در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. من ۴روزه عمل کردم تامپون بینی کشیدم سوراخ بینی هام یه کمی کوچیک بزرگه خیلی استرس دارم دکترم گفت هنوز نمیشه راجع بهش نطر داد.به مرور که ورمش کمتر بشه شبیه میشه.کسی بوده که مثل من سوراخ بینیش نامتقارن باشه بعدا خوب بشه؟ لطفا جوابمو بدین
سلام. من ۴روزه عمل کردم تامپون بینی کشیدم سوراخ بینی هام یه کمی کوچیک بزرگه خیلی استرس دارم دکترم گف ...
سلام مبارک باشههه
بله خیلیا هستن ک اول سوراخهاشون نا متقارنه بعد ب مرور یکی میشه.
اصلا بینی الانتون رو تجزیه و تحلیل نکنید چون واقعا عوض میشه روز بروز و خیلیییی بهتر میشه.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .
سلام، دوستان قبل جراحی چه داروهایی رو نباید بخوریم؟
سلام. عزیزم داروهای حاوی ویتامین Eو آسپرین و کلا داروهایی که باعث رقیق شدن خون میشه رو یه هفته قبل از عمل نباید مصرف کرد.درضمن دکترم گفت اگه آکوتان مصرف کنیم سه ماه بعد از قطع مصرف میتونیم عمل کنیم