2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام جانم

عزيزم دكتر خودشون عمل ميكنن؟

اخه توي اينستاگرامشون ميزنن تيم جراحي

اكثر بيني ها خوبه ولي خيلي هاشونم ايرادات اساسي داره

شما در كل راضي بودي؟ از عمل و بعد عمل؟

خیلی ناراحت شدم برات. عکس بینیتو دیدم شاید با تزریق ژل اون قوس بینیت کمتر شه. من خودم یه بار عمل کرد ...

مرسی از همدردیت دوست عزیزم
اتفاقا پیشنهاد ژل هم بهم شده، واقعا مستأصلم و نمیدونم اصلا دیگه به مشاوره و مشورت کی میتونم اعتماد کنم؟؟
میترسم ژل واکنش بده به بدنم یا درست تزریق نشه !!! خلاصه تو شرایط معلقیم که نه این شکل و میتونم تحمل کنم نه اینرو انتخاب کنم که بخام حرکتی برای بهتر شدنش بکنم چون نمیدونم قراره بهتر بشه یا بدتر !!

دوستان کسی از ژل برای پر کردن قوس بینیش استفاده کرده؟

شرمنده دوباره میپرسم متوجه منظورتون نشدم حالا بهتر شده تورفتگیش؟من وقتی پنبه میذارم خیلی بهتر میشه ق ...

تورفتگیش خوب شد ولی آویزون شد ، چون همون قسمت که تو رفته بود با بخیه وصل بود به غضروف نوک بینی م . و حالا که بخیه باز شده طبیعیه تو رفتگیش خوب بشه و خب در مقابل هم آویزون میشه دیگه

شما دقیقا کجای بینیت تورفتگی داره!؟

ویکی جان از عکسات به راحتی میشه ناراحتی توأم با عصبانیتت از دکترتو فهمید. امیدوارم ازاین به بعد اتفا ...

ممنونم از حس همدلیت دوستم   
امیدوارم
همینکه حتا یه نفر هم به بی تجربگی این دکتر پی ببره برام کافیه 

سلام دوستان یه سوال کسی که عینکی هست میتونه عمل بعد عمل بینی عینک بزنه؟ بعضی از دکتر ها گفتن میشه ...

سلام

تاوقتی ک گچ دارید میتونید عینک استفاده کنید. ولی بعدش یا لنز یا عینکو با چسب ب پیشونیتون باید بچسبونید و اصلا رو بینی نباشه تا ۳ ماه. قبل از ۳ ماه تاثیر منفی میذاره کاملا. بعداز ۳ ماه عینک افتابی و طبی مجازه.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
عزيزم دكتر خودشون عمل ميكنن؟ اخه توي اينستاگرامشون ميزنن تيم جراحي اكثر بيني ها خوبه ولي خيلي هاشو ...

من که بیهوش شدم نمیدونم خودشون عمل کردن یا تیم! ولی دکتر بالاسرم بود تا اخرین لحظه درکل راضی بودم خداروشکر

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
2810