2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
دوست عزیز چه خاطره بدی داشتین از جراحیتون.کاملا شمارو درک میکنم چون خودمم با کلی ذوق رفتم اتاق عمل و ...

عزیزززم واقعا متاسفم
با کی عمل کردی شما؟؟
واقعا مگه شکایت تو این مملکت جواب میده؟ منم خیلی به فکر شکایت هستم نمیدونم نتیجه ای داره یا نه!

عزیزم اخه هرچیم بزرگتربشه سخت تر میشه چون وابستگیش بیشترمیشه بدبختی شوهرمم شیفته نمیتونه پیشم باشه

عمل بینی اونقدر سختی و استرس داره که اگر کسی میخواد این کارو انجام بده باید بتونه شرایطش رو هم فراهم بکنه. یک هفته اول کلن تعطیل و داغونه آدم... بعدشم همش باید مراقب باشی ضربه نخوره، منظم شستشو بشه، اجسام سنگین بلند نکنی، تا یکماه شب‌ها کماکان به پشت بخوابی و سرت رو به طرفین نچرخونی، زیاد سرت رو پایین نگیری ... و ... و... و....

حالا فرض کن، بعد از تحمل این همه سختی و کلافگی یوهو فرزند گلت (خدایی نکرده خدایی نکرده) با سر بیاد توی بینی جدیدت! (این مثال رو میزنم چون خیلی رایج هست در مورد مادرانی‌که کودک کوچولو دارند...) هیچی دیگه! اونهمه زحمت که بی نتیجه میشه بماند؛ از فرداش باید راه بیفتی دنبال دکتر و رفع عیب و ....

لذا اصلا پیشنهاد نمیکنم و بخصوص حالا که خودم عمل کردم اینو با قطعیت بیشتری میگم، مراقبتهای بعد از عمل بسیار سخت و حیاتی هستند...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمل بینی اونقدر سختی و استرس داره که اگر کسی میخواد این کارو انجام بده باید بتونه شرایطش رو هم فراهم ...

من امروز برام روز موبایل ممنوع بود😁😁😁

دیگه فقط اومدم ببینم که چطوری.خدا رو شکر که راضی بودی کاش یه عکسم می گرفتی من توی یه آینه ی قدی بزرگ خودمو دیدم و عکسم گرفتم .بینی من روز برداشتن گچ عالی بود با اینکه ورم داشت اونقدر می ترسیدم که نمی خواستم خودمو ببینم دستیار دکتر که تعلل منو دید گفت عالیه بدو خودتو ببین که معلوم نیست تا چند وقت بعد بتونی این مدلش رو ببینی.دو هفته بعد که برای معاینه رفتم ورم نامتقارن داشتم بینیم کوچیکتر شده بود ولی یه فرمی بود که دوستش نداشتم چهره ام یه جوری بود😁😁😁😁

می تونم به جرات بگم توی اون تایم کاملا از عملم پشیمون شده بودم ولی هی اون عکس روز گچ رو می دیدم و به خودم امید می دادم یادم نیست از چه زمانی ولی به مرور اون حالت های ظریف نوک بینی م نمایان شد.می خوام بگم که در طول چند ماه اول این استرس ها و حالت ها خیلی پیش می یاد .ان شاالله که همه چی عالی پیش می ره

من امروز برام روز موبایل ممنوع بود😁😁😁 دیگه فقط اومدم ببینم که چطوری.خدا رو شکر که راضی بودی کاش ...

مرسی آمین جونم❤ 

چه قدرررر خوب که روز موبایل ممنوع داری!

من از بعد عمل هی حوصلم سر میره همش موبایل دستمه...

میخوام منم موبایلو تحریم کنم دیگه! ☝️

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
قربونت برم نیلوفر جان ❤ تو فردا میری عمل درسته؟

راستش نازنینم  

اره فرداست عملم 

الان که این تحربیات و پست های دوستان رو خوندم هم ناراحت شدم   براشون هم نگران خودم ...امیدوارم فردا همه چی خوب پیش بره   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
ممنونم ازت دوست عزیزم والا واقعیت اینه من مطب اکبری هر بار میرفتم فقط یه سری آدم میدیدم که مثل من هن ...

واقعا ناراحت شدم برات عزیزم ......امیدوارم تو اینده اتفاق های عالی برات رغم بخوره

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
وااای نه من اصلا اینو نمیدونسم       که یه بار هم ممنوع الکار شدن وای خدایا من چه ر ...

خواهش میکنم عزیزم. بازم جای شکرش باقیه ک بدتر نشده . ولی همونطور ک خودتون میگید اصلا برای ترمیم پیش خودش نرید،اگر میتونست همون بار اول درست کارشو انجام میداد.

عزیزم امیدوارم ، انشاالله ک ترمیمتون بخوبی پیش بره🙏🏻🙏🏻🌹🌹

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
(قسمت سوم) بگذریم که جدای از قوس بینیم سوراخ های بینی م هم تا به تاعه و یه طرفه بینیم افتاده تره !! ...

سلام عزیزم. خاطرات عملتو خوندم و تمام مدتی که داشتم میخوندم قلبم تند تند میزد و یه حال بدی بهم دست داد از اتفاقاتی که برات افتاده😔 میتونم درک کنم که چقدر حس بدیه با امید و ارزوی زیبا شدن بری اتاق عمل ریسکشو به جون بخری و آخرش هم اونی نشه که میخواستی. منم عمل کردم خداروشکم بد نیس راضی ام ولی همیشه بعد عمل گفتم درسته عمل بینی عمل سختی نیست ولی استرس زیادی داره و اعصاب قوی میخواد که بعدش با تغییرات خوب و بد هر روز ناامید نشی. حالا جالبه من همین امروز اینستا دکتر اکبری رو دیدم گفتم چقدر خوب کوچیک شده بینی ها میتونست از گزینه های منم باشه ولی الان حرفای شمارو خوندم اصن یه حال بدی بهم دست داد. امیدوارم اگر خواستین مجددا عمل کنید اینبار بهترین ها براتون اتفاق بیفته☺🌹 ولی روی انتخاب دکتر زیاد وقت بذارین

شایلین جان ببخش با این اوضاع نقاهت سختی که میگذرونی همش ازت سوال میپرسم: الیسا که از خارج کشور بود با کدوم دکتر مجلسی عمل کرد همونی که شماهم مطبش رفتی یه بار؟ اسم کوچیک مجلسی چیه و مطبش کجاست چون وقتی سرچ میکنم چندتا میاره؟

یچه ها یه چیز میخوام تعریف کنم

یکی از آشنا های ما از خارج اومده بود که بینی شو عمل کنه.  قبلش بهش گفته بودم هر دکتری انتخاب کردی بگو من یکم تحقیق کنم در مورد دکترت که خیالت راحت باشه. هیچی نگفت بهم تا اینکه روز قبل از عمل اومد خونه مون تا یکم از مراقبت هایی که من انجام دادم و بهش بگم و امادگی پیدا کنه. وقتی اومد کلی صحبت کردیم و اسم دکترشو پرسیدم گفت فرزام. اصلا اسمش برام آشنا نبود یعنی مطمئن بودم بین دکترایی که من تحقیق کرده بودم نبوده. هیچی گذشت رفت خونشون من توو نت یه دو جا سرچ کردم دیدم چقدر ناراضی داره فرزام و خیلی پرریسکه. از هر 10 تا عمل 5 تاش به ترمیم میکشه و این امار به نظر من یعنی فاجعه. بعد این خانم مادرش خیلی حساس بود که بینی دخترش فانتزی و کوچیک و قوس داره نشه. من اول اینستا دکترو نگاه کردم دیدم همه کارا فانتزی! ایشونم اصلا تحقیق نکرده بود دو نفر از همکاراش با فرزام عمل کرده بود اونم دیگه بدون تحقیق وقت عمل گرفته بود. من شبش استرس گرفته بودم که الان باید چی کار کنم؟ بهش بگم؟ نگم کار درست چیه؟ اگه بگم دکترت اینجوریه فردا پس فردا منو مقصر ندونه که تو باعث شدی من عمل نکنم و... اگه نگم هم خدایی نکرده بینیش خراب شه عذاب وجدان منو ول نمیکنه که من میدونستمو بهش نگفتم. خلاصه وجدانم برنده شد. زنگ زدم بهش گفتم درباره دکترت اینجوری خوندم راست و دروغش رو هم نمیدونم فقط میخوام بهت بگم که خودت تصمیم بگیری چی کار کنی. اگه به دکترت اطمینان داری برو عمل کن. چند تا از کامنت های منفی هم که جاهای مختلف خونده بودمو براش اسکرین گرفتم فرستادم. بیچاره پشت تلفن گریه میکرد از ناراحتی. حالا از ناراحتی عمل نکردن یا ناراحتی انتخاب اشتباه نمیدونم. خلاصه وقتشو کنسل کرد. چون دیگه نمیتونست زیاد ایران بمونه عمل نکرد و برگشت. حالا چیزی که توو ذهن من موند اینه که هیچوقت نفهمیدم کار درستو کردم؟  دو بار خواهرشو دیدم انگار تیکه انداخت بهم که مگه چی شنیدی در مورد دکتر؟؟! من حس کردم منو مقصر میدونست که خواهرش از یه کشور دیگه اومده برای این کار و من نذاشتم عمل کنه. یا مثلا فکر کردن من حسودی میکنم بهش فقط میخوام خودم عمل کرده باشم و خوشگل بشم دیگه هیچکس عمل نکنه! از اون یه بعد حتی یک بار هم به من نه زنگ زدن نه پیامی نه چیزی. و من همچنان نمیدونم کار من اشتباه بود واقعا....؟؟؟ کسی مثل من شنیده که فرزام پرریسکه؟ من از اون به بعد بار ها اسمشو بین دکترای خرابکار دیدم میخوام ببینم شما هم توو تحقیقاتتون اسمشو به عنوان دکتر پر ریسک شنیدین؟؟؟

یچه ها یه چیز میخوام تعریف کنم یکی از آشنا های ما از خارج اومده بود که بینی شو عمل کنه.  قبلش ...

اره عزیزم فرزام خیلیییی پرریسکه . جایی نیست ک حرف از دکترای خرابکاری و ناراضی باشه و عملکرده های ناراضیِ این دکتر(!) فرزام نباشن.

شما مطمئن باش کار درست رو انجام دادی 👌👌، دیگه بستگی داره ک اون طرف قدرِ اطلاعات درستی ک بهش داده شده رو بدونه یا نه. بعدم اگه ایشون مطمئن بودن از دکترشون، خب عمل میکردن. شما ک جلوشو نگرفتی. حالا اگه ایشون از شنیدن حقیقت ناراحت شدن هم شما که مسئولش نیستی...

کارت کاملا درست بوده...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
راستش نازنینم     اره فرداست عملم  الان که این تحربیات و پست های دوستان رو خوندم هم ...

بسلامتییییی

انشالله بهترین و زیباترین و شیک ترین و سالمترین بینی رو برات میسازن❤

خیلی به چیزی فکر نکن... 

من الان که یک هفته و دو روز فاصله افتاده از شب عملم حس میکنم چقددددررررر الکی بزرگش کرده بودم.

تیک ایت ایزی☝️😎

راستی نیلوفر جان، چجوری شدی نازنین؟😊😊😊

یچه ها یه چیز میخوام تعریف کنم یکی از آشنا های ما از خارج اومده بود که بینی شو عمل کنه.  قبلش ...

به به سلام عزیزم

چه خبرا؟ چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم. البته هنوز نخوندمش پیامتو، ذوق کردم دیدمت، گفتم اول حال خودتو بپرسم.. راضی هستی با چهره جدیدت خانم زیبا؟

2810