در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این مسیله ذهن منم درگیر کرده چون الان سربالایی بینیم خیلی طبیعی و خوبه و اصلا نمیخوام بیاد پایین. چند نفر از همکارام بینیشون افت داشته و به من گفتن ایکاش دکترت سربالاتر میکرد که بعد افت جا بیفته اما رجایی گفت افت حداکثر باید بیست روز تا یکماه بعد عمل باشه و به من اطمینان داد که نوک بینی هیچ افتی پیدا نمیکنه اگر سفت ترین غضرفها رو حالا با تکنیکی که خودش میگفت بذاریم سر بینی افتی نباید داشته باشه خیلی هم مطمین اینو گفت که هیچ افتی نداری حتی گفت بینی غیر عملی با افزایش سن افت میکنه چون با رباط وصله ولی بینی عمل شده با پایه سفت ترین غضروفهای بینی افتی پیدا نمیکنه حالا نمیدونم باید منتظر گذر زمان شد دیگه
این مسیله ذهن منم درگیر کرده چون الان سربالایی بینیم خیلی طبیعی و خوبه و اصلا نمیخوام بیاد پایین. چن ...
دقیقا همینطوره ک میگی. بینی عمل شده با گذشت زمان و سن افت نمیکنه ،اگر با تکنیک صحیح عمل شده باشه نه شیوه قدیمی، مگر در حد یکی دومیل ک اونم بخاطر رفتن ورماست.
انشاالله ک همه عملشون ب بهترین وجه پیش بره.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
ایشالله دختر آنه شرلی هم برای شما هم بهترین عملو داشته باشی😍
ممنونم نسیم جان😘
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دقیقا همینطوره ک میگی. بینی عمل شده با گذشت زمان و سن افت نمیکنه ،اگر با تکنیک صحیح عمل شده باشه نه ...
تو مطب نادریان من دیدم افرادی رک بینی شون افت پیدا کرده بود بعد از ۸ ۹ سال ولی همونجا یه خانمی بود که شاکی بود بعد ۳ سال بینیش تکون نخورده بود و سر بالا بود بنظرم به تکنیک جراح بستگی داره حدس زدم قبلا روش کار اینطوری بوده که افت پیدا میکرده الان دیگه روشهای جدید افت نداره البتا حدس منه
تو مطب نادریان من دیدم افرادی رک بینی شون افت پیدا کرده بود بعد از ۸ ۹ سال ولی همونجا یه خانمی بود ک ...
بله همینطوره ک میگید👌👌. الان وقتی از دکترها درباره افت بینی سوال میشه خودشون میگن ک امروزه امکانش خیلییی کمه چون پایه غضروف میذاریم ولی در گذشته همچین چیزی(پایه گذاری غضروف) نبوده. چون تکنیکها بروز شده الان..