2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
پبش کدوم دکتر عزیزم؟؟؟ یه مدت صفحات رو نخوندم ولی پیگیر کامنتاتون بودم

شیرازم پیش دکتر اصفی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
(قسمت سوم) بگذریم که جدای از قوس بینیم سوراخ های بینی م هم تا به تاعه و یه طرفه بینیم افتاده تره !! ...

واقعا متاسفم . 

برات دعا میکنم که زودتر بتونی عمل ترمیم رو انجام بدی.

همینطور که دوستان گفتن دکتر تقوی و باستانی نژاد برای ترمیم خوبن . من پیش هر دو رفتم . البته من برای عمل اول میخواستم .

ولی فکر میکنم باستانی نژاد قیمت ترمیمشون کمتر باشه از دکتر تقوی.

باز خودتون خیلی تحقیق کنید و اینذفعه وقت بذارید و نمونه ها رو ببینید . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه پیشنهاد برای شب قبل از عمل   

پیش دوستا و عزیزانتون باشید ......کسانی که پیشن احساس خوشحالی میکنید   

من الان پر از حس مثبت و خالی از استرسم     

با وجود جو نسبتا نا امید کننده امروز تاپیک     

خلاصه به قول دوستمون تیک ایت سو ایزی 

راستی شایلین جون من نازنین بودم   احتمالا شما اشتباه گرفتید یا خوندید   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

سلام دوستان من امروز رفتم مطب دکتر رضا ساریخانی

هزینه عمل ۶ تومن

هزینه ویزیت ۲۰تومن

داشتن واسه تیر سال دیگه وقت میدادن

من از افرادی که مطب بودن ۵۰ ۵۰ خوشم اومد

خیلیارو ندوس

خود دکتر اولش گفتم واسه عمل بینی اومدم یجوری گفت بازم بینی که انگار کارش چیز دیگه اس😂

بعدم شروع کرد ب تخریب که اس بینیت گوشتیه زیاد کوچیک نمیشه بشه ۴۰ درصد 

گفت غضروف میذارم واست جمع میکنم ولی انتظار زیاد جمع شدن نداشته باششششا

پس‌فردامیدونم عملت کنم میای میگی کاش جمعتر میکردی ولی نمیشه خوب

اگه ۴۰ درصد راضی اوکی برو بقیه کارا با منشی

منشی ک رفتم بیرون همچین گفت دکتر تاییدت کرد واسه عمل که فکر کردم مگه نباید تایید میکرد

یکی از دوستام میگف که مدلش اینه تخریب میکنه که بعد عمل راضی باشی از کارش

خلاصه اصلا دو دلم کرد  و اینکه واقعا تصمیم گیری واسم سخت شده

یک سوال که دارم اینه که بهتر تو بینی غضروف استفاده بشه یا نه واسه اینده؟؟

چون من استرس پس زدن غضروف دارم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
مرررسی دوست خوبم از پیام انرژی بخش و محبت آمیز شما سپاسگزارم امیدوارم بهترین تصمیم‌ها رو در مورد ب ...

فدات بشم با وجود دوستهايي مثل شما حتما بهترين تصميم رو ميگيرم

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
امیدوارم زودتر به بهترین نتیجه برسیم . دیگه خیلی ذاره فرسایشی میشه این پروسه انتخاب. منم دقیقا وضع ...

انشاءا..

بچه ها کسی چیزی راجع به دکتر خوش سیرت چیزی ندیده یا نشنیده؟

اطلاعات خیلی راجع بهش کمه. لطفا اگر کسی چیزی میدونه به اشتراک بذاره👍👍

مطب گردی 
سلام دوستان من امروز رفتم مطب دکتر رضا ساریخانی هزینه عمل ۶ تومن هزینه ویزیت ۲۰تومن داشتن واسه ت ...

سلام دوست عزیز. دکتر ساریخانی ک انگار جزء پرریسکا هستن! بیشتر تحقیق کنید راجع بهشون...

غضروف هم اصلااااااا مصنوعیش خوب نیست، دور دکتری ک غضروف مصنوعی کار میذاره رو یه خط قرمز بکشید.

خود بینی یک عالمه غضروف داره برای عمل اول ک تازه اگرم نیاز بشه غضروف گوش خود شخص هست و غضروفای دنده اش...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام دوست عزیز. دکتر ساریخانی ک انگار جزء پرریسکا هستن! بیشتر تحقیق کنید راجع بهشون... غضروف هم اصل ...

ممنون عزیزمممم خودمم خوشم‌نیومد از کاراش

بله منظورم‌این بود که غضروف خود بدن مشکلی پیش نمیاد واسه بعدا؟

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
ممنون عزیزمممم خودمم خوشم‌نیومد از کاراش بله منظورم‌این بود که غضروف خود بدن مشکلی پیش نمیاد واس ...

نه غضروف خود بدن ازبهتریناست . پس زده نمیشه دیگه.

کلا دکترا تمام تلاششونو میکنن ک از غضروفای خود شخص چیزی هدر نره چون یه بانک غضروفی خیلی مفید هست غضروفای بینی.

تو عملای ترمیم هم از غضروف خود شخص استفاده میکنن.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
عزیزززم واقعا متاسفم با کی عمل کردی شما؟؟ واقعا مگه شکایت تو این مملکت جواب میده؟ منم خیلی به فکر ش ...

همدان دکتر بهنود...باور کنید خیلی ناراحتم اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری بشه.هرکاری میکنم کمتر بهش فکر کنم نمیشه که نمیشه .فک کنم تا یکسال بشه شکایت کرد

عزیزم خیلیییی ناراحت شدم😔😔😔. امیدوارم به بهترین شکل مشکلاتتون به زودی رفع بشه. میتونم درخواست کن ...

از دوست عزیزمون عذرخواهی میکنم که من بجای ایشون جواب میدم، ص2813 عکسشونو گذاشتن. تو عکس زیاد تابه تا بودن سوراخها مشخص نیست امیدوارم تو واقعیت هم همینطور باشه

دوستان شما دکتر های پر ریسک رو از کجا می شناسید ؟ الان من سه تا دکتر تو لیستم هستن که نمیدونم پر ریسکن یا کم ریسک اصلا ارزش مطب رفتن و ویزیت شدن دارن یا نه ؟ 

منافی 

کوچک زاده 

تقوی 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

دوستان عزیز توی این 2816صفحه ای که این تاپیک رفته جلو  آیا دکتری هست که بیشتر از همه دکترا تونسته نظر مثبت رو جمع کنه و کارش با توجه به صحبتهای دوستان تعریفی باشع ؟؟؟ همچنین بدترین دکتر کی بوده؟؟؟

2810