دوستان عزيزم اينو بعنوان يك تجربه مهم و بعنوان كسي كه هم خيلي تحقيق و مطبگردي كرده و هم خودش تجربه عمل بيني رو داره بهتون ميگم چون بنظرم خيلي مهمه...
بچه ها نباااااااااااايد ملاك براي ارزيابي زيبايي بيني تون ماه هاي اول بعد از عمل باشه.
ماههاي اول بيني خيلي تغيير ميكنه . اما اكثر ماها انتظار داريم شكل نهايي و ايده ال بينيمون رو همون ماههاي اول ببينيم.
بنظر من بيني عمل شده مثل يك بچه نوزاد هست... هر روز داره رشد ميكنه تا نهايتا به كمال خودش برسه، اگر از روز اول انتظار داشته باشيم اين بچه شبيه آدم بزرگ باشه كه خب انتظارمون غير واقع بينانه هست، و نه تنها شبيه آدم بزرگ بودنش خوب نيست بلكه ايراد هست! (اين بچه وقتي بزرگ بشه چي ميشه!!!!!)
لذا هر بيني رو بايد در سن خودش ارزيابي كرد.
بيني تازه عمل شده بايد: سربالا باشه ، زير كلوملا سفت باشه، احتمالا پره ها تا به تا باشه، چاق و پر ورم باشه، كلا زشت باشه! (اينو نوشتم كه خيال بعضي از دوستان حساس رو راحت كنم!!!) و...
اينها صفات يك بيني تازه عمل شده هست، نميگم اگر اين نبود حتما مشكل ايجاد خواهد شد، اما ميگم احتمالا مشكل ايجاد خواهد شد...
من خيلي ها رو ديدم كه ماههاي اول بيني شون عالي بوده (اندازه ها دقيقا مطابق استاندارد يك بيني نهايي براي چهره اون فرد بوده) و كم كم دفرمه شده و فرد رو ناراضي كرده.
(بخصوص بحث افتادگي نوك بيني كه خيلي از نارضايتي ها بخاطر اين هست كه اوايل بعد از عمل زاويه كلوملا و نوك بيني خيلي خوبه اما كم كم زيادي مياد پايين و زاويه مياد زير 90 درجه كه خب واقعا هم ناراحت كننده هست...)
يا موضوع بيرون زدگيها و گود افتادگيها، كه وقتي ورم بيني ميخوابه تازه چاله چوله هاي دماغ فرد معلوم ميشه،
لذا اصلا نبايد ملاك ارزيابي بيني ماههاي اول بعد از عمل باشه چون هنوز هيچي معلوم نيست.
ارزيابي بيني تازه عمل شده غلط و غلط و غلط و گمراه كننده هست... اصلا قبول ندارم اين كار بعضي دكترها رو كه لايو ميگيرن بلافاصله بعد از عمل و انتظار دارن ديگران براساس يك چهره توي اتاق عمل قضاوت كنند و بيايند براي عمل!! نه ايرادات اونموقع معلوم ميشه و نه اصول زيبايي شناسي بيني!
بايد بذاريد دماغ جا بيفته. حتما از روي دماغ جا افتاده دكتر انتخاب كنيد نه دماغ تازه عملي!
براي همين هست كه من در جواب دوستاني كه ميگن حالا عكس بفرست ببينيم چه شكلي شدي فعلا پاسخي ندارم!