2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیرم من هنوز جراحی نکردم دنبال دکترم قیمت هم نهایت ۱۵ 

دوست خواهرم از ترکیه اومد پیش مجلسی جراحی کرد واقعا زیبا و طبیعی واسش دراورد ولی نمیدونم چرا ده روز تامپون داشت.ای کاش منم میومدم تهران واسه عملم اینقدم بخودم استرس و ناراحتی نمیدادم.نقاهت بعده عمل برا من خیلی سخت بود...کسی کاره ترمیم مجلسی رو  دیده؟

دوست خواهرم از ترکیه اومد پیش مجلسی جراحی کرد واقعا زیبا و طبیعی واسش دراورد ولی نمیدونم چرا ده روز ...

اتفاقا من پارسال میخاستم با مجلسی عمل کنم رفتم آزمایش خون دادم خیلی کم خونی داشتم  ۳ ماه دارو خوردم بعدش چند مدل دیدم ازش با سلیقم جور نبود سلیقه م عوض شد مدل ظریف تر دوست دارم بخصوص سر بینی منظورمه  مجلسی کارش خوبه ولی نوک بینی ها چاقن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
خیلی ممنون دوست عزیزم از وقتی اومدم اینجا و مطالب دوستانو خوندم کمی آروم تر شدم و دارم بخودم میقبولو ...

عزیزم قطعا هنوزم زیبایی😍فقط امیدوار باش و منتظر روزای خوب باش توکلت به خدا باشه...

به دکترت بگو من چند ماه صبر میکنم اگه ایراداتش همچنان موند باید درست کنی(حتی اگر واسه ترمیم هم نخوای پیشش بری اینجوری بگو که فکر نکنه میتونه قصر در بره،البته انشالله که درست بشه و نیازی به ترمیم هم نباشه)

جلوی دکتر ضعف نشون نده

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
خیلی ممنون دوست عزیزم از وقتی اومدم اینجا و مطالب دوستانو خوندم کمی آروم تر شدم و دارم بخودم میقبولو ...

ببین دوست منم اوایل بعد از عمل تنفسش خیلی بد بود و اصلا از بینی نمیتونست نفس بکشه.دکتر بهش یه قطره بینی داد که خیلی بهتر شد و دو دوره از اون استفاده کرد.میگفت معتاد این شدم فقط این راه نفسمو باز میکنه.البته حاوی کورتون بود قطره و دکتر گفته بود نباید زیاد مصرف کنی.دو دوره استفاده کرد خیلی بهتر شد.

به دکترت بگو حتما ببین اون چی تجویز میکنه.

راجع به لکه سفید دندون نمیدونم عزیزم چیزی نشنیدم.من خودم لکه سفید دارم مربوط به جنس دندونمه ولی بعد از عمل رو نمیدونم😙

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
ینی میشه بگذره خسته شدم وای خدا هرچی نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه اصلا 

خب عزیزم یه مقدار استرس کاملا طبیعیه ولی اگه احساس میکنی زیادیه چرا نمیری پیش دکترت و بهش بگی؟شاید راهی وجود داشته باشه

ببین دوست منم اوایل بعد از عمل تنفسش خیلی بد بود و اصلا از بینی نمیتونست نفس بکشه.دکتر بهش یه قطره ب ...

اینقد از راه دهانم نفس میکشم یسره دهنم خشکه و سرفه میکنم فک میکنم دندونام بخاطره خشکیه لکه شده.اومدم بینیمو درست کنم همه رو بهم ریختم..

من اصلا نمیتونم فکرشو کنم از ترس  اصلا تا بحال اتاق عمل نرفتم بیهوش نشدم خیلی میترسم بیش از حد ...

دوست عزیزم منم بار اولم بود بیهوشی میگرفتم دقیقا مثل شما خیلی میترسیدم و استرس داشتم از نتیجه عملمم هم بیشتر..ولی اینا همه میگذره درد خاصی نداره عمل بینی.فقط رو اعصابه و حسابی کلافت میکنه.اسپیلینتو که برداری دیگه تمومه و فقط مراقبت کنی حله.البته اینم بگم من به داروی بیهوشی حساسیت داشتم و چشمام از سوزش داشت کور میشد دقیقا یک هفته عذاب کشیدم. ان شاالله که برا شما چیزی نیست و از نتیجه عملت راضی بشی .منکه کلی ذوق و شوق داشتم بدجوریی خورد به پرم 

اتفاقا من پارسال میخاستم با مجلسی عمل کنم رفتم آزمایش خون دادم خیلی کم خونی داشتم  ۳ ماه دارو خ ...

عزیزم اتفاقا مجلسی معروفه به اینکه نوکهای بینی رو خیلی جمع میکنه. نزدیک به حالت کلیپسی! خیلیها بخاطر همین باهاش عمل نمیکنند....

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دوستان كسي هست كه كمك كنه!؟     من استرس دارم كلي...

برای سوال پرسیدنت دیره اگه وقت عمل داری!!!!

بیعانه دادی؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
اینقد از راه دهانم نفس میکشم یسره دهنم خشکه و سرفه میکنم فک میکنم دندونام بخاطره خشکیه لکه شده.اومدم ...

عزیزم درست میگید، لکه های روی دندانتون بخاطر از دهان نفس کشیدنه. منم تابستونا ک الرژی دارم اگر شدید بشه و شبها راه هوایی بینیم بسته بشه و با دهان نفس بکشم اینطوری میشه. ک البته وقتی بینیم باز میشه و با بینی نفس میکشم بعداز یکروز لکه ها میرن و موقتی هست.

شما بینیتون رو با سرم خوب شستشو میدید؟و پاکسازی میکنید بینیتون رو؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810