیف در تیغه بینی. درواقع عمل من علاوه بر زیبایی، برای انحراف هم بود که شامل بیمه تکمیلی هم شد 😁 

من دنبال مدلهای بینی طبیعی بودم و الان هم بینی ام رو طبیعی عمل کردم. 

در مورد نام دکترم؛ راستش از روز اول تصمیم گرفتم بنا به دلایلی که برای خودم دارم فعلا نامی از دکترم نبرم. اعتقاد دارم آدمها اوایل بعد از عمل هرچی بگن از سر هیجاناتشون هست که میتونه بعدا اشتباه در بیاد. اما تا اینجا کار که یکماه گذشته از عملم راضی ام. خداروشکر تا الان مشکلی ندارم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
يه كلكل شده بين بچه ها كه هركسي ميخواد دكتر اون يكي رو خراب كنه بيچاره امثال من   اومديم چهار ...

اینجا تاپیک خوبیه. ولی اینو دوستانه و خواهرانه بهت میگم برای تحقیق کردن باید حضوری بری مطبها و اطلاعات بگیری.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
حالا اینو که راضی هستی یا ناراضی نگو فقط اسمشو بگو    

الهی فدات بشم. خیلی شرمنده ام. این قانونی هست که برای خودم گذاشتم اجازه بده بهش متعهد بمونم. باور کن من هرچی بگم فقط تورو به خطا میندازه دوست خوبم. 

اما هر سوال دیگه ای داری بپرس بروی چشم و با کمال میل در خدمتم. ❤❤❤❤❤

محمد کاظم امیری پویا

به سلامتی انشالله 

مبارکتون باشه

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

دوستان چیزی به اسم ژل دایمی وجود نداره من نه سال پیش عمل کردم فکر کنم دکتر بعده عمل ژل تزریق کرده بود الان بعده چندین سال که ژل جذب شده شکل بینی منم عوض میشه 

کورتون هم گه تزریق کرده یه  تو رفتگی ایجاد کرده ولی دکتر قبول نمیکنه من از چند تا دکتر دیگه پرسیدم رفتم پیش دکتر پوست همه اتفاق نظر دارن که کورتون باعث تورفتگی شده و چند ماه باید بگذره تا پوست ترمیم بشه 

یه خواهش داشتم دوستان لطفا صادق باشین چون برا ماها که تهران نیستیم و دنبال دکتر برا ترمیم هستیم نظرات اینجا خیلی مهمه 

ما یه بار یه تجربه بد داشتیم دیگه دوست نداریم دوباره تکرار بشه 

در ضمن فرصت زیادی هم نداریم بیاییم تهران به همه دکتر سر بزنیم و نمونه زیادی ببینیم 

قبول کنین شما مسیولیت سنگینی دارین و یه لحظه خودتونو جای ما بزارین و به وجدانتون رجوع کنین 

دوستان چیزی به اسم ژل دایمی وجود نداره من نه سال پیش عمل کردم فکر کنم دکتر بعده عمل ژل تزریق کرده بو ...

دکترتون کی بود دوست عزیز

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
2810