2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015405 بازدید | 66527 پست

خوب چرا در حدی نمیتراشه که لازم نباشه کلاژن ساز تزیق کنه بعدم کلاژن مربوط به پوسته اگه اشتباه نکنم یعنی تاثیری رو استخوان داره ؟ توعکس ها و فیلمایی که برادران میزاره من حس میکنم بینی رو اونقدر تراشیده که دیگه استخوانی وجود نداره ولی خوب بعد عمله و قضاوت زوده  وقتی بینی رو فشار میدا انگار همش ورمه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
خوب چرا در حدی نمیتراشه که لازم نباشه کلاژن ساز تزیق کنه بعدم کلاژن مربوط به پوسته اگه اشتباه نکنم ی ...

گلاب جون کلاژن رو زیر پوست تزریق میکنه که اون قسمتی که زیاد تراش داده پر بشه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلاب جون کلاژن رو زیر پوست تزریق میکنه که اون قسمتی که زیاد تراش داده پر بشه 

شیوا جان شما تنفست صدا نداره ؟ از لحاظ تنفسی مشکلی نداری ؟ و این که جای بخیه ها چطوره چون حسنانی اکثرا پره ها رو باز میکنه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
شیوا جان شما تنفست صدا نداره ؟ از لحاظ تنفسی مشکلی نداری ؟ و این که جای بخیه ها چطوره چون حسنانی اکث ...

نه تنفسم عالیه نه صدا داره نه مشکلی 

پره هامو باز نکرده فقط کلوملام بخیه خورد که اونم سر سه هفته ناپدید شد کرم ترمیم کننده ای که میده عالیه و اینکه بخیه هاش رو خیلی خوب میزنه 

ممنونم ،بله استخوانی و نوک گوشتی بود.. باید حداقل یکسال صبر  کنم؟ این روزا همش میگم نکنه فرمش ه ...

بله عزیزم باید صبوری کنی خیلی حساس نشو هر چی بگذره بهتر از روز قبل خواهد شد پس فقط صبر کن

دوستان برای جای بخیه پره بینی چی خوبه؟من دوماه و بیست روزه که دارم AcM میزنم ولی یک طرفش جایی که برش ...

دوست عزیز من قبلا هم تو این تاپیک نوشتم از تجربه خودم پماد ترمیم  سیلیکون دار  اسکار استاتیک اثر فوق العاده ای داره در ترمیم جای زخم و حتی کلویید یا گوشت اضافه 

دوستان برای جای بخیه پره بینی چی خوبه؟من دوماه و بیست روزه که دارم AcM میزنم ولی یک طرفش جایی که برش ...

بهترین کررررررررررررررررم اینه 

تو سه هفته اول من جای بخیه ام ناپدید شد

امروز خواهرم رو فرستادم بره مطب دكتر غلامرضا احمدي نمونه ببينه. 

همونطور كه دوستات قبلا گفتن دكتر احمدي منشي ندارن واسه همين راحتتر ميشه نمونه ديد. اينايي كه ميگم از ديد خواهرم هست: 

همه راضي بودن بينيها اكثرا بي چسب بدون و چندماهه. بينيها بعضياشون سايزشون كوچيك بوده بعضيا بزرگ. تخصص ايشون بيشتر تو بيني استخوني هست واسه همين بينيهاي گوشتي هنوز پهن بودن 

جاي بخيه اصلا نمونده بوده و هيچ نمونه بدي ديده نشد. تنها نكته منفيش براي من اين بوده كه تيغه بينيها پهن بوده و تيغه رو تراش نميده و چون من همين الان تيغه بينيم پهنه پس گزينه خوبي واسه من نيستن و هنوز سامي نمونه هاش قشنگتر بودن. به اين نتيجه رسيدم بيام ايران خودم برم مطب گردي كنم و دكتر انتخاب كنم

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

این ژل اسکاری که دوستمون شیوا جان گذاشتند به اسم استراتامد هم خیلی خوبه اتفاقا دکترم هم همینو داد اما خوب اسکار استاتیک فوق العادس

نوشین جون امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری. دیگه به دکتر خودت اعتماد نداری که باهاش عمل نمیکنی؟

من به سامي اعتماد كامل دارم اصلا ريسك نميكنه و اگر بينيم گوشتي بود حتما ميرفتم پيشش واسه ترميم. هنوزم از ليستم  خط نخورده حتما اين دفعه بيام ايران ميرم پيشش باز مشاوره شم خودشون گفته بودن بيا ترميم كنم. ولي خوب سامي چون بسيار محتاط هست به پروجكشن بيني خيلي دست نميزنه و  من هنوز پروجكشنم زياده شايد گزينه خوبي برام نباشه. دكتر برادران يكي از گزينه هام هستن با اينكه چند نفر كلاژن تزريق كردن ولي مشكلشون حاد نبوده يا اصلا معلوم نبوده كه غضروف افت كرده (فقط يه نفر بود كه قوس بينيش خوب نبود و ژل براشون تزريق كرده بود كه ميشد با چشم مشكل رو ديد) ا

در هر صورت دكتر بي عيب وجود نداره و يك مقدار زيادي هم شانس دخيل هست توي اين قضيه. 

برادران بسيار دكتر جونني هست و اينكه اينقدر قيمتش بالاس براي من عجيبه.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

برادران به نظرم تجربه کافی نداره 

نونوش شما همون بودی که با سامی عمل کرده بودی یه هاله ای از عکست یادمه   

2810