سلام و درود به همه دوستان این تاپیک
تبریک فراوان به همه کسانی که عمل کردند از عضو فعال این تاپیک شایلین جان بگیر تا نازنین جان همشهری خودم😉 امید که با گذر زمان و صبوری (قابل توجه خودم🥴) با چهره جدیدتون کنار بیایید یک و دو اینکه به خواستتون نزدیک تر بشه!
خوب من این مدت بسیار گرفتار بودم و میخوندمتون اما خوب نه همیشه ولی فرصت نوشتن نداشتم
پنج شنبه هفته دیگه درست سه ماه میشه که من عمل کردم
خوب از این سه ماه بهتون بگم که خودم متوجه تغییر در کاهش ورم و اِدِم های خودم نمیشدم اما هر هفته دوستانم منو خوشحال میکردند که ورمهات خیلی کم شده! با اینحال من هر روز تو آینه به بررسی بینیم میپرداختم کمی افراطی شده راستش اما خوب دارم ترکش میکنم! چون سه ماه برای یک بینی گوشتی که هنوز ورم داره زمان کافی برای قضاوت نیست! حاالا یک چیز جالب و اینکه من روی نوک بینیم که غضروف کار گذاشته شده و اطراف پره ها هنوز کرختی بدی دارم
اطراف استخونای تیغه بینیم درد میکنه البته درد موقع تمیز کرذن صورتم و اینکه آیا دوستانی که مدت بیشتری از عملشون میگذره آیا روی پل بینیتون ورم هم داشتید؟ چون ورم بینی من رو پل مثل یک قوز خیلی خیلی کوچیک در حد چند صدم میل هست بطوریکه وقتی پوستشو میکشم نرمال میشه ! که نمیدونم واقعا ورمه یا چی! راستش نوی نت چیزایی در مورد بازگشت قوز روی بینی خونده بودم کمی نگران شدم هرچند من قوز انچنانی هم نداشتم اما خوب به هرحال یک کوچولو بود که حذفش کرده دکتر!
در مجموع چون انتظارات غیر معقولی از بینیم نداشتم راضیم اما خوب هرچه جلوتر برید مخصوصا کسانی که تازه عمل کردند باید بگم که ممکنه حساس بشید با گذر زمان ولی بهتره که قضاوت نهایی رو بگذاریذ بعد از اونمدت زمانی که به قولی بینی عمل میاد!
به هرحال احساسم بعد از تقریبا سه ماه اینه که هنوز روی مرکز ثقل صورتم یک جسم سنگین هست
راستی من تا یک ماه و نیم بخاطر التهاب و ورمهای داخل بینیم تنفس خیلی خوبی نداشتم و مدام راینو سالتین اسپری میکردم اما بعد از اون تنفسم عالیه الان و بسیار راحتم! اینو برای دوستانی گفتم که ممکنه تا دوماه هم حتی تنفس خیلی خوبی نداشته باشید باید صبر کنید تا التهابات داخل بینی برطرف بشه
ببخشیذ بسیار پرحرفی کردم
فعلا شب بر همه شما خوش بادا💐