2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان گرفتم

سلام . ببخشید وارد بحثتون شدم . یکی از دوستان تو همین تاپیک اصول زیبایی شناسی بینی رو گذاشته بودن . که دقیقا ارتفاع بینی باید اندازه فاصله دوتا پره باشه . یعنی پایین بینی یه مثلث متساوی الاضلاع باشه . امتحان کنید ببینید چه جوریه . خیالتون راحت میشه

سلام . ببخشید وارد بحثتون شدم . یکی از دوستان تو همین تاپیک اصول زیبایی شناسی بینی رو گذاشته بودن . ...

دکترمم گفت اینو گفت صورتت کشیدس بیشتر از این نمیشد کوتاهش کرد بعدش من وقتی عمل کردم ۶۷ کیلو بودم الان لاغر شدم ۵۲ کیلو ام بیشتر دماغم خودشو نشون میده

دکترمم گفت اینو گفت صورتت کشیدس بیشتر از این نمیشد کوتاهش کرد بعدش من وقتی عمل کردم ۶۷ کیلو بودم الا ...

سعی کنید زیبایی هاشو ببنید و ازش لذت ببرید . واقعا ایرادی نداشت که بخواهید انقدر خودتونو ناراحت کنید 🌹

پيشنهاد هايي دارين براي بيني هاي گوشتي!؟ سجاديان خيلي پيشنهاد ميشه كه زياد دوست ندارم سبك كارشو

مطبگردیارو از امضام بخون عزیزم

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

کاربران عزیزی که به تاپیک ملحق شدید

ضمن خوشامدگویی به همتون، این تاپیک بیشتر برای اطلاعات علمی و ارائه تجربیات در خصوص جراحی بینی هست. خیلی سعی شده که محتوای این تاپیک پربار بمونه تا برای کسانیکه بدنبال تحقیق هستند کمک کننده باشه.... لذا مکالمات عادی باعث میشه دوستان نتونن براحتی مطالب تاپیک رو دنبال کنند. 

جهت احترام به حقوق همه کاربران خواهشمندم ضمن ارادت فراوان از محاوره در تاپیک دوری کنید و حتی الامکان پست‌های اسپم رو پاک بفرمایید..‌‌

(لطفا قوانین این تاپیک رو در صفحه‌های اول بخوانید)

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

دوستان سلام کسی راجب دکتر عالیان نظری داره؟

من میخوام برم مطبشون گفتم ببینم کسی رفته قبلا مشاوره یا نه

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
والا دکتر که اصلا به شستشو اعتقادی نداره ازشم پرسیدم گفت لازم نیست ولی خودم ده روزی میشه با سرم شستش ...

😐😐مگه میشه!!! اینجا هرکی عمل کرده دکتر بهش گفته بعد تامپون دراوردن شروع کنه به شستشو با محلول سدیم کلراید.البته بعضی دکترا برای روزای اول قطره میدن بعد یه اسپری میدن هفته سوم سرم شستشو میدن. ولی خیلیییی عجیبه ک دکترت اینو گفته شاید بخاطر همینه ک بینیت کیپه. تازه بچه ها روزی ۴-۵ بار حداقل میشورن، حالا یذره کمتر و بیشتر.شما باید روزی چندبار شستشو بدید از همون اول. حالا هم دیر نشده با سرم شستشو بدید شاید تنفستون خوب شد کامل...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
خب عزیزم یه مقدار استرس کاملا طبیعیه ولی اگه احساس میکنی زیادیه چرا نمیری پیش دکترت و بهش بگی؟شاید ر ...

راه دوره نمیتونم برم ۳ساعت راهه تا مطبش

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
2810