2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
عزیزم بینیت فقط تو روفتگی سمت چپ رو ایراد داره سمت راست که خوبه دختر بنظرم هنوزم صبر کن این با یه تر ...

مرسی عزیزم ولی وقتی فکرشو میکنم که هزینه کردم کلی اذیت شدم با ی بچه کوچیک،دوباره بعده ده ماه دیگه باید بگردم دنبال دکتر خوبی که از این داغون ترم نکنه که آیا گوش بده یا نده؟قبلش که برا مشاوره و وقت عمل میری باهات خوبن و شوخی میکنن ولی بعدش دیگه یادشون میره ...دوباره برم سره پله اول .بینیم چندتا ایراد داره سوراخاش مثلثیه و خیلی کوچیک شده ،قوس زیاد داده ،تورفتگیش خیلی بده درست نمیشه دیگه افتاده که از پایین اویزونتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم خونه بچها حالم بهتر شد میام مو به مو میگم

خداروشکر❤❤❤❤❤❤

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
من از چندتا از کسایی ک با دکتر پارسا خاکزاد عمل کردن پرسیدم،گفتن ۱۰-۱۲ تا عمل در روز دارن!! برام خی ...

يه تيم هستن با چندتا دستيار

راستش خيلي ميترسم نميدونم چيكار كنم!

دكتر ارسطو اشتري چطور؟ ! 

تو تاپيك كسي اطلاعاتي نداشت فكر كنم

خاطره روز عمل قسمت دوم : رفتم و بهم دوتا قرص داد گفت با یکم اب بخور ...خوردم برگشتم پیش بچه هایی که ...

بینی جدید مبارک.امیدوارم نتیجه ی عمل همون چیزی باشه که خودت میخوای.انقدر خوب و واقعی تعریف کردی که منم استرس گرفتم.مخصوصا اون قسمتی که اسمت رو صدا زدن یه جوری شدم😁

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
يه تيم هستن با چندتا دستيار راستش خيلي ميترسم نميدونم چيكار كنم! دكتر ارسطو اشتري چطور؟ !&nbs ...

ببین اگه این حقیقت داشته باشه ک ۱۰-۱۲ تا عمل در روز انجام بده،مسلما نصف کارارو خود دکتر انجام نمیده و میده به دستیاراش (مثل بخیه زدن‌ یا نمیدونم نصف کارا) و البته ک هر قسمت جراحی خودش کاملا مهمه و نمیشه گفت ک حتی مثلا بخیه زدن ک مهم نیست خب دستیار انجام بده( جای بخیه،تمیز دراومدنش، گوشت اضافه نیاوردنش) و چون هر عملی کمِ کم ۱ ساعت زمان میبره، پس بدون اتلاف وقت دکتر باید ۱۲ ساعت مداوم روپا باشه، ک اصلا همچین چیزی منطقی نیست.

دکتر اشتری هم شنیدم اسمشو ولی متاسفانه یادم نیست چی میگفتن در باره اش...!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
براتون عکس میفرسم ولی باچندتا دکتر مشورت کردم میگن پیوند غضردف باید بشه چون همرو تراشیده دکتر

اها الان متوجه شدم فرورفتگی بینی من نوک بینیم بود عکس میذارم ببینید

این قسمتی که فلش زدم تو رفته بوده از داخل اینجا رو باز کرد و همونطوری که تو عکس میبینید افتاده تر شده
اینم از عدم تقارن سوراخ ها که میگفتید توی عکس معلوم نیس
از روبه رو تفاوتش کمتره ولی از زیر همچین شاهکاری درست کرده   

مرسی عزیزم ولی وقتی فکرشو میکنم که هزینه کردم کلی اذیت شدم با ی بچه کوچیک،دوباره بعده ده ماه دیگه با ...

عزیزم کاملا چیزهایی که میگی و درک میکنم و متاسقانه تو شرایط شما هستم منم
من که فعلا واقعا بیخیال ترمیم شدم چون اصلا نمیدونم ممکن بهتر بشه یا بدتر
به نظر من فعلا بهش فکر نکن چون فوکوس کردن روش فقط فرسایش مغزی داره 

وای خدا کلافه شدم  چقدر میخاره زیر این اسپیلته .چیه ناحیه بخیه ها 

خسته شدم از بس خواب عجق وجق دیدم ....  کمرمم نابود شده 

البته خدا رو شکر ورمم بیشتر نشده و مایعاتم میخورم ...

یخم هنوز میزارم میدونم تاثیری نداره ولی حس خوبی میده 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
من اومدم خونه بچها حالم بهتر شد میام مو به مو میگم

بسلامتی عزیزم .....انشالله همونی بشه که میخوای 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
وای خدا کلافه شدم   چقدر میخاره زیر این اسپیلته .چیه ناحیه بخیه ها  خسته شدم از بس خواب ...

کمرتو با یا چادر بگو برات محکم ببندن چون این چندروز مدل خوابت فرق کرده ممکنه کمرت اسیب ببینه.دکترشما کی بوده؟

2810