❤🌷❤بچه ها سلام❤🌷❤
در ادامه گفتن تجربهام در مورد اثر آلوئهورا برای دوران بعد از عمل، امروز میخوام یه تجربه جدید رو باهاتون به اشتراک بذارم!!
❤چای بابونه❤
خیلی ابهام وجود داره که آیا بابونه موثره یا نه؟
در روزهای اول من بدستور دکتر که گفته بود مصرف هرگونه دمنوش گیاهی فعلا ممنوعه ازش استفاده نکردم. اما از بعد از برداشتن گچ دو روزه دارم هرشب یه لیوان چای بابونه رو با لیمو ترش تازه مصرف میکنم...
اثرش روی بینی من عاااالیه!
واقعا دماغم روزی نیمسایز کوچیک شده😊
البته شاید بدن هرکسی یه واکنشی بده اما برای من خوب جواب داده...
❤چهار لیوان آب + لیموترش❤
من قبل از اینکه عمل کنم چندماهی هست که صبحها ناشتا و چهل و پنج دقیقه قبل از صبحانه چهار لیوان آب میخورم. (اینو پزشک سنتی بهم تجویز کرده و البته این روش درمانی ژاپنیهاست که بصورت ناشتا آب ولرم مصرف میکنند...)
بعد از عمل دو سه روز اول خیلی روز و شبم بهم ریخته بود و کمتر مصرفش میکردم. اما دوباره دارم منظم میخورم و فکر میکنم بعد از اونهمه دارو و بخصوص داروی بیهوشی، بدن نیاز به پاکسازی داره...
❤مصرف آبمیوهها❤
هفته اول هر نیمساعت و بعدا هر یکساعت آب میوع میخوردم. فرقی زیاد نداره چی میخورید... هرچی دم دستتون میاد مصرف کنید... هویچ، اناناس، سیب، کرفس، پوره هلو، پوره انبه، انگور، اب لیموترش رقیق شده با آب خوردن، آب خیار؛ پوره خیار با ماست، و .....
هفته دوم چون وضعیت بینی خیلی بهتره و توانایی جویدن برمیگرده؛ لذا من کمتر آب میوه خوردم از بعد از گچ. (روزی یک لیوان) ولی بجاش مصرف میوهها رو زیاد کردم...
فکر میکنم لازمه بخاطر اینکه بدن سریعتر از داروها پاکسازی بشه.
❤نمک❤
کماکان مصرف نمک و هر خوراکی نمکدار (پنیر، چیپس، پفک، فست فود...) رو برای خودم ممنوع کردم.
جمعبندی: ترکیب مواردی که اشاره کردم باهم باعث شده من خیلی ورمم کم بشه.😊
در کل من جزو افرادی بودم که بعد عمل بسیار باد کردم و در مقایسه با بقیه مریضها من یک نمونه ورم نادر بودم!!
ولی توی همین مدت بعد از عملم خیلی تلاش کردم تا بتونم این موضوع رو مدیریت کنم...
تا جایی که وقتی برای باز کردن گچ رفتم، دکترم تعجب کرد که چجوری من اون ورم زیاد رو تا این حد کنترل کردم. قبلا دکتر گفته بود شما استخوانهای محکمی داشتی و شکاندن آنها و همچنین استرست موقع عمل باعث شده بود ورم بیش از حدی داشته باشی...
امیدوارم این تجربه برای دوستانی که عمل میکنند مفید باشه❤