2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست

بچه ها من امروز رفتم تا برای بار دوم دکتر چسب رو تعویض کنه... بینیم چررررب شده بود افتضاح! 😁

هرچی پاکش می‌کرد تمیز نمی‌شد از چربی!! 😐

اون زیر دوتا جوش چرکی بزرگ زده بود که مجبور شد بترکونه و استریلش کنه!! 😂 اخرم یه تیکه دستمال کاغذی کوچولو گذاشت روی جوشه و بعد روی اون چسبو زد که خون و چرکش بند بیاد! 

یاد روز اول افتادم که گفته بود آناناس زیاد نخور گرمه جوش میزنی! 😂 

الان کاملا منظورشو فهمیدم ولی خب دیگه دیر شده!! 😂😂😂

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز رفتم تا برای بار دوم دکتر چسب رو تعویض کنه... بینیم چررررب شده بود افتضاح! 😁 هرچی ...

وای من پوست بینیم خیلی نسبت به بقبه صورتم چربه و جوش هام اکثرا دور لبم هستن و چونه میگن پوست مختلط واقعا تصور اینکه یه روز تونر و شوینده استفاده نکنم سخته گرمی هم مثلا هر یدونه خرما یک جوش 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام من اصفهانیم.بچه ک بودم از پله های خونمون افتادم بینیم شکست و انحراف پیدا کرد غوز داره و این ک سوراخاش نامتقارنه بعضی مواقع تنفس برام مشکله و حساسیت شدید و عطسه هم دارم.خانوادم مخالف عمل بودن و هستن.اما الان شوهرمو راضی کردم برا عمل بینی.میخوام همه ایرادای بینیم بر طرف بشه خسته شدم افسرده شدم ب خاطر چهرم تازه خون دماغم میشم هر از گاهی .کسایی ک عمل کردن دکتر خوب میدونن تو خود همین اصفهان معرفی کنن.من الان ی بچه ۹ ماهه هم دارم الان عمل نمیکنم میزارم وقتی از شیر گرفتمش بعد عمل میکنم دوستان ممنونتون میشم راهنماییم کنین.

طبیعی پره های بینیمو اصلا باز نکرده فقط تیغه وسطو برش داده

عزیزم م منظورت از تیغه وسط استخوان جدا کننده دو پره بینی هست؟ چجوری تراش داده یعنی نازک کرده ؟ اون وقت استحکامش کم نمیشه؟

خاطره روز عمل من😄

ساعت ۸صبح بیدار شدم و چیزی نخوردم قرار بود با دوستم بریم واس عمل شوهرامون هم بودن حرکت کردیم ساعت ۱۲رسیدیم کیلینیک پرونده سازی کردیم و لباس عوض کردیم که یهو گریم گرفت و کلی گریه کردم چنتا خانوم دیگه هم بودن ک عمل داشتن ۳تامریض دیگه هم مریض دکتر توکلی بودن اونا نوبتشون قبل ما بود نفر چهارم من بودم پنجم دوستم بود ساعت ۵بعدظهر بود که صدام زدن برم اتاق عمل پاهام باهام نمیومد با ترس و گریه سوار اسانسور شدم وارد اتاق عمل شدم گریم شدت گرف خیلی ترسناک بود یه خانومی اومد از بینیم عکس گرفت بعد یکیش اومد منو برد رو تخت داشتم از ترس سکته میکردم فقط میگفتم غلط کردم پشیمون شدم ک دکترم اومد گفت چرا گریه میکنی مدلی ک دوس داری توضیح بده بهش گفتم بعد پرستار گفت چنسالته فقط فهمیدم ک گفتم ۲۱دیگه چیزی یادم نیومد حتی یادم نیست چطوری بهوش اومدم فقط یکی داشت با نی ابمسوه میریخت تو گلوم کم کم فضارو درک کردم ک دیدم میگن پاشو بریم دوستمم عملش تموم شده بود ک راه افتادیم سمت خونه تو ماشین از زیر پانسما خون میومد ک منو میترسوند اما هیچ دردی نداشتم اتفاقا خیلی سرحال بودم حس راحتی داشتم اخه از شر تمام اون استرس های قبل عمل خلاص شده بودم شب اول تا صبح یخ گذاشتم امشبم گذاشتم سوپ قلمه میکس شده میخورم کبودی ندارم فقط یه تیکه پشت پلکم فقط قرمزه دوره چشمم و ورم دارم حسابی پوستم چرب شده دکتر گفت هفته بعد بیا تامپون و گچ و بگیریم فقط این منو میترسونه اشکال نداره هر دوش و باهم بگیرع؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

دوستان من حدود دوماه دیگه با نادریان نوبت عمل دارم ولی الان خیلی دودل شدم.

اکثر کسایی که من دیدم پیش ایشون عمل کردن از قبل بینی های خوبی داشتن.ولی من بینی پرکاره پروجکشن زیاد افتادگی قوز و خود دکترم گفتن که هیچکدومش 100 درصد حل نمیشه حتی انحراف هم

من بهشون گفتم دوس دارم بینیم کوچیک شه که به صورتم بیاد ولی گفتن تا یه حدی میشه کوچیکش کرد چون بعدش ممکنه مشکل تنفسی پیش بیاد :(((

الان دلم میخواد کنسل کنم عملو

کسایی که عمل داشتین میشه نظرتونو بگین؟همه دکترا اینجورین یا فقط نادریان انقد نمیشه نمیشه میکنه؟

خاطره روز عمل من😄 ساعت ۸صبح بیدار شدم و چیزی نخوردم قرار بود با دوستم بریم واس عمل شوهرامون هم بود ...

شما چیجوری توکلی و انتخاب کردی؟من چند نفرو که دیدم عمل کردن خوب شده بودن

ولی شنیدم دکتر پرریسکیه

شما ایشالا راضی هستی دیگه؟

شما چیجوری توکلی و انتخاب کردی؟من چند نفرو که دیدم عمل کردن خوب شده بودن ولی شنیدم دکتر پرریسکیه ش ...

من تازه ۲روزه عمل کردم گچ و بگیرم نظرمو میگم راجع بهش اما خیلی مریض داره همه از کارش تعریف میکنن ولی یسریا گفتن ک خودش رو عمل نیست اما خب من ک موقع عمل دیدمش مدل مدنظرمم گفتم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
وای من پوست بینیم خیلی نسبت به بقبه صورتم چربه و جوش هام اکثرا دور لبم هستن و چونه میگن پوست مختلط و ...

جوشای دور لب برای روده و معده و کبده.عناب و کاسنی بخور هرروز چربی پوستت کم میشه

دوستان من حدود دوماه دیگه با نادریان نوبت عمل دارم ولی الان خیلی دودل شدم. اکثر کسایی که من دیدم پی ...

نادریان هر چی بهش بگی میگه مشکل تنفسی میشه 

خیلی زود نوبت میداد که چرا اینقدر دیر نوبت داده ولی کارش خوبه نگران نباش بازم تحقیق کن البته اگه. با سلیقه ت جوره دکتر خوبیه 

خاطره روز عمل من😄 ساعت ۸صبح بیدار شدم و چیزی نخوردم قرار بود با دوستم بریم واس عمل شوهرامون هم بود ...

یک هفته با تامپون !!! خیلی تنفس سخته که الان خیلی دکترا دیگه تامپون نمیزارن من تجربه ندارم البته 

سلام خانم گل عزیز خدارو شکر که عملت به سلامتی و خوبی تموم شد از استرس  شب قبل عمل بگین خوابتون برد؟

2810