2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
چقدر قیمتش بالاس... راستش دقیقا نمیدونم عزیزم که دندونپزشکا چه جوری اصلاحش میکنن ولی حدسم اینه با ج ...

بله متاسفانه بالاس  آره حتما میرم خدابخاد

جراحی فک خیلی سخته و پر هزینه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسایی که عمل کردن سوال دارم ...

نوک بینی تا چه مدت بعد عمل سفت میمونه؟

این که چپ و راست سفتیش فرق داشته باشه طبیعیه؟

کسی بوده سوراخش بالاتر بوده بعد درست شده باشه؟ 

کسایی که عمل کردن سوال دارم ... نوک بینی تا چه مدت بعد عمل سفت میمونه؟ این که چپ و راست سفتیش فرق ...

سفت بودن نوک بینی طبیعی هست یعنی تقریبا هیچ وقت به نرمی قبل از عمل نمی شه ولی بخشی از این سفتی به خاطر ورم هست که با رفع ورم اونم کمی کمتر می شه.

سوال دومتون رو نمی دونم 

ودر مورد بالا و پایین بودن سوراخ ها ،بعید می دونم گذر زمان درستش کنه

سفت بودن نوک بینی طبیعی هست یعنی تقریبا هیچ وقت به نرمی قبل از عمل نمی شه ولی بخشی از این سفتی به خا ...

آهان ممنون

آخه اول یکی بودن بعد به مرور یکیش پرش رفت بالاتر امروز فهمیدم همون طرف سفت تره واسه همین احتمال دادم چون سفت تره بالاتر رفته 😓

آهان ممنون آخه اول یکی بودن بعد به مرور یکیش پرش رفت بالاتر امروز فهمیدم همون طرف سفت تره واسه همین ...

نمی دونم شایدم من منظورتون رو متوجه نشدم.اگر اولش یکی بوده ممکنه بازم یکی بشه .چون اون بالا پایینی که منظورِ منه از اول مشخصه بالا پایین بودن سوراخ ها با بالا پایینی پره ها فرق می کنه.کلا بعد از عمل باید خیلی صبور باشی زیادم بهش فکر نکن

نمی دونم شایدم من منظورتون رو متوجه نشدم.اگر اولش یکی بوده ممکنه بازم یکی بشه .چون اون بالا پایینی ک ...

آره درواقع پره بالاتره 

مرسی عزیزم حالا وقت کنم میزم پیش دکترم ببینم چی میگه

نرفتی هتل کورش؟

ی بار سه شنبه شب رفتم از پذیرش پرسیدم گفتم فردا کی بیام جواب سربالا داد بعدشم چون شما گفتین نمونه کمه و یکی دیگه از دوستان هم گفت رفتم مطبش و هیچ نمونه ای ندیدم بیخیالش شدم گفتم من که میرم تهران بذار برم پیش کسی که چند تا نمونه ازش دیدم

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
شایلین جون و هر کسی که تازه جراحی کرده حواستون باشه آب کرفس جزو آب میوه های ممنوع در دوهفته بعد از ج ...

عزیزم ولی دکتر من روز سوم گه رفتم پیشش واسه دراوردن تامپون ها گفت اتفاقا اب اناناس خون و رقیق میکنه زیاد نخور ـ

دوستان اب کرفس و با سیب بگیرید هم طعمش عالیه هم به ضعف نمیندازه تو کاهش ورم و کبودی واسه من به شدت موووثر بود

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
بچه ها من اصلا چشام وا نمیشه از ورم.. حرف هم که میزنم از زیر بینیم خون راه میفته هرکسی میگه بعد عم ...

اره عزیزم منم حرف میزدم زیاد دو روز اول بخیه زیر بینیم خون میومد هی باید پد و عوض میکردیم ، مطمئن باش بعدش ک تامپونارو دربیاره راحت میشی ـباز با گچ قابل تحمل تره :)))))

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
بچه ها نفس کشیدن با دهان باز خیلی سخت هست.. صبح از شدت خر و پف خودم ساعت ۵.۳۰ از خواب بیدار شدم..😁

وااای😂😂😂 منم از خروپف خودم بیدار میشدم دقیقا ـاره واقعا سخته خصوصا که دهن مدام خشگ میشه  و کاری نمیشه کرد

بچه ها من نظرم از خالقی و منافی رفته سمت قارونی و کمال هادی بعد تعطیلات میخوام پیششون مشاوره برم ف ...

از خود دکتر یا منشیش بپرسید 

اگه هم فکر میکنید ممکنه بپیچونن یا نگن مثلا از دکتر بپرس من نفر چندم عمل میشم ؟ خودش میگه

من خود دکترم بدون اینکه اصلا بپرسم بهم گف

عزیزم ولی دکتر من روز سوم گه رفتم پیشش واسه دراوردن تامپون ها گفت اتفاقا اب اناناس خون و رقیق میکنه ...

بله عزیزم حرف شما درسته ولی منم گفته پزشک(دکتر فرهنگ) رو عینا منتقل کردم و اگر بخواهید میتونم از بروشور مراقبتهای بعد از جراحی ایشون عکس بگیرم بذارم.

من فکر میکنم باید هر کس از دکتر خودش بپرسه چون احساس میکنم نظر دکترا تو این زمینه یه کم باهم فرق داره.

قبلا هم من خودم کلا گیج شده بودم که بلخره کدوم خوبه کدوم بد😊😘

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)

منم یه شرحی بنویسم حالا کـه اینجوری شد 😂

من ۱۳ مرداد عمل کردم با دکتر برادران ، کلینیک ماد تو سعادت آباد 

رفتار پرسنلشون واقعا خوب بود 

متخصص بیهوشی و پرستارا هم که اصلا عالی 

من خیلی از سوزن میترسم😠😂 ولی اینقد انژیوکتم و خوب زدن و اینا اصلا درد نداشت بعدشم که از بس خود دکتر قبل اینکه برم تو اتاق عمل و بعدشم دستیار دکتر تو اتاق عمل شوخی کردن و باهام حرف زدند ک نفهمیدم کی بیهوش شدم :/ 

در کل من از کلینیکشون راضی بودم 

بینی من گوشتی بود با یه قوز گنده بالای بینی 

انحراف داخلی داشتم و مقدار اندکی چسبندگی 

پوستمم چرب و مستعد جوش هست 

کلا ترکیبی از همه چیز 

من دکتر برادران و بخاطر طبیعی بودن بینی ها  بیشتر از دوست داشتم  روزی هم که اولین بار رفتم ویزیت پرسید چه مدلی دوست داری گفتم طبیعی کلی تشویقم کرد و خودشم موافق طبیعی عمل کردنه ، و الان یک ماه و شش روز از عملم گذشته و با وجود ورم زیاد واقعا خداروشکر میکنم که بینیم به فرم صورتم میاد چون بنظرم مهم ترین چیز همینه 

مهم نیست بینی چقدر خوشگل بشه ، مهم اینه کـه به بیس صورت ادم بشینه و بیاد و من از این بابت واقعا از دکترم ممنونم 

مراقبتای بعد عمل هم من وقتی اوردنم تو اتاق بعد ریکاوری هیچییییییی درد نداشتم و واقعا جای شکر داشت

بعدا که برای دراوردن تامپون رفتم مطب دستیار دکتر گفتند بخاطر مزاقبتای ویژه ای هست که تو اتاق ریکاوری انجام میدیم :)

ورم خیلی کردم ولی کبودیم در حد سه روز بود ، یکی از چشمام داشت کامل بسته میشد افتضااح شده بود در حدی که مامانم نگران شد گفت از دستیار دکتر که داداش دکتر هستند بپرس و اینا 

که گفتند طبیعیه

موقع عمل یه چیز مثل کرم به مژه ها میزنند که من بخاطر اون چشملم هی قی میکرد و البته اینم طبیعی بود 

من سه چهار روز اول فقط سوپ و مایعات خوردم هیچ چیز جویدنی نخوردم بعد از یک هفته کته نرم با خورش اونم حتی المقدور له میکردم یه ذره 

نکته ای که میخواستم بگم این بود دکتر به من قبل عمل گفتن ک سوراخای بینیت خوبه و دست به پره ها نمیزنم 

من یه بخیه زیر بینی دارم و دوتا نقطه ریز دو طرف تیغه بینی و الحق و الانصاف بخیه های تمیزی بوده و جاشون کم مونده

فعلا تا همین جا کفایت میکنم خیلی حرف زدم 

امیدوارم هرکس عمل میکنه رضایت درونی داشته باشه چون رضایت خود ادم از اطرافیان و بقیه خیلی مهم تره 

این ایام عزاداری همگی هم قبول باشه 

2810