2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015405 بازدید | 66527 پست
کدوم دکتر عمل کرده بود؟

شرمنده یادم رفت بگم بشارتی .

منافی من نمونه خوب ازش خیلی دیدم ولی سایز بینی رو خیلی دست نمیزنه

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده یادم رفت بگم بشارتی . منافی من نمونه خوب ازش خیلی دیدم ولی سایز بینی رو خیلی دست نمیزنه

ممنون که جواب دادین سپاسگزارم

والا من نمیخوام سایز بینیم دست کاری بشه فقط میخوام پره هاش قرینه بشن 

سمت راست بخاطر رسوب آمپول یه کم اومده بیرون سمت چپ هم خیلی کم تورفتگی داره 

کسی متوجه نمیشه ها فقط خودم تو آینه متوجه میشم ولی اذیتم میکنه میخوام اینام حل بشن 

سلام. روزتون بخیر. ببخشید در مورد دکتر یزدان فر اطلاعاتی دارین؟  کارشون خوبه؟  من یکی از د ...

سلام منم فقط تعریفشونو شنیدم و نمونه زنده ندیدم چنتام عکس دیدم میدونم که از نظر تنفس مشکلی بعد عمل پیش نمیاد و طبیعی کارن 

لطفا از بینی دوستتون بگید سایزش قبل و بعد عمل؟چند وقته عمل شدن؟بینیشون قوس داره ....

ممنون که جواب دادین سپاسگزارم  والا من نمیخوام سایز بینیم دست کاری بشه فقط میخوام پره هاش قرین ...

پس منافی گزینه خوبی میتونه باشه ایشون طبیعی کار هستن و من به شخصه ناراضی تنفسی ازشون ندیدم

سلام دوستان  امروز خواهرم به جای من رفت مطب برادران (من ایران نیستم واسه همین خواهرم کمکم میکن ...

سلام دوست عزیز ببخشید متن شمارو خوندم که از دکتر پرسیده بودید برا تورفتگی کلاژنساز تزریق میکنن چطوریه؟اطلاعات دیگه ای در اینمورد از طریق دوستای اینستاگرامیتون ندارین؟ممنون میشم اگه تجربه ای دراین مورد دارید بمنم بگید...چون بینی منم فرورفته شده بعداز عمل

سلام دوست عزیز ببخشید متن شمارو خوندم که از دکتر پرسیده بودید برا تورفتگی کلاژنساز تزریق میکنن چطوری ...

والا من تا جایی که میدونم ممکنه چندماه بعد عمل غضروف بینی نشست پیدا کنه که با تزریق ژل (اسمش رو کلاژن ساز یا غضروف ساز هم میگن ولی همون ژل هست) میشه این تورفتگی رو درست کرد معمولا 3 تا 4 بار تزریق انجام میشه به فاصله چندماه. با هر دفعه تزریق مقداری از ژل جذب میشه ولی یه مقداری هم میمونه بستگی به مدل ژل که استفاده میکنن داره و بدن خودتون. اصولا تورفتگیها رو با ژل میشه درست کرد تا بینی صاف شه

ببین  جراحی بینی قاعده و اصول و‌ خط قرمزهایی داره یک دکتر اگه واقعا دکتر باشه نمیتونه از استاند ...

خاطره جون شما با دکار آصفی عمل کردی؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
شما خودتون عمل کردید؟ یا در حال تحقیق هستید ؟ کدوم دکترها مد نظرتونه ؟  والا رجایی خیلی وسواسه ...

عزیزم‌من در حال تحقیقم.از کارهای رجایی و سامی و نادریان خوشم میاد.

در مورد احمدی و برادران و...تحقیق میکنم و بهش فکر میکنم...

و چون شهرستانم نمیتونم درست مطب گردی کنم و تصمیم بگیرم

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
پس منافی گزینه خوبی میتونه باشه ایشون طبیعی کار هستن و من به شخصه ناراضی تنفسی ازشون ندیدم

منافی واسه ترمیم خیلی خوبه بنظرم 

عمل اولش ولی خیلی طبیعیه دیگه فقط در حد رفع اشکال جزئی

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810