2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
از روز سوم ورم و کبودی ها هی کمتر میشن . و تا یک هفته کاملا از بین میرن . 

ممنون عزیزم

امیدوارم زودتر خوب بشم خیلی دارم اذیت میشم

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

تا سه هفته طبیعیه که نتونید از بینی نفس بکشید بافت های داخل بینی متپرمه و التهاب داره 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میدونید چرا بعد چند سال روی بینی یعنی در واقع زیر پوست بینی خالی میشه 

نمیدونم فهمیدید یا نه انگار یه حفره .زیر پوست بینی 

دوستانی که مطبگردی میکنن از دکترشون بپرسن 

من حس میکنم در اثر تزریق کورتون هست 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
دوستم منم از میسلارواتربیودرما برای پاک کردن بینی استفاده کردم ولی اصلا نرفت. کلا میشه الکل نزد و از ...

اره عزیزم هیچ الزامی نیست که الکل باشه حتما چه بسا الکل مستقیما پوستو خشک میکنه همون میسلارواترا بهترن من که خودم جز اون چیز دیگه ای استفاده نمیکنم

حتی  دستمال مرطوب هم برای پوست مضره.بنابراین با یک پاک کننده خوب استفاده کن و بعد با یک اسفنج یا پد شستشو نم دار کن و روش بکش تا کلا تمیز بشه مثل وقتی که پوستو به کل تمیز میکنی‌ بعد خشک کن مجدد چسب بزن

این روتینه همیشگی منه

چیکارکنم بنظرتون؟

ببین من بر طبق تجربه خودم که نوک بینیمو تو طراحی تیز در آورده بود قبل از عمل بهش گفتم هنوز جمع و جورش کن چون در واقع هیچ کاری نکرده بود تو طراحی اما خوب طراحی با نتیجه عمل خیلی فرق میکنه! خودش چی گفت در نهایت؟

2810