2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015420 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان ،من سه ماهه عمل کردم، خیلی هنوز ورم داره،مشکلات بینیمم زیاد بود.. انحراف شدید سپتوم و ظاهر،شکستگی قوز ، میخام ببینم باید هنوز صبوری کنم؟

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم ...انشالله زودی ورمات بخوابه 

قربونت برم نازنین دختر شیرازی با نمک من 😍😍😍😍

ایشالله برای تو هم عالی بشه⁦♥️⁩⁦♥️🌷🌷🌷

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
نیازی هم نخواهد بود انشالله.

مرسی شایلین جانم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

راستی بچه ها من به خاطر جوش روی بینیم حتی شبا هم چسب نمیزنم یه مدت گفتم نزنم تا جوش خوب بشه

مشکلی که نیست

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
بچه ها  من وقتی از مامانم میپرسم میگه بینیت از زاویه پایین کج نیست اما وقتی عکس میگیرم کجه ... ...

همچین حسی دارم جرات نکردم اینجا بگم من هرچی بگم دعوام میکنین😓تازه سوراخاشم هنوز اندازه نشده😥

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

سلام. من ۴روزه عمل کردم تامپون بینی کشیدم سوراخ بینی هام یه کمی کوچیک بزرگه خیلی استرس دارم دکترم گفت هنوز نمیشه راجع بهش نطر داد.به مرور که ورمش کمتر بشه شبیه میشه.کسی بوده که مثل من سوراخ بینیش نامتقارن باشه بعدا خوب بشه؟ لطفا جوابمو بدین

مطب گردی دکترسجادیان
سلام. من ۴روزه عمل کردم تامپون بینی کشیدم سوراخ بینی هام یه کمی کوچیک بزرگه خیلی استرس دارم دکترم گف ...

سلام مبارک باشههه

بله خیلیا هستن ک اول سوراخهاشون نا متقارنه بعد ب مرور یکی میشه.

اصلا بینی الانتون رو تجزیه و تحلیل نکنید چون واقعا عوض میشه روز بروز و خیلیییی بهتر میشه.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام. من ۴روزه عمل کردم تامپون بینی کشیدم سوراخ بینی هام یه کمی کوچیک بزرگه خیلی استرس دارم دکترم گف ...

من 

ولی هنوز خوب نشده😥

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
ممنون عزیزم

با کی عمل کردین شما؟ 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

سلام آره منم تقریبا همچین حسی داشتم و یکی از سواراخا یه مقدار از اون یکی سوراخ بزرگتر میزد ولی الان که یک ماه و نیم گذشته خوبه خداروشکر 

سلام، دوستان قبل جراحی چه داروهایی رو نباید بخوریم؟

سلام. عزیزم داروهای حاوی ویتامین Eو آسپرین و کلا داروهایی که باعث رقیق شدن خون میشه رو یه هفته قبل از عمل نباید مصرف کرد.درضمن دکترم گفت اگه آکوتان مصرف کنیم سه ماه بعد از قطع مصرف میتونیم عمل کنیم

مطب گردی دکترسجادیان
اها . دیدم بشارتی رو گفتی. منم یه نمونه5 ساله دیدم ازش که واقعا زیبا بود. ولی همه میگن خوب نیست. 😕. ...

آخه بر اساس اینستا و فیلم نمیشه تصمیم گرفت که. باید حتما خودتون نمونه رو ببینید تا بتونید تصمیم بگیرید. به نظرم عمل با این دکتر ریسکش بالاس 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام عزیزم بله 

نظرتون چیه راجع بهش؟چقدر قوس داده بینیتون رو؟

طراحی چقدر به عمل شبیه بود؟

در کل راضی هستید؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام دوستان  امروز خواهرم به جای من رفت مطب برادران (من ایران نیستم واسه همین خواهرم کمکم میکن ...

نوشین جون امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری.

دیگه به دکتر خودت اعتماد نداری که باهاش عمل نمیکنی؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
2810