2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینکه قوس نداره خوشم میاد واسه من خیلی قوس داره خیلی ناجوره اصلا😥

من خواستم قوس ریز داشته باشه که اونم البته الان مشخص نیست چون ورمه. انگار بعد 3 ماه مشخص میشه اگه قوسش ریز باشه

کنار میای عزیزم من اونقد روزای اول چسب یو شکل رو سفت زدم که یکی از سوراخهای بینیم داشت خطی میشد!!! ...

سلام شایلین جان امروز بعد از چند وقت اومدم تاپیک و متوجه شدم عمل کردی 

خیلی خوش حال شدم که بالاخره دکتری رو که میخواستی انتخاب کردی 

بینی جدیدت مبارک😊

عکس بینیت صفحه چند،؟ 

من دارم روزهای سختی رو میگذرونم😓

دیگه نمیتونم به اطرافیانم چیزی بگم😥

فک نمیکردم بعد عمل اینطوری باشه

من نمیتونم تغیراتو بپذیرم نمیتونم چهره جدیدمو قبول کنم 

راهنماییم کنین توروخدا

دلم میخواد برگردم به ۲هفته قبل 

کاش هیچوقت این کارو نمیکردم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
من دارم روزهای سختی رو میگذرونم😓 دیگه نمیتونم به اطرافیانم چیزی بگم😥 فک نمیکردم بعد عمل اینطوری ...

عزیزم خودتو اذیت نکن بیخودی هر چند هر چقدر ما بگیم حس تو تغییر نمیکنه چون منم یه روزی همچین تجربه ای داشتم وقتی عمل پلک مادرم رو انجام دادیم اصلا چند ماه طول کشید تا قیافش که دقیقا مثل عقب مونده ها شده بود تغیر کنه همش گریه میکردم مطمئن باش خیلی بهتر میشه 

من دارم روزهای سختی رو میگذرونم😓 دیگه نمیتونم به اطرافیانم چیزی بگم😥 فک نمیکردم بعد عمل اینطوری ...

ولی من عکسهاتو دیدم خیلی عالی بودی بصورتت هم میاد دروغ ندارم که اگه خواستی یه عکس روبرو قبل و بعد عمل بده ببینم

عزیزم خودتو اذیت نکن بیخودی هر چند هر چقدر ما بگیم حس تو تغییر نمیکنه چون منم یه روزی همچین تجربه ای ...

ره خیلی بده این حس،امروز بعد چن روز داداشم از سربازی اومد وقتی دید خندید گفت چقد خوب شدییی یکم دلم اروم شد ولی خب هنوز احساس ترس دارم

من میدونم دکتر باید دیه پرداخت کنه پیگیریییییی کنید جدیدا قانون یا جوری شده به نفع مریض شده قبلا خیل ...

عزیزم من الان خوندم این پیامو
ممنونم ازت
خیلی خوشحال شدم دیدم بلاخره یه جا به نفع بیمار هستن  

عزیزم شما بینیت کاملا اوکی و نرماله حتا فکر میکنم قوسش هم مناسبه، نمیدونم عکس بینی منو دیدی یا نه!
قــــــــــــــــــــــوس به بینی من میگن!!! انقدری که از نیم رخ استخون  گونه هام جلوتر از تیغه بینیمه
برو شکر خداکن که عملت عمل خوبی بوده! اگر جای من بودی که پس حتما از پا در میومدی ...
من میگم حتا اگر سوراخ های بینیت هم کملا متقارن نباشه اینو بدون که به صورت طبیعی هم مردم بینی هاشون متقارن نیس عمل که دیگه طبیعی متقارن در نیاد
خواستی اروم شی برو عکس بینی منو ببین گذاشتم تو همین تاپیک صفحه 2813 و 2823  

عزیزم شما بینیت کاملا اوکی و نرماله حتا فکر میکنم قوسش هم مناسبه، نمیدونم عکس بینی منو دیدی یا نه! ...

وای دیدم حس میکنم بدون چسب بینی منم  این شکلیه😥😥😥😥

2810