2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
(قسمت سوم) بگذریم که جدای از قوس بینیم سوراخ های بینی م هم تا به تاعه و یه طرفه بینیم افتاده تره !! ...

سلام خانمی خیلی ناراحت شدم خیلی عذاب کشیدی خدالعنتش کنه عکست روبده اون پیج جراحی زیبایی ایران تواینستاتاهمه ببینن چه دکتربی وجدانی هست دکترتقوی خیلی کارای ترمیمش خوبه اماقیمتش رونمیدونم توی اینستافالوش کن کاراش روببین وقیمت بپرس انشاالله ترمیم میکنی ونتیجه عالی میشه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
بچه ها فهمیدم چقد آلوئه‌ورا برای دوران کبودی و ورم بعد عمل مفیده! مصرف موضعی: پیشنهاد میکنم مقد ...

❤🌷❤بچه ها سلام❤🌷❤

در ادامه گفتن تجربه‌ام در مورد اثر آلوئه‌ورا برای دوران بعد از عمل، امروز میخوام یه تجربه جدید رو باهاتون به اشتراک بذارم!!

❤چای بابونه❤

خیلی ابهام وجود داره که آیا بابونه موثره یا نه؟

در روزهای اول من بدستور دکتر که گفته بود مصرف هرگونه دمنوش گیاهی فعلا ممنوعه ازش استفاده نکردم. اما از بعد از برداشتن گچ دو روزه دارم هرشب یه لیوان چای بابونه رو با لیمو ترش تازه مصرف میکنم...

اثرش روی بینی من عاااالیه!

واقعا دماغم روزی نیم‌سایز کوچیک شده😊

البته شاید بدن هرکسی یه واکنشی بده اما برای من خوب جواب داده...

❤چهار لیوان آب + لیموترش❤

من قبل از اینکه عمل کنم چندماهی هست که صبح‌ها ناشتا و چهل و پنج دقیقه قبل از صبحانه چهار لیوان آب میخورم. (اینو پزشک سنتی بهم تجویز کرده و البته این روش درمانی ژاپنی‌هاست که بصورت ناشتا آب ولرم مصرف میکنند...) 

بعد از عمل دو سه روز اول خیلی روز و شبم بهم ریخته بود و کمتر مصرفش میکردم. اما دوباره دارم منظم میخورم و فکر میکنم بعد از اونهمه دارو و بخصوص داروی بیهوشی، بدن نیاز به پاکسازی داره...

❤مصرف آبمیوه‌ها❤

هفته اول هر نیمساعت و بعدا هر یکساعت آب میوع میخوردم. فرقی زیاد نداره چی میخورید... هرچی دم دستتون میاد مصرف کنید... هویچ، اناناس، سیب، کرفس، پوره هلو، پوره انبه، انگور، اب لیموترش رقیق شده با آب خوردن، آب خیار؛ پوره خیار با ماست، و .....

هفته دوم چون وضعیت بینی خیلی بهتره و توانایی جویدن برمیگرده؛ لذا من کمتر آب میوه خوردم از بعد از گچ. (روزی یک لیوان) ولی بجاش مصرف میوه‌ها رو زیاد کردم...

فکر میکنم لازمه بخاطر اینکه بدن سریعتر از داروها پاکسازی بشه.

❤نمک❤

کماکان مصرف نمک و هر خوراکی نمکدار (پنیر، چیپس، پفک، فست فود...) رو برای خودم ممنوع کردم.

جمع‌بندی: ترکیب مواردی که اشاره کردم باهم باعث شده من خیلی ورمم کم بشه.😊

در کل من جزو افرادی بودم که بعد عمل بسیار باد کردم و در مقایسه با بقیه مریضها من یک نمونه ورم نادر بودم!!

ولی توی همین مدت بعد از عملم خیلی تلاش کردم تا بتونم این موضوع رو مدیریت کنم...

تا جایی که وقتی برای باز کردن گچ رفتم، دکترم تعجب کرد که چجوری من اون ورم زیاد رو تا این حد کنترل کردم. قبلا دکتر گفته بود شما استخوانهای محکمی داشتی و شکاندن آنها و همچنین استرست موقع عمل باعث شده بود ورم بیش از حدی داشته باشی...

امیدوارم این تجربه برای دوستانی که عمل میکنند مفید باشه❤

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤🌷❤بچه ها سلام❤🌷❤ در ادامه گفتن تجربه‌ام در مورد اثر آلوئه‌ورا برای دوران بعد از عمل، امروز میخوا ...

شایلین جان فقط مراقب باشید عزیزم زیاده روی در مصرف بابونه تنظیم هورمون هارو بهم میریزه.

شایلین جان فقط مراقب باشید عزیزم زیاده روی در مصرف بابونه تنظیم هورمون هارو بهم میریزه.

ممنونم از پاسخت عزیزم. من شبی یک لیوان مصرف کردم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ممنونم ازت دوست عزیز بله عکسمو گذاشتم و عدم قرینگیش خیلی تابلو نیس ولی یه طرف پره بینیم تو رفتگی داش ...

دوست عزیز امیدوارم تصمیم خوبی بگیری و ی دکتر خوب و با وجدان پیدا کنی برای ترمیم.ببخشید میپرسم تورفتگی پره بینی رو دکتر چطوری باز کرد؟توی مطب چکارش کرد؟گذشت زمان بهترش نکرده از لحاظ دید میگم 

عجب ... پس حتما پیگیرش باش ادمای بی مسئولیت که از کاری که انجام میدن فقط پول گرفتن و یاد گرفتن امیدو ...

من اگه برام درستش نکنه حتما شکایت میکنم ولی فعلا سه ماه صبرمیکنم تا ورم و حرف و حدیث اینکه هنو ورم داره و بیشتر خودشو نشون بده 

سلام خدمت همه دوستان  منم انحراف شدید افتادگی نوک بینی و قوز نسبتا بزرگ و قرینه نبودن سوراخای ...

سلام عزيزم 

من ميخوام پيش دكتر خاكزاد عمل كنم ميتونم چندتا سوال ازتون بپرسم؟ خيلي ممنون ميشم جواب بديد❤️

❤🌷❤بچه ها سلام❤🌷❤ در ادامه گفتن تجربه‌ام در مورد اثر آلوئه‌ورا برای دوران بعد از عمل، امروز میخوا ...

یه سوال داشتم من خیلی بد غذام مثلا اگه بعد از عمل اب ماهیچه و سوپ و کله پاچه و جگر  و..نخوری ولی در عوض اب میوه و شیربرنج وعدسی و ..یا کم مصرف کنی بعدا مشکلی برای بینی پیش میاد چون اصلا معدم قبول نمیکنه غذاهای ابکی رو 

فکر میکنم که نهایتا هفته ای ۳بار باید مصرف بشه عزیزم.

اینو اطلاع ندارم عزیزم...

مرسی که گفتی...

ولی واقعا عجیب روی ورم من اثر گذاره بابونه

من ساعت به ساعت ورمم داره کم میشه. از صبح تا الان کلی کمتر شده...

نمیدونم، خودم هم متعجب موندم!!!!

دوست عزیز امیدوارم تصمیم خوبی بگیری و ی دکتر خوب و با وجدان پیدا کنی برای ترمیم.ببخشید میپرسم تورفتگ ...

ممنونم انشاالله
 والا اول یه آمپول زد و بی حس شد
بعد با یه ی چیزی که نمیدونم چی بود(از درد آمپول چشام بسته بود ندیدم ) توی بینیم اون قسمتی که به غضروف نوک بینی میرسه رو باز کرد بعد گفت با گوش پاک ماساژ بده
واقعیت اینه چرا باز شد  ولی خب همین باز شدن باعث شده از زیر که سوراخ های بینی مو ببینید یه بخشی از ستون وسط (داخل بینی ) بینی م هم دیده میشه تا قبل این اگر دیده نمیشد چون این قسمت به پره بالای بینی با بخیه وسط شده بود
از نظر بهتر شدن هم گفتم باعث شد که بی افته پایین و به نسبت سوراخ چپ بینیم مرتب نباشه 

یه سوال داشتم من خیلی بد غذام مثلا اگه بعد از عمل اب ماهیچه و سوپ و کله پاچه و جگر  و..نخوری ول ...

عزیزم آب ماهیچه رو برای این میگن که بنیه بدن ضعیف میشه و باید جبران کنید...

اما راستش منم روزای اول میلم به غذای پخته نمیرفت!

یک ظرف سوپ رو دو روز کش میدادم تا بزور تمومش کنم!... جیگر که اصلا نمیشه بخوری! باز آب ماهیچه با لیموترش تازه خوردنش برام راحتتر بود.

ولی همش عطش ابمیوه داشتم... و حتی آب معمولی.

بنظر من خیلی هم واجب نیس خوردن غذای پخته آبکی... منم کم خوردم. میل نداشتم...

ولی عوضش آناناس زیاد میخوردم. همچنین شیر و انبه میخوردم و انبه بسیار قوی هست...

البته دکترم گفته بود گرمی رو زیاد نخور چون جوش میزنی... راست هم میگفت چون زیر گچ گاهی کلافه میشدم... ولی بازم میخوردم!!

خلاصه اگه اشتها نداری بخودت فشار نیار که حتما بخوری چون ممکنه بالا بیاری و شرایطتت سختتر بشه..

ولی زیاددددد ابمیوه بخور. زیاددددددد. 

که اثر داروها رو بشوره ببره.

سلام خانمی خیلی ناراحت شدم خیلی عذاب کشیدی خدالعنتش کنه عکست روبده اون پیج جراحی زیبایی ایران تواینس ...

عززیزززم ممنونم از همدردیت
 اره باید همینکارو کنم تو پیج خوده اکبری که فقط بازاریاباش و بقیه کارمنداش میان تعریف الکی
میکنن
ولی راجبه دکتر تقوی هم باید تحقیق کنم
ممنونم از اینکه ایشون رو معرفی کردی   

ممنونم انشاالله  والا اول یه آمپول زد و بی حس شد بعد با یه ی چیزی که نمیدونم چی بود(از درد آم ...

شرمنده دوباره میپرسم متوجه منظورتون نشدم حالا بهتر شده تورفتگیش؟من وقتی پنبه میذارم خیلی بهتر میشه قشنگ مشخصه بافت یطرف بینیم بیشتر برداشته که افتاده

2810